Serdar7777 kullanıcısının son içeriği

1. Serdar7777

Soru Astrophoto Gcam saniye sorunu kapanıyor

Gcam gece modunda Stabil saniyesi kapanmadan çalışan verimlilik veren APK buldunuzmu arkadaşlar mi 6 için gcam hypercam nikita V8 pitcam hepsini denedim saniye çalışırken geri atiyo düzgün çalışanını bulan varmı gençler iyi forumlar dediğim olay gece modunda özellikle belirtiyorum saniye...
  2. Serdar7777

Yardım Xiaomi mi 6 bolge cin değişmiyor

Cihazımda twrp yüklü mi reguon fix zip flasladim sonuç vermedi daha önce lineagos sürüm yukluydu şu an global kararlı sürüm 11.0.6 sürüm yüklü haliyle temaya da girmiyor tel üzerinden sonuç alacağım işlem varmıdır şu anda PC yok
  3. Serdar7777

Çözüldü Xiaomi mi 6 şebeke. Sorunu an itibariyle şebeke gitti

Sebeke çubuğu an itibariyle kayboldu arama yapmıyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Serdar7777

Yardım xiaomi mi 6 cihazim kapandı acılmıyor

hocam ne fastboot nede trwp moduna gırmıyor tesekkurler yazılımcı arkadasa gotureyım o cozer umarım
  5. Serdar7777

Yardım xiaomi mi 6 cihazim kapandı acılmıyor

logo vesaıre hıc bı tus calısmıyo kapalı modda cıhaz son yaptıgım ıslem one plus 5 camerayı twrp uzerınden flashlarken bırdaha acılmadı acıl yardım edecek arkadaslar varsa cok memnun kalırım mıu 11 glabol stabıl romda cıhazım
  6. Serdar7777

Yardım Mi 6 room

Teşekkürler hocam işiniz rast gelsin MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Serdar7777

Yardım Mi 6 room

Teşekkür ederim hocam dahili depolmaya romu attım telefonu sifirlarsam rom gider silmeden yuklersem bi sorun olurmu romu direk flaslasam çok teşekkür ediyorum ilginiz için bu son sorundu sağolun tekrardan MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Serdar7777

Yardım Mi 6 room

Flash tool uygulamasını indirdim ardından yolu kopyalayıp yapıştırdım refresh basıp cihazimi gördü clean butonuna yükleme yaparken dizin hatası eror veriyor bu problemi nasıl cozerim acaba emeğinize sağlık bu arada us hata ayıklama dosya aktarma açık cihazim unlocked açık yani ful MI 6...
  9. Serdar7777

Yardım Mi 6 room

Teşekkürler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkürler
  10. Serdar7777

Yardım Mi 6 room

Xiaomi mi 6 cihazima doğrudan trwp üzerinden son sürüm rom yukleyebilicegim sorunsuz çalışan rom linki atarmisniz cihazimda şu an vifi sorunu var kurulu romdan dolayı ve mi 10.3.4.0 yüklü MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt