seraslan77 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Telefon kitlendi fastboot gözüküyor sadece hiçbişey yapamıyorum yardım

Bilgisayara bağlayıp twrp flash yapın 1573190074 2 defa aynı sorunu yaşadım
  2. S

Soru Güncelleme

Benim cihaz yurtdışı, imei işleml Ben aynı durumu yaşadım, cihaz yüklemeyi yaptıktan sonra fastboot modunda takılı kaldı. Bilgisayardan twrp flaş ile çözüldü
  3. S

Soru Güncelleme

Cihaz yurtdışı mı?
  4. S

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi 9t güncellemeyi Android 10 ile alan oldu mu arkadaşlar.? Dün iki farklı güncelleme aldım; biri 700 küsür MB, diğeri 2.2 GB. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
  5. S

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Bana da önce 700 mb geldi yükledim, ardından 2.2 GB olan geldi onu da yükledim, daha sonra telefon fastboot modunda takılı kaldı, twrp ile telefonu açtım, mi11 yüklü, Android 10 olmadı. 2.2 GB görünce sevinmiştim. Bu arada telefonum mi 9t global sürüm, yurtdışı kayıtlı, imei atıldı.
  6. S

Yardım Brick ücretli destek

Mi 9t cihazımda benzer sorun yaşadım. Pek anlamam ama imei işlemi sırasında magisk isimli program yüklendi, işlemden sonra bu programın kaldırılması gerekiyormuş, ben bu programı kaldırmadan güncelleme işine girince cihaz fastboot modunda takılı kaldı. Telefonu aldığım kişiye bıraktım, bir...
  7. S

Yardım Brick ücretli destek

İmei işlemi yapılmış mıydı?
  8. S

Rom Mi 9t miui 11 güncelleme zip hatası

10.3.11 sürüm, imei atılmış telefona güncelleme gelir mi? Twrp kalıcı mı geçici mi bilmiyorum, zaten anlamıyorum. Güncelleme gelirse yüklediğimde problem olur mu?
  9. S

Teşekkürler, ayrıca telefon yurtdışı kayıtlıydı, imei atıldı, bir sorun olur mu?
  10. S

Merhaba, benim telefonda da 10.3.11.0 global sürüm yüklü, güncelleme yok diyor, bu sürüm için farklı bir yükleme mi yapacağım, yoksa bekleyip ayarlar menüsünden mi yapacağım?
Üst Alt