Serdar82 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Ekran

Arkadaşlar merhaba poco f3 aldım yanlız ayarları vs yaparken super duvar kagıdını yukledım sımdı soyle bır sıkıntı oluyor ekranı yana kaydırdıgımda bıldıgınız gıbı arka plandakı resımde ufak bır kayma yapıyor buraya kadar bır sıkıntı yok lakın tam fotonun kayması bıterken anlık bır donma oluyor...
  2. S

Yardım Mi 10t pro

Merhaba arkadaşlar elimde mi9 8/128 telefonum var ghost screen oldu tamır vs ugrasmadan takasla modelımı yukseltmek ıstıyorum mı10t pro dusundum sızlerınde fıkırlerını almak ıstıyorum mı 9 cıhazımda cok oyun oynuyordum ama yenı cıhazı oyle aman aman oyun oynamak ıcın kullancagımı sanmıyorum...
  3. S

Yardım Ekran tamiri

Merhaba arkadaslar mi9 telefonum ghost screen oldu istanbul içinde tamir ettirebileceğim güvenilir bir yer varmı amoled ekran takılıyormu (mi6 telefonumda aynı sorunu yasamısdım garantıden yaptırdım mı9 garantısı yok ) bırde bataryada cbk bıtmeye basladı onuda degıstırebılırmıyız saglıklı olurmu...
  4. S

Soru Ekran

Arkadaşlar bu videodaki ekranı nasıl yapıyoruz baktım ama bulamadım 1:25 deki ekran 1577177165 Yokmu bilgisi olan arkadaşlar
  5. S

Satış Pubg Severler Buraya

Arkadaşlar elimde pubg için yapılmıs en iyi cihazlardan biri olan game sir f3 plus var fazladan sıfır ambalajında (kendimde kullanıyorum muhtesem bi cihaz) isteyen olursa kendisine verebilirim fiyatı makul türkiyede satısı olmayan bi ürün nişantaşından elden teslim yapabilirim
  6. S

Soru Bu fiyat nasıl oluyor

https://www.dx.com/p/amazfit-gtr-139-inch-smart-watch-50m-waterproof-intelligent-wrist-smartwatch-with-47mm-width-leather-strap-english-version-2629843/2133800.html#.XdkL05Mzbcs Arkadaşlar link verdiğim sitede en ucuz 870 tl ye buldugum amazfit gtr 47mm olan ürünü 677 tl ye satıyorlar kargo...
  7. S

Soru Amazfit gtr

Merhaba arkadaşlar bu cihazı aliexpress üzerinden almayı düşünüyorum gümrükte bir problem olurmu akıllı saatlerin hat takılanları yasak biliyorum ama emin olmak istedim
  8. S

Yardım Bildirim yazı rengi

Kullandıgınız temayı değistirebilirmisiniz ondan olabilir en azından denemiş oluruz
  9. S

Yardım Pubg tetik basılı kalıyor

konsolou kullanmak zorunda degılsın f2 modelı ıcın dıyorum ama bos yere para tabı yanlız temaslı olandan bulmakta zor artık
  10. S

Evet aynen oyle hocam ekrana temas etmesı lazım bu game sır f2 modelının tetıklerı ama onun konsoluda var buna benzer ayrı satılanlar var ama Not: Sana tavsiye ettiğim game sir f3 modelinin ekrana teması yok angel~~ (komik ama öyle )ama farklı bir sistem kullanıyor sanıyorum ki sıkıntısız...
  11. S

tamam ıste bunlar calısmaz yada sıkıntılı calısır sorun tetıklerde degıl ekran da daha dogrusu ekranın kullandıgı teknolajıde su tarz kullanman lazım
  12. S

Kullandıgın tetiğin resmini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim tamam sımdı baska konuda msj dan gordum o ve onun gıbı tetıkler sıkıntı yaratıyor benım mı9 cıhazımda 3 dk sonra calısmamaya baslıyor msj attıgın dıger konuda bahsetmısım zaten okuduysan eger ama aynı tetıklerı mı6 telefonumda...
  13. S

Soru Daha önce kullandığım tema

Miui hesabınızla giriş yapınca temalar sekmesinde indirdiğiniz temalarda olması lazım biliyorum
  14. S

Sohbet Android ile İmtihanım

Hayırlı olsun kısa zaman içinde keşke daha önce bu geçişi yapsaydım diyeceksiniz ayrıca bu forum ve değerli üyeleride herzaman yardıma hazır olmaları ile tanınırlar
  15. S

Yardım Mi 8 / Evofone satışı acaba telefon sıfır değil mi ?

Şimdi fiyatı yanlıs girmişlerse cihazdada bi sıkıntı yoksa fairplay alırsın sanırım :D
Üst Alt