Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar , bu konu sayesinde ve aldığım destek ile ( rom-twrp-wipe ) gibi konulara fıransız olsam'da :) Telefonuma mi room 10.3.1.0 sorunsuz birşekilde yükledim ve çok şükür tıkır tıkır çalışıyor .Benim gibi konuya yabancı olupta tereddüt yaşayanlar , biraz zaman harcayıp üstesin'den gele...
Emek ve paylaşım için teşekkürler .
Reiwa hocamın yardımlar ile mi-room 10.3.1.0 yükledim
Google tarayıcısın'da sesli arama yok , sesli aramayı nasıl aktif edebilirim
Sanırım bu işlem'den sonra telefondaki bütün uygulamaları tekrar yüklemem gerekecek ( ona göre vakit ayarlayayım )
Mevcut kullandığım TWRP ( mi room 10.3.1.0 ) kurmak için uygun mu ? farklı TRWP kurmam gerekli mi ?
Mi room 10.3.1.0 Kurulduktan sonar güncellemeleri otamatik alabilecekmiyiz...
Evet şimdi daha iyi anladım , 2 gündür sayfaya girmedim ve cihaza gerekli herşeyi yükledim .
Masik rom güncelleyip devam etsem çok bir şey kaybetmiş olurmuyum .
Geçmem gereken diğer rom tercihi ne olmalı ?
Tekrar TWRP kurup sadece işletim sistemini silip rom kursam sağlıklı olurmu , yoksa...
Hocam merhaba , baya bir uğraştırsa'da format atıp ilk kurulum sayfasına geldim
Tavsiyeniz üzerine Masik Official - ПРОШИВКИ kurdum , ilk açılış sayfasın'da sanırım rusça yazılar çıktı ve wifi ekranın'da kaldım
Dil seçeneklerine veya başka bir menüye gidiş yok , yardımıcı olursanız sevinirim
Flash dönüştürücü aldım , flashbelekten nasıl oluyor bu işlem acaba ?
1564768973
Şimdi tekrar denedim romu yükleme yapmadı yine :(
1564770188
Kurcaladım ama bulamadım , daha önce benim sorunumu yaşayanlar genelde format data ile sorunu çözmüşler
Mİ 8se'de format datayı nasıl yapacağım acaba ?
Merhabalar , Mi8 se cihazım otomatik güncelleme yapmadığı için el ile yapmaya karar verdim .
2 gündür sistemi çözme gayreti ile bayağı bir vakit ayırdım .
Twrp Dosyası indirdim İndir
Twrp Kurulumu İçin Adb Fastboot tool Dosyası indirdim İndir
Son olarakta Reiwa arkadaşın tavsiyesi ile...
Wipe yapıp sonra masik x telefona kurmak olayını zahmet olmaz ise detaylı okumak isterim ( yada konusu varsa link de olabilir )
1564753815
Dosya yı indiriyorum şuanda , sanırım buda rom dosyası , masik x ile ( xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.2.2.0.PEBCNXM_v10-9 ) arasında çok fark varmı acaba ...