SERHAT NAS kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için deneyeceğim söylediğiniz sürümü umarım olur.
  2. S

Çözüldü Mi 9 bootloader açılmıyor

tamam hocam cevabın için teşekkürler işyerindeyim şuan akşam bakarım umarım olur eğer süre bitmeden oturum kapanıp açtıysam ne yapmam gerekir.Nasıl bir yol izlemeliyim.
  3. S

hocam öncelikle cevabın için teşekkür ederim. yalnız daha önce girdiğimde bekleme süresini gösteriyordu ve çince yazmıyordu son girdiğimde telefonda hesap ve cihaz ekle kısmında doğrulanamadı bir daha deneyin gibi ifadeler görünce hesabımı kapatıp tekrar denedim ve böyle bir şey çıktı unlock...
  4. S

cevabınız için çok teşekkür ederim yalnız şuan işyerindeyim akşam dediğiniz gibi yapıp deneyeceğim çok saolun umarım işe yarar.
  5. S

Merhabalar benim elimde mi 9T var. bootloader kilidi açmaya çalışırken sürenin aşağıdaki fotodaki gibi bir hatayla karşılaştım.Yalnız açma işlemini yaparken telefonda cihaz ve hesap ekle kısmına tıkladığımda doğrulanamadı yeniden hesap açarak deneyin gibi bir ifadeyle karşılaştım bende oturum...
  6. S

Merhabalar benim elimde mi 9T var. bootloader kilidi açmaya çalışırken sürenin aşağıdaki fotodaki gibi bir hatayla karşılaştım.Yalnız açma işlemini yaparken telefonda cihaz ve hesap ekle kısmına tıkladığımda doğrulanamadı yeniden hesap açarak deneyin gibi bir ifadeyle karşılaştım bende oturum...
Üst Alt