Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar sabah telefonu açtığımda dirak wipe wkranı çıkıyordu bende telefonu sıfırladım. daha sonra kurulum yaparken google ile oturum açmıyor. gmailimi şifremi giriyorum fakat cihazın sahiplerinden birini kullanarak oturum açın diyor lütfen yardım edermisiniz
Merhabalar uzun zamandir uari almiyordum fakat bugun tekrar mobil veri kotasi tukendi diye bildirim geliyor. Bu sorunu kalici olarak nasil cozebilirim yardim edermisiniz
Tesekkur ederim. Fakat biraz daha detayli anlatmaniz mumkunmu cihazim delta garantili. Kararli global rom yukluydu bootloader kilidini nasil acabilirim. Ve nasil flash layabilirim detayli anlatabilirseniz cok memenun olurum. Tekrar tesekkur ederim
Merhabalar 3 gundur surekli mobil veri kotaniz tukendi uyarisi aliyorum tarife ayari var onu kapattim sorun devam ediyorum.cihazim mi6 android 8 miui 9.2.3 global kararli rom yuklu yardimci olabilirmisiniz