Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi 11t agate cihazına hyperos yükledim stock rom miflash üzerinden bootloader hâlâ açık. Sorunsuz kurdu calisiyor IMEI atılı değil yurtdışı cihaz kendi IMEI var üzerinde ama yeni farkettim galiba rom yukledikten beri "use blow success" açıp kapattığın zaman. Sonrasında cihaz açılıyor yine...
Telefonunun birinden vertex marka bir dönüştürücü aldım kulaklık dönüştürücü. JBL kulakligim başka telefonlarda harika ses çıkarıyor. Bunda cızırtı sesleri çıkıyor bass vururken. Sesi bozuyor. Ve Hi-fi etkin değil... Hi-fi yi etkin eden bir dönüştürücü tavsiyeniz var mı? Orijinal Xiaomi...
10 gündür 11t kullanıcısıyım. Bugün bilgisayardaki yedekleri yeni telefonuma aktarayım diye bilgisayara taktım sadece şarj ediyor. Redmi note 9s vardı onu taktik gördü bilgisayar dosya olarak acabildik ama Xiaomi 11t acamadi. Geliştirici seçeneklerinde USB varsayılan yapılandırmasında farklı...