SerhatSHN kullanıcısının son içeriği

1. S

İpucu Testpoint'e Geçemeyenler İçin

Gençler eğer telefonunuzda testpoint noktanız varsa ve telle veya cımbızla geçemiyosanız şunları uygulayın kendim denedim çalışıyo tamamen rastgele buldum gerçi benzer konu olabilir bilmiyorum neyse nasıl yapıldığına geçelim... 1: İlk önce elinizde siyah ve kırmızı kablo olsun oyuncak...
  2. S

Soru edl geçiş için hangisi ?

S.a öncelikle , EDL geçiş için hangi yöntem daha etkili 1- cmd fastboot oem edl komutumu yoksa 2- TESTPOİNT noktalarımı ?
  3. S

Soru fastboot takıldım

s.a öncelikle, benim tel fastbootda takılı kaldı twrp yi kurmaya çalışınca bu kodu direk flashlayabiliyom (fastboot flash recovery recovery.img) fakat bu kodda (fastboot boot recovery.img) ilk enter yapdığımda hata veriyo failed partition diye ama ikince kez flashlamaya çalışınca hata veren...
  4. S

Soru mi EDL yetkili hesap

edl yetkili hesaba sahib teknik servis veya ona benzer biryer varmı bildiğiniz telefon fastbootda kaldı mi flashpro yazılım kabul etmiyo edl moda sokunca yetkili hesap istiyo
  5. S

Yardım anti roll back'demiyim ?

Selamun aleykum öncelikle, ben telefona twrp ve root atdım fakat ilk magisk attıgımda telefonum açılırken twrp menüsüne atıyodu o sorunu kolayca atlattım rom.zip indirerek fakat indirdigim rom dosyası eu.11.0.4 romun avrupa romu oldugunu fark etmedim ama bu rom telefonu twrrpden kurtardı ve...
  6. S

Yardım Telefon fastboot da kaldı

selamun aleyküm öncellikle ben telefona bir ara root atmıştım telefon attıktan sonra açıldı fakat telefonu yeniden başlattığımda beni tekrar twrpye atıyodu bende fark etmeden bu sitedeki EU. romunu yüklemişim benim telefona uygun birşekilde bir kaç ay kullandım bu romda telefonu, içine birde...
  7. S

Yardım Telefon fastbootta Geliştirici seçenekler açılmıyo

S.a beyler telefon açılmıyor fastbootta takili kaliyo, Bu yüzden geliştirici seçeneklere girilmiyo usb hata ayiklama açamiyom rom yuklemek için bu şartmı ?
  8. S

Yardım Mi flash "flash xblbak error" yaziyo çözümünü bilen varmı

Telefon açilmiyo fastboota atiyo bu sebeple miflashla rom atmaya calisiyom ama bu sorun meydana geliyo. Telefonun driverları falan kurulu. Pc'im 64bit.
  9. S

Yardım Flash xblbak error yardım

Beyler telefon kapandi açmaya çalisinca fastboot ekranina atiyo bunun için miflashla rom atmaya çalişiyom ama bu hatayı veriyo. 64bit pc ile yapiyorum , driver hepsi kurulu. Mi flash 2016.08.30 kullaniyom. Birde bazen telefona rom flash ederken 1 saniyede success yapiyo ama açilmiyo.
Üst Alt