Sercan626 kullanıcısının son içeriği

1. Sercan626

Yardım pocophone f1 pixel experince flashlama

Dostlar merhaba baslıktada belirttiğim gibi pixel experince flashlayacağım kendi sitesinden dosyasını ve birde DisableForceEncryption böyle bir dosya var bunları ındırdım. bana twrp den flashlama asamasından yardımcı olacak bilen biri lazım ben cok anlamıyorum ezbere vıdeolardakı yabancı adamlar...
  2. Sercan626

Oyun Pocophone f1 pubg sorunu

Selam dostlar pocophone F1i yaklaşık bir, bir buçuk yıldır kullanıyorum. Pubg Mobile çok oynuyorum telefonumun ekranını düşürüp kırmadan önce minik sorunlar vardi. Tdm modunda bomba açıyordum kendi kendine Bombayi bırakıyor falan. Çok canımı sıkmiyordu klasik modda olmuyordu. Her neyse teli...
  3. Sercan626

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

beyler acil yardım global stable rom kuruyorum flashing system e kadar geldi. please wait, it can take a couple of minutes dedi kaldı 20 dk gecti hala aynı. tel desen fastboot modda... ne yapıcam yanlıs bişey yapmak istemiyorum kabloyu cıkarmalımıyım 1563767559 oh be tmdır açıldı tel :)))
  4. Sercan626

Yardım Mi hesaba giriş yapamıyorum

Teşekkür ederim hocam ilginiz için bu aşamayı geçtim süre verdi. Şuan 3 saat lik bir zaman kaldı :) Sonrasıda xiaomi tools v2 ile ya global stable roma geçicem yada eu.beta yı cok övmüşler forumda ona geçicem. Ancak eu beta güncellemeleri kendimi alıyor onu bilmiyorum twrp felan onlarla ugrasmak...
  5. Sercan626

Yardım unlock işlemi hakkında

çok teşekkür ederim bu siteyede girdim aslında ama unlock a tıklayınca bağlantınız gizli değil deyip kalıyordu bende vazgeçiyordum. Meğer aşağıda ilerleme butonu varmış... :)
  6. Sercan626

Yardım unlock işlemi hakkında

http://en.miui.com:8171/unlock/ unlock işlemi için başvuru yapıp sms onayı alınıyormuş. Ama siteye girilmiyor başka bir sitemi var yada yöntem mi değişti. Ne zormuş xiaomide unlock işlemi yahu lenovoda 15 dk da yapmıştım. yardımınızı bekliyorum iyi forumlar...
  7. Sercan626

Yardım Mi hesaba giriş yapamıyorum

Ya arkadaşlar boatloader kilidini açmak istiyorum ne mi hesaba giriş yapabiliyorum, nede izin isteyebiliyorum kilidi açmak için. İyice sinirim bozuldu. Şu 405 le başlayan hata mi hesapda oturum açmak istedigim zaman çıkıyor. Diğer resimde kilid durumunu açmak için hesap ekle dediğim zaman...
  8. Sercan626

Yardım developer romdan stabil roma gecis

Arkdaslar telefon oyunlarda felan çok ısınmaya başlamıştı v10.3.4 müydü neydi stable romda ki sürüm. Bende rom kaynaklıdır diye düşünüp farklı rom aradım beta sürümünü siteden indirip kurdum. Burda da sorunlar devam edince stable olana tekrar geçmek istiyorum.Oda sitede var indirdim ancak hata...
Üst Alt