sercihan_88 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Wipe Sonrası Kabul Edilmeyen Google Hesabı

hocam kullandığım g maili giriyorum zaten.
  2. S

Yardım Wipe Sonrası Kabul Edilmeyen Google Hesabı

merhabalar sabah telefonu açtığımda dirak wipe wkranı çıkıyordu bende telefonu sıfırladım. daha sonra kurulum yaparken google ile oturum açmıyor. gmailimi şifremi giriyorum fakat cihazın sahiplerinden birini kullanarak oturum açın diyor lütfen yardım edermisiniz
  3. S

Yardım Mobil veri kotasi hakkinda

Hocam her sekilde denedim tarifeyi kapatiyorum olmuyor. Kullanim istatistiklerini elle ayarliyorum olmuyor. Saticam bu yuzden telefonu.
  4. S

Yardım Mobil veri kotasi hakkinda

Merhabalar uzun zamandir uari almiyordum fakat bugun tekrar mobil veri kotasi tukendi diye bildirim geliyor. Bu sorunu kalici olarak nasil cozebilirim yardim edermisiniz
  5. S

Soru Mi 6 oreo

Tesekkur ederim. Fakat biraz daha detayli anlatmaniz mumkunmu cihazim delta garantili. Kararli global rom yukluydu bootloader kilidini nasil acabilirim. Ve nasil flash layabilirim detayli anlatabilirseniz cok memenun olurum. Tekrar tesekkur ederim
  6. S

Soru Mi 6 oreo

Merhabalar cihazimi android oreo ya guncelledim. Fakat bir onceki anroid 7.1 miui9.2.2 ye donmem munkunmu yardimci olirmusunuz
  7. S

Yardım miui mobil veri ayarı hakkında

Hemen dwniycem hocam insallah cozebilirim.
  8. S

Yardım Mobil veri kisitlamasi

Merhabalar 3 gundur surekli mobil veri kotaniz tukendi uyarisi aliyorum tarife ayari var onu kapattim sorun devam ediyorum.cihazim mi6 android 8 miui 9.2.3 global kararli rom yuklu yardimci olabilirmisiniz
  9. S

Yardım miui mobil veri ayarı hakkında

Merhabalar. Mi6 cihazimda yeni guncelleme sonrasi mobil veriye kisitlama geliyor. Devamli mobil veri kotaniz tukendi uyarisi aliyorum. Ayarlardan tarife ayarlarini kapatiyorum birsey farketmiyor. Tarifeyi acip 99999 gb limit koymama ragmen yine uyari aliyorum yardimci olabilirseniz memnun...
Üst Alt