serhat9 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Batarya çarpı işareti

Merhaba. Telefon kapandı ve bu işaret çıkıyor. Sarja taktım. Batarya üstünde çarpı işareti var telefon acilmiyo. Bir telefoncuya sordum bir kaç saat sarjda bırak dedi. Çözüm ne Acaba. Ben batarya bitti dedim o yok diyor ama.
  2. S

Yardım K20 Pro Şarj Çabuk Bitiyor

Hindistan kararlı , global kararlı her ikisini kullandım.batarya sabahtan akşama kadar gidiyor.oyun falanda oynamıyorum.tum ayarları yaptım.sizce normal mi?eeu rom batarya konusunda daha iyimi? tavsiye ettiğiniz rom varmı batarya konusunda uzun gidecek
  3. S

Yardım Engellenen numaranın arama kaydında çıkma sorunu

Engelledigim numara beni aradiginda arama kaydında görünmesini istemiyorum.bu yolu denedigim halde arama kaydında kırmızı çağrı kaydı çıkıyor.Engelli listesi-engelli listesi bildirimi-asla. 1612201943 Mesaj bildirimini hallettim şu şekilde engellenen smsleri kapat seçeneğinden.arama bildirimi olmadı
  4. S

Yardım K20 pro fastbotta kaldi unlock kilitli

Merhaba.Benim telefon yurtdışı.cihazı 2.el aldım.imei atili şekildeydi.Bende rom atayım dedim yanlışlıkla clean lock seçeneği var onu işaretledim.clean all yapmam gerekirken.aceleyle yanlış oldu cihaz kilitli.fastboot modunda kaldı.bir telefoncu bana edl ile kapağı açılarak yaparım dedi.Ben...
  5. S

Çözüldü Xiaomi tv box 3 uygulama uzerlerinde imleci goremiyorum

Mause toogle programını kurdum.kurduktan sonra ses kısma ve ses yükseltme tuşuna aynı anda 3 sn basınca mause imleci çıkıyor.kumanda mause gibi oluyor
  6. S

Çözüldü Xiaomi tv box 3 uygulama uzerlerinde imleci goremiyorum

Merhaba iyi çalışmalar dilerim.Ben xiaomi tv box 3 aldım.uygulama üzerinde gezinirken imleci görebiliyorum ama uygulama ya girdiğimde atıyorum taraftar tv uygulaması var kanalları gezerken imleci göremiyorum.Bu imlecin rengini koyu renk yapma şansı var mı acaba?Chrome dede aynı sorunu...
Üst Alt