Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi 9t telefonumda miroom beta 20.1 21 sürüm yüklü ve hesap makinesi açılmıyor, twrp den ön belleği temizledim ama yine açılmıyor. Çözümü bilen varmı?
Not: Başka hesap makinesi yüklemek istemiyorum, çözüm olarak bunu sunan olursa.
Değerli arkadaşlar, mi 9t telefonumda twrp ve mirom yüklü şu an, global stabil resmi romu yüklemek istiyorum, format data yaptıktan sonra global romu telefona atmak istiyorum ama bağlantı kurulmuyor, flash belleği telefona takıp ordan romu atmak istiyorum hata veriyor, nasıl yükleyebilirim acaba??
Xiaomi mi 9t telefonuma twrp üzerinden revos rom yükledim, reboot yapınca Redmi yazısından sonra twrp ye attı, twrp üzerinden daha önce backup ını aldığım yedeği yüklemek istediğimde hafıza yerinde şu ekran geldi, yardım lütfen, ne yapabilirim?
Değerli arkadaşlar, cihazım mi 9t, cihazda global 11.01 resmi pie rom yüklü. 11.04 global resmi Q rom zip dosyasını indirip ana hafızada downloaded rom klasörü içine attım ama güncelleyiciye girdiğimde üstteki 3 noktalı yere tıkladığımda güncelleme paketini seç seçeneği çıkmıyor, neden acaba...
Herkese selamlar, mi 9 t için Miui romlar içerisinde hangisini tavsiye edersiniz acaba, özellikle şarjı en uzun giden.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi