serhanncan kullanıcısının son içeriği

1. serhanncan

Yardım Note 9 pro açılmıyor MIUI yazısında kaldı.

hocam türkiye cihazı biraz araştırma yaptım fastboot da orjinal rom atarak çözenler olmuş denemelimiyim sizce?
  2. serhanncan

maalesef hiç bilmiyorum telefonun o rom bl vs kısımlarıyla hiç ilgim yok olmadı da yani birden bire oluştu bu hata bende anlamadım
  3. serhanncan

Merhabalar geçen gün telefonumu kapatıp açtığımda aynı sorun ile karşılaştım fastboota girip tekrar telefonu kapatıp açtığımda düzelmişti bugün yine telefonu kapatıp açmam gerekti, yeniden MIUI yazısında takılı kaldı wipe data yapmama rağmen hiç bir şekilde açılmıyor yardımcı olur musunuz hiç...
  4. serhanncan

Soru Güncelleme sonrası geçişlerde kasma

merhaba aynı şorun bendede mevcut yeni cihazım note 9 pro da umarım düzelir iyi forumlar.
  5. serhanncan

Yardım Note 9 Pro kasma

peki hocam ne zaman düzelir veya çözümü nedir
  6. serhanncan

Yardım Yavaşlama sorunu

merhaba hocam aynı sorun bende de var şuan yeni pro 9 cihazımda çözdüyseniz nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?
  7. serhanncan

Yardım Note 9 Pro kasma

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 2 hafta önce redmi note 9 pro aldım telefon çok iyi çok hoş memnunum fakat 1 2 gün aralıklarla telefona fps drop giriyor whatsapp da sohbet açarken sohbetten geri çıkarken kasarak geri dönüyor çoğu uygulamada ve arayüzde böyle telefonu kapatıp açınca geçiyor ama 1 2...
Üst Alt