Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar portre ile çekilmiş fotoğraflara stüdyo ışıklandırması diye bir özellik var fakat hatamıdır ben de mi olmuyor ben mi yapamıyorum bilemiyorum bastığım zaman fotoğrafta hata veriyor veyatta algılamıyor sorunun kaynağını bilen veyatta yapabilen varsa yazabilir mi acaba...
Android 9.0 a güncellendi az önce telefon fakat gece modu bulamadım gelmemiş diğer kişilere gelmiş galiba mubabbetini yapıyorlar yeni gelen özellikleri bilgilendirirsenizde sevinirim
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi A1 Telefonum Mevcut MİUİ ROM u mevcut telefonda işletim sistemi olarak fakat ben Google Camera yükleyemiyorum Mİ A1 GCAM dosyasından çalıştırıyorum bütün her kısmı yapıyorum fakat en son telefondan onayladığımda kurulum başlarken ilk başta Bootloader kilidini açıyor...
Arkadaşlar merhaba forumda dolaşırken bir arkadaşın Google kameranın xiaomi mi a1 de gece modu nıght modu vardı dehşet bir fotoğraf çekiyordu mümkünse varmıdır linki falan
Hocam ben miui yaptım fakat telefonum aşırı derecede hafızası doldu fotoğraf çekemez hale geldim 15 GB oldu 32 gb dan + pie yapmak istiyorum artık telefonumu güncellemeyi bekleyeceğim telefonu eski haline nasıl döndürebilirim miui romu kaldırmak istiyorum
Arkadaşlar merhaba Xiaomi Mi A1 cihazım var forumdaki bir arkadaş sayesinde miui 10 romladim bootloaderi açıp ama Android 9 geleceği için telefonumu eski haline döndürmek istiyorum nasıl yapabilirim + şuan telefon 32 GB romdan sonra 15 oldu düzelir mi geriye yardımcı olursanız teşekkürler
Merhaba arkadaşlar telefondan radio ya Bluetooth suz verici olarak aynı radio frekansına geçtiğimiz zaman şarkı calabilirmiyiz n97 telefonum vardı onda o özellik mevcuttu yazılımsal olarak varmıdır böyle birşey yapılabilir mi