Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamam hocam cevabın için teşekkürler işyerindeyim şuan akşam bakarım umarım olur eğer süre bitmeden oturum kapanıp açtıysam ne yapmam gerekir.Nasıl bir yol izlemeliyim.
hocam öncelikle cevabın için teşekkür ederim. yalnız daha önce girdiğimde bekleme süresini gösteriyordu ve çince yazmıyordu son girdiğimde telefonda hesap ve cihaz ekle kısmında doğrulanamadı bir daha deneyin gibi ifadeler görünce hesabımı kapatıp tekrar denedim ve böyle bir şey çıktı unlock...
Merhabalar benim elimde mi 9T var. bootloader kilidi açmaya çalışırken sürenin aşağıdaki fotodaki gibi bir hatayla karşılaştım.Yalnız açma işlemini yaparken telefonda cihaz ve hesap ekle kısmına tıkladığımda doğrulanamadı yeniden hesap açarak deneyin gibi bir ifadeyle karşılaştım bende oturum...
Merhabalar benim elimde mi 9T var. bootloader kilidi açmaya çalışırken sürenin aşağıdaki fotodaki gibi bir hatayla karşılaştım.Yalnız açma işlemini yaparken telefonda cihaz ve hesap ekle kısmına tıkladığımda doğrulanamadı yeniden hesap açarak deneyin gibi bir ifadeyle karşılaştım bende oturum...