Serdar39 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Selamlar , bu konu sayesinde ve aldığım destek ile ( rom-twrp-wipe ) gibi konulara fıransız olsam'da :) Telefonuma mi room 10.3.1.0 sorunsuz birşekilde yükledim ve çok şükür tıkır tıkır çalışıyor .Benim gibi konuya yabancı olupta tereddüt yaşayanlar , biraz zaman harcayıp üstesin'den gele...
  2. S

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Emek ve paylaşım için teşekkürler . Reiwa hocamın yardımlar ile mi-room 10.3.1.0 yükledim Google tarayıcısın'da sesli arama yok , sesli aramayı nasıl aktif edebilirim
  3. S

Soru Mİ 8 SE Güncelleme problemi

Mi room 10.3.1.0 rom son sürümü linki varmı acab ? İndirip yükleme işlemleine başlayalım :)
  4. S

Sanırım bu işlem'den sonra telefondaki bütün uygulamaları tekrar yüklemem gerekecek ( ona göre vakit ayarlayayım ) Mevcut kullandığım TWRP ( mi room 10.3.1.0 ) kurmak için uygun mu ? farklı TRWP kurmam gerekli mi ? Mi room 10.3.1.0 Kurulduktan sonar güncellemeleri otamatik alabilecekmiyiz...
  5. S

Evet şimdi daha iyi anladım , 2 gündür sayfaya girmedim ve cihaza gerekli herşeyi yükledim . Masik rom güncelleyip devam etsem çok bir şey kaybetmiş olurmuyum . Geçmem gereken diğer rom tercihi ne olmalı ? Tekrar TWRP kurup sadece işletim sistemini silip rom kursam sağlıklı olurmu , yoksa...
  6. S

Hocam merhaba , baya bir uğraştırsa'da format atıp ilk kurulum sayfasına geldim Tavsiyeniz üzerine Masik Official - ПРОШИВКИ kurdum , ilk açılış sayfasın'da sanırım rusça yazılar çıktı ve wifi ekranın'da kaldım Dil seçeneklerine veya başka bir menüye gidiş yok , yardımıcı olursanız sevinirim
  7. S

Çözüldü Mi 8se wibe sonrası romu kopyalayamıyorum

İlgilenen herkeze teşekkürler sorun çözül , data format ile
  8. S

Cihaza kopyalaya bilsem fark etmez ama sıkıntı var hocam kopyalamıyo cihaz kaldı öylece :(
  9. S

Flash dönüştürücü aldım , flashbelekten nasıl oluyor bu işlem acaba ? 1564768973 Şimdi tekrar denedim romu yükleme yapmadı yine :( 1564770188 Kurcaladım ama bulamadım , daha önce benim sorunumu yaşayanlar genelde format data ile sorunu çözmüşler Mİ 8se'de format datayı nasıl yapacağım acaba ?
  10. S

Bu alıntı benim telefonuma ayit değil data kısmı nerde acaba?
  11. S

Flash bellek yok ama gerekirse satın alabilirim , yeter ki çalışacağını bileyim 1564766939 Data nerde göremedim hocam 1564767005 Malesef olmadı
  12. S

Güç tuşuna basılı tutarak mı yeniden başlatacağız , wibeden sonra zaten tekrar yeniden başlıyor cihaz
  13. S

Hayır başlatmadım 1564764840 Merhaba biraz telaşlı açılmış bir konu , form kuralalrını okuyup başlığı uygun hale getireceğim
  14. S

Merhabalar , Mi8 se cihazım otomatik güncelleme yapmadığı için el ile yapmaya karar verdim . 2 gündür sistemi çözme gayreti ile bayağı bir vakit ayırdım . Twrp Dosyası indirdim İndir Twrp Kurulumu İçin Adb Fastboot tool Dosyası indirdim İndir Son olarakta Reiwa arkadaşın tavsiyesi ile...
  15. S

Wipe yapıp sonra masik x telefona kurmak olayını zahmet olmaz ise detaylı okumak isterim ( yada konusu varsa link de olabilir ) 1564753815 Dosya yı indiriyorum şuanda , sanırım buda rom dosyası , masik x ile ( xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.2.2.0.PEBCNXM_v10-9 ) arasında çok fark varmı acaba ...
Üst Alt