Serdarerm kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Stüdyo ışıklandırması Mi 8 Lite

Merhaba arkadaşlar portre ile çekilmiş fotoğraflara stüdyo ışıklandırması diye bir özellik var fakat hatamıdır ben de mi olmuyor ben mi yapamıyorum bilemiyorum bastığım zaman fotoğrafta hata veriyor veyatta algılamıyor sorunun kaynağını bilen veyatta yapabilen varsa yazabilir mi acaba...
  2. S

Rom Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

KARARLI güncelleme gelmemiş birisi geldi diye konu açmıştı kaldırmış olabilir mi
  3. S

Soru Gece modu kamera mi 8 lite

Transparan bildirimler modu falan gelmicekmi MIUI güncellemesi falan varmı haberleri
  4. S

Soru Gece modu kamera mi 8 lite

Android 9.0 a güncellendi az önce telefon fakat gece modu bulamadım gelmemiş diğer kişilere gelmiş galiba mubabbetini yapıyorlar yeni gelen özellikleri bilgilendirirsenizde sevinirim
  5. S

Çözüldü Xiaomi Mi A1 - Gcam YÜKLEME SORUNU

Telefonu yeniden MIUI rootlayip mi A1 e uygun gcam apksini indirip kurdum çalıştı teşekkürler
  6. S

Çözüldü Xiaomi Mi A1 - Gcam YÜKLEME SORUNU

Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi A1 Telefonum Mevcut MİUİ ROM u mevcut telefonda işletim sistemi olarak fakat ben Google Camera yükleyemiyorum Mİ A1 GCAM dosyasından çalıştırıyorum bütün her kısmı yapıyorum fakat en son telefondan onayladığımda kurulum başlarken ilk başta Bootloader kilidini açıyor...
  7. S

Haber MIUI 9.2.21 Güncellemesi ile Şeffaf Duvar Kağıdı Özelliği Geliyor

Mİ A1 için uyumlu olurmu romda güncelleme gelirmi ?
  8. S

Soru Google Camera Mİ A1

Evet
  9. S

Soru Google Camera Mİ A1

Arkadaşlar merhaba forumda dolaşırken bir arkadaşın Google kameranın xiaomi mi a1 de gece modu nıght modu vardı dehşet bir fotoğraf çekiyordu mümkünse varmıdır linki falan
  10. S

Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Romu kaldırmak istiyorum tam tersine ben telefonu eski haline nasıl getirebilirim
  11. S

Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Hocam ben miui yaptım fakat telefonum aşırı derecede hafızası doldu fotoğraf çekemez hale geldim 15 GB oldu 32 gb dan + pie yapmak istiyorum artık telefonumu güncellemeyi bekleyeceğim telefonu eski haline nasıl döndürebilirim miui romu kaldırmak istiyorum
  12. S

Yardım Mi a1 pie sonrası bootloop sorunu

Miui telefondan nasıl kaldırırım
  13. S

Yardım A1 Miui geri dönme

Arkadaşlar merhaba Xiaomi Mi A1 cihazım var forumdaki bir arkadaş sayesinde miui 10 romladim bootloaderi açıp ama Android 9 geleceği için telefonumu eski haline döndürmek istiyorum nasıl yapabilirim + şuan telefon 32 GB romdan sonra 15 oldu düzelir mi geriye yardımcı olursanız teşekkürler
  14. S

Soru Radio

Merhaba arkadaşlar telefondan radio ya Bluetooth suz verici olarak aynı radio frekansına geçtiğimiz zaman şarkı calabilirmiyiz n97 telefonum vardı onda o özellik mevcuttu yazılımsal olarak varmıdır böyle birşey yapılabilir mi
Üst Alt