Serdar7777 kullanıcısının son içeriği

1. Serdar7777

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Serdar7777

Recovery Redmi Note 4x - Twrp 3.3.0-0425 Tek Tuş Yükleme Aracı

Calisiyormu MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Serdar7777

Soru Astrophoto Gcam saniye sorunu kapanıyor

Gcam gece modunda Stabil saniyesi kapanmadan çalışan verimlilik veren APK buldunuzmu arkadaşlar mi 6 için gcam hypercam nikita V8 pitcam hepsini denedim saniye çalışırken geri atiyo düzgün çalışanını bulan varmı gençler iyi forumlar dediğim olay gece modunda özellikle belirtiyorum saniye...
  4. Serdar7777

Yardım Mi 6 için miui 12 rom

Bence en stabili 20.6.11 eu rom MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Serdar7777

Rom Mi 6 Miui.eu Beta'dan sonra geçilecek Rom

Teşekkürler kocara [emoji106] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Serdar7777

Rom Mi 6 Miui.eu Beta'dan sonra geçilecek Rom

Hocam bende mi6 miu12 20.6.18 romu kullanıyorum 3 kamera modu aynı anda sorunsuz gcam nikitacam hyper vesarie yalnız volte açık olmasına rağmen tatmin edici ses alamayirorum konuşma sırasında bı önceki romda daha yüksekti 2 vipe ile 20.6.11 donebilirmiyim yoksa cihazın engineer modunda ince ayar...
  7. Serdar7777

Tşk ederim gardasim saol [emoji106] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Serdar7777

En son 4 wipe format yaptım şimdi 2 vipe ile geçmeyi düşünüyorum sen 2 vipe ilemi geçtin 2 bu son roma gardasim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Serdar7777

Bence de son sürüm çok başarılı dünden beri bir takılma vesaire yok [emoji106] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Serdar7777

Yardım Mi Note 10 internet sorunu Turkcell

Mobil veriden 3g 2 g denermisin girip girmediğini yüksek ihtimalle eski sürüm bı cihazın imeisi bazı operatorlere uymuyormus onu okudum mi note 10 la ilgili konu açılmış daha önceden de muzdarip olanlar var ne yaptın bidenermisn düşük modda 3 g 2g tık varmi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  11. Serdar7777

Yardım Mi Note 10 internet sorunu Turkcell

şu videodaki adımları takip edip denermisin tam emin değilim lakin yardım amaçlı bakıp bunu buldum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Serdar7777

Gcam MIUI 12 GCAM

Allah'ın izniyle pitcamdan hypercama ultracam gcam hepsi var telegramda kardeşim duan yeter telegram adım @serdar66 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Serdar7777

Gcam MIUI 12 GCAM

Telegram adın ne üye olarak ekleyim gruba seni MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Serdar7777

Gcam MIUI 12 GCAM

Tabiki kardeşim onun içinde sana en uygun olan zipi bulup flashliycaksin bu tarz zipler telegram sayfasında hunharca var mühim olan marka modeline uygun zipi flaslamak çok basit bende kullaniciyim sadece kardeşler telegramin çok faydası var modüller gcam için MI 6 cihazımdan Tapatalk...
Üst Alt