serhat9779 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi Note 12 Pro+ güncelleme sonrası IMEI gitti

Büyük ihtimalle direnç işlemi yapmadan fake rom ile dirençli gibi gösterdiler. Bu şekilde hazır satılan cihaz da çok var piyasada. Şuan dft ile BL kilitli direçli yada dirençsiz fark etmeksizin imei atınca güncelleme yapsan bile sorun olmuyor. Kendi cihazıma miui 14 iken attım ardından 2 3 miui...
  2. S

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Şebeke problemi

Ücretli program ile network repair yapılırsa şebeke sorunu çözülüyor. Şehrin göbeğinde kopmalar çekmemeler vs yaşıyordum programla hallettim, dm atarsanız yardımcı olabilirim
  3. S

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G IMEI atılıyor mu?

Yeni güncelleme ile Bootloader kilitli ve dirençsiz şekilde imei atılıyor. Güncelleme ile de gitmiyor
  4. S

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Şuan yapamıyorum hocam ama bir bakayım tekrardan dönüş yaparım
  5. S

Yardım Redmi Note 12 Pro+ Güncelleme sonrası şebeke gitti

imei ler duruyor mu gitmiş mi kontrol ettin mi hocam
  6. S

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Note 12 pro ruby cihaz için bootlader kilitli ve dirençsiz şekilde imei atılabiliyor, şebeke sorunu fixleneniliyor ve güncelleme yapsanız bile gitmiyor. Kendim MIUI 14 cihazıma yaptım üstüne 2 kere MIUI + hyperos guncellemesi yapmama rağmen fix ve imei gitmedi. Dm den yazarsanız yardımcı olurum...
  7. S

Miui 14 fake rom kurulu Ruby cihazımda unlock için aynı hatayı alıyorum bir gelişme var mı ? Hocam sizin bulduğunuz çözüm miui 14te de geçerli mi ?
Üst Alt