serhatk55 kullanıcısının son içeriği

1. serhatk55

Sohbet İnternet hızım normal masaüstü PC de düşük

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir masaüstü bilgisayar topladım. ASUS Prime B450M-A anakart ve Ryzen 5 3600X işlemci kullanıyorum diğer donanımlara girmeyeceğim. Online PUBG oynarken bir anda internet koptu yeniden bağlandım fakat yüksek oranda loss ve ping oluştu. ZyXEL Wi-Fi adaptör ile internete...
  2. serhatk55

Soru Mi8 custom miui den globale twrp ve root hk.

Arkadaşlar şuan 11.0.6.0 stabil miroom kullanıyorum son günlerde pil performansı çok düşük. Eu rom ve diğer romlarda daha da beter. Zorlasam 5.30 saat ekran süresi alıyorum. Bir sürü kernel deneyip işlemci frekanslarını da düşürdüm hiçbir fark yok. Son global sürümün pil performansı daha iyi...
  3. serhatk55

Yardım MIUI pil kullanım istatistikleri çalışmıyor

Arkadaş mi 8 de miroom stable 11.0.4 sürümüne geçtim. Pil kullanım istatistikleri bir süre sonra duruyor. Yani saatler geçse de ölçülen süreler aynı kalıyor. Bunun çözümü var mı? Resimde yazan süreler saatlerdir aynı değeri gösteriyor değişmiyor.
  4. serhatk55

Tema Samsunspor Açılış Animasyonu

Merhaba arkadaşlar. Aramızda muhakkak Samsunsporu destekleyen arkadaşlarımız vardır ben de bir Samsunlu olarak ilk açılış animasyonumu Samsunspor için yaptım. İlk çalışmam olduğu için biraz amatörce hazırladım umarım beğenirsiniz. agit77 ve Ottoman hocalarıma da teşekkür ederim onlar sayesinde...
  5. serhatk55

Yardım Mi Box 3 google ve play store sorunları

Arkadaşlar çinden mi box 3 aldık fakat google playstoreda bir çok uygulama yok. google arama uygulaması bile cihazda açılmıyor. kaç kez reset attık güncelledik hiçbir şey değişmedi. netflix de dahil bir çok uygulama markette görünmüyor. apk olarak yüklenen uygulamalar da düzgün çalışmıyor. bunun...
  6. serhatk55

Yardım MIUI mesajlar SMS doğrulama

Hocam ben de aksine rom kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı romu daha önce de kullandım ve her rom yüklemede temiz kurulum yaparım. Aslında Google ın mesajlaşma uygulaması da güzel fakat toplu mesaj silme işlemi yok mesela. Herşeyin eksisi artısı var tam olarak istediğimizi veren bi...
  7. serhatk55

Yardım MIUI mesajlar SMS doğrulama

Mi 8 cihazımda MIUI eu stabile geçiş yaptım. Kurulumda Google hesabına girerken doğrulama kodu gelmedi. Sonrasında doğrulamayı kaldırıp oturum açtım. Instagram yükledim doğrulama kodu yine gelmedi. Google 2 adımlı doğrulamayı tekrar açmaya çalıştım yine kod smsi gelmedi. Son olarak Google...
  8. serhatk55

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Oluyor
  9. serhatk55

SMS ler hariç yedekleme yapıp geri yüklüyor zaten hocam
  10. serhatk55

Uygulama [Root] Titanium Backup [Resimli Anlatım][Toplu Yedek Alma]

Hocam ben hiç sorunsuz yedek alamadım titanium ile. Smsler geri yüklenmedi hiçbir zaman. Ayrıca uygulamaların yarıdan fazlası çalışmadı
  11. serhatk55

Rom [Android 10] Mi 9 Pro 5G - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.19 Beta / v11.0.3.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Bu modeli nereden satın alıyorsunuz Türkiye'ye gelişinde sıkıntı çıkıyor mu
  12. serhatk55

Yardım google play

Wifi ayarlarından wifi hız modunu kapatıp tekrar deneyin
  13. serhatk55

Otadan indirip temiz kurulum yapmayı deneyin. Yine de düzelmiyorsa cihazdan dolayı olma ihtimalini düşünün
  14. serhatk55

Rica ederim
  15. serhatk55

Deneyince durumu aktarır mısınız?
Üst Alt