Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oled Saveri iki gün kullandıktan sonra devre dışı bırakabilirsiniz. Ben öyle yaptım. On günden uzun sorunsuz kullandım sonra tekrar yaptı iki gün daha aktif Edip kaldırdım. Yine on günü geçti sorunsuz kullanıyorum. Genel kanı sorunun yazılımsal olduğu yönünde ama yinede net bir durum yok
Evet hocam program zaten amoled ekran için yapılmış uygulama play store da var açıklamalarını olursanız daha açıklayıcı olur buraya resim ekleyemedim
1550507156
Oled Saver programını kurdum iki gün kullandım sonra program görüntüyü bozuyor biraz o yüzden rahatsız oldum kapattım ama on gündür sorunsuz kullanıyorum
Program sorunu çözüyor hocam yalnız görüntüyü bir nebze bozuyor filtre kullandığı için iki gün sonra programi kapattım.iki gündür de kapalı kullanıyorum şimdilik sorun yaşamadım.
1548579056
Sorun genelde düşük parlaklıkta ortaya çıkıyor.program ekranı yüksek parlaklıkta tutarak kendi filtre uyguluyor programın açıklamalarını play store dan okuyabilirsiniz daha açıklayıcı olur