Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam gece modunda Stabil saniyesi kapanmadan çalışan verimlilik veren APK buldunuzmu arkadaşlar mi 6 için gcam hypercam nikita V8 pitcam hepsini denedim saniye çalışırken geri atiyo düzgün çalışanını bulan varmı gençler iyi forumlar dediğim olay gece modunda özellikle belirtiyorum saniye...
Hocam bende mi6 miu12 20.6.18 romu kullanıyorum 3 kamera modu aynı anda sorunsuz gcam nikitacam hyper vesarie yalnız volte açık olmasına rağmen tatmin edici ses alamayirorum konuşma sırasında bı önceki romda daha yüksekti 2 vipe ile 20.6.11 donebilirmiyim yoksa cihazın engineer modunda ince ayar...
En son 4 wipe format yaptım şimdi 2 vipe ile geçmeyi düşünüyorum sen 2 vipe ilemi geçtin 2 bu son roma gardasim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mobil veriden 3g 2 g denermisin girip girmediğini yüksek ihtimalle eski sürüm bı cihazın imeisi bazı operatorlere uymuyormus onu okudum mi note 10 la ilgili konu açılmış daha önceden de muzdarip olanlar var ne yaptın bidenermisn düşük modda 3 g 2g tık varmi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Allah'ın izniyle pitcamdan hypercama ultracam gcam hepsi var telegramda kardeşim duan yeter telegram adım @serdar66
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki kardeşim onun içinde sana en uygun olan zipi bulup flashliycaksin bu tarz zipler telegram sayfasında hunharca var mühim olan marka modeline uygun zipi flaslamak çok basit bende kullaniciyim sadece kardeşler telegramin çok faydası var modüller gcam için
MI 6 cihazımdan Tapatalk...