seri13 kullanıcısının son içeriği

1. seri13

Soru Kopan Anakart Parçası

Çok ilginç. Telefonun pilini değiştirirken ben de denk geldim. Sanırsam fabrikasyon böyle. :D
  2. seri13

Mod Mi6 LOS 20 için 60 FPS modülü var mı?

Ben alışamadığım için MIUI'ye geri döndüm. Bir de gcam modüllerini çalıştıramadım. 1700677972
  3. seri13

https://wiki.lineageos.org/devices/sagit/install Buradaki yönergelere göre yüklemiştim.
  4. seri13

Çözüldü Arka Kameradan birisi çalışmıyor

Yeniden rom flashlamak sorunu çözdü. Teşekkür ederim.
  5. seri13

Çözüldü Arka Kameradan birisi çalışmıyor

Herkese iyi akşamlar. Stok roma döndükten sonra Gcam ve 60FPS modülü indirdim fakat arka kameralardan birini cihaz görmüyor. Camera2Api Probe uygulamasında da gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Modülleri silmek işe yaramadı. Normalde cihaz iki kamerayı da görüyordu.
  6. seri13

Soru Ghost screen için modül var mı?

İşe yaramadı.
  7. seri13

Normalde lineage'de livedisplay ayarıyla RGB değerlerini düşürüp çözüyordum. Ekranın parlaklığı ve canlılığı azalıyordu.
  8. seri13

Herkese iyi günler. Cihazımı Lineage'den stok roma döndürdüm fakat ciddi bir sorunum var. Lineage'de ekranın RGB değerini ayarlayarak ghost screen sorununu çözebiliyordum fakat bu özellik stok romda yok. Bunun için kurabileceğim bir Magisk modülü ya da farklı bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.
  9. seri13

Anladım. Cevaplarınız için teşekkürler.
  10. seri13

Modülü kurup yeniden başlattım. Fakat Magisk içinde hala daha yüklü modül yok diyor. Kamera 60 FPS olmadı.
  11. seri13

Burada bir sürü modül var. Hangisini deneyeceğim?
  12. seri13

Mi 6 6/64 cihazım için Lineage OS 20'de çalışan bir kamera modülü arıyorum. İnternette bulduklarım ya kurulmuyor, ya da kamera uygulamalarının çökmesine sebep oluyor. Elinde uygun modül olan birisi var mı? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
  13. seri13

Yardım Mi 6 Ghost Screen

Bu arada aynı telefondan hafif defolusunu ve ghost screensiz olanını buldum. Hepinize teşekkürler, iyi forumlar. :D
  14. seri13

Yardım Mi 6 Ghost Screen

onlarada imei çakıyorlar. :(
  15. seri13

Yardım Mi 6 Ghost Screen

1600 TL'ye aldım ve tertemiz. Bir çizik bile yok fakat ne diyorsunuz ?
Üst Alt