serdaryalovaaa kullanıcısının son içeriği

1. serdaryalovaaa

Yardım Xiaomi mi 6 trwp yükleme

Kardeş burda sinirlilik içeren ve uygunsuz yazı içeren birşey yok sadece yardım talebinde bulundum bu müşteri olarak senin amacın ne ortaya fitne tohumu atıyorsun kibar bir dille konuşur Muş gibi iğneleyici laf sarf ediyorsun biraz dürüst ve samimi olun mi ailesi olarak farklı bir konu varsa...
  2. serdaryalovaaa

Kardeş Türkçe bı video yokmu bunla ilgili ozelliklemi cekmiyorsunuz bunu yaptığımda inşallah detaylı bir video paylasicam YouTube kanalimda günlerdir adam gibi bı bağlantı bulamadım varsa Türkçe ver yoksada kendi imkanlarimla uğraşicam
  3. serdaryalovaaa

Tamam iyide twrp sagit disk bozuk dedi yönetici olarak çalıştırdım şu an yavaş biçimde onu yüklüyor hocam sadece linklere tiklayarak olmiyacagi aşikar bı video linki atarsan harfiyen uygulayıp yaparım senden ricam bir video linki varsa aşama aşama yükleyim çok Makbule geçer. MI 6 cihazımdan...
  4. serdaryalovaaa

Detaylı video linki verebilir misiniz cihazımın boatloeder kilidi açık onu açmayı başardım lakin trwp başaramadım Allah için aydınlatıcı olsun biraz harfiyen uygulanacak şekilde bı link yada video harika olur MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. serdaryalovaaa

Soru Bootloder kilidini açtım

Mi 6 cihazıma trwp yüklemek istiyorum link atacak arkadaşlar olursa sevinirim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. serdaryalovaaa

Yardım Bootleder kilidi

Fast boot modunda görmüyor PC gerisinde sorun yok açıkken görüyor rast boot modunda görmüyor yardım 2 saattir uğraşıyorum yok laptopa birseymi yüklemem gerekiyor açıkken herşeyi görüp açıyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. serdaryalovaaa

Yardım Eyvah bi sorun oluştu hemen duzeltiyoruz

Bu şekilde çıkıyor hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. serdaryalovaaa

Yardım Eyvah bi sorun oluştu hemen duzeltiyoruz

Mi 6 cihazimda internette dolaşırken bu hatayı alıyorum cihazim son sürüm global rom pie yüklü başka olan varmı acaba yardımcı olabilecek varsa sevinirim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. serdaryalovaaa

Yardım aşırı ısınma problemi

Aleyküm selam ve rahmetullah bu arada ilk yazacigimi ikinci okuyusumda fark ettim kb akma MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. serdaryalovaaa

Yardım aşırı ısınma problemi

Kardeşim muhtelemen bu 2 yillik süreçte yoğun kullanımların olmuştur oyun sosya medya vesaire pil ömründen büyük bir ihtimalle ısınma sorunu MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. serdaryalovaaa

Yardım Google camera kurmak

İçin bootleder kilidini açmak gerek sanırım bunu detaylı biçimde linkini verecek yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim yalovadan miu ailesine selamlar arkadaşlar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. serdaryalovaaa

Soru Google camera kullanmak için root atmaya degermi

Ve değerse bootleder kilidini hatasız biçimde. Açmak için YouTube dan yada herhangi bir linkten detaylı hatasız olarak acacagim link verirmisiniz ve birseydaha paylaşmak istiyorum bugün cihazim ondroid pie 9 guncellemesi aldı kulaklik ahize sorunu ortadan kalktı güncellemeleri kontrol edin...
  13. serdaryalovaaa

Soru Raw ham goruntu çekme

Hocam hata bildir diyo sürekli indirdim kurdum ne yapmam gerekiyo
  14. serdaryalovaaa

Soru Raw ham goruntu çekme

Xiaomi mi 6 ile ham goruntu yani raw goruntu çekebilecegim uygulama varmı arkadaşlar bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. serdaryalovaaa

Yardım Mi 6 Mikrofondan ses az geliyor

Acaba tekrar yazılım gelirmi kardeslerim fikri olan varmı çünkü pisikolojik sıkıntı resmen kulaga bastırmak lazım azıcık sesli bi ortamda konuşurken MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt