Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HyperOS Weekly OS1.0.24.1.15.DEV | PORT ~ MİATOLL
•Evet arkadaşlar kendiminde kullandığım bu romu sizlerle paylaşmak istedim rom gayet hızlı ve seridir takılma donma yapamamaktadır kullanarak dediklerimi anlicaksınız yüklediğim ve kullandığım HyperOS lar içerisinde en muazzamı bu
•Roma magisk...
Değişiklik günlüğü:EU ROM ile Aynı
Miui 13 Kontrol Merkezi Eklendi
Uygulamalar Son Sürüme Yükseltilip Hataları Giderildi
Mi 13 Sesleri Eklendi
Masa üstüne witget...
Deneme Yapılan Cihaz : Xiaomi Redmi Note 9 Pro ( Joyeuse ) (MİATOLL) Tüm Cihazlar İçin Kurulabilir.
Android sürümü : 11 R
Herkese Merhaba Size Tanıtmak İstetiğim Kendiminde Aktif Olarak Kullandığım Miui Mint Romudur .
Rom Xiaomi.eu Portlanmıştır.
Çoklu Dile Sahiptir.
Status Bar Miui Mint Saati...
Tüm Ugulamalar Android 12 Uygulamasıdır.
A12 Vendor
Kasım güvenlik yaması Eklendi
Isınma Sabitlendi
Daha Satbil Olan Lighting+ kernel Eklenmiştir.
Parmak izi Yüz Tanıma Çalışmaktadır.
Şarj Konusunda Gayet İyi
Hızlı Şarj Desteyi Var.
Geçişler Hızlı Ve Satabildir.
Kurum Bittiğinde Playstoreden...
Evet Arkadaşalar Sizler İçin Xiaomi Telefonlar için Yapılmış Bulabildildiğim Kullanışlı İşe Yaricak Tüm Programları Bir Araya getirdim Umarım Beğenirsiniz.
Mi Flash Tool,
Mi Unlock Toll
Xiaomi Utility Tool 2020
Mi Pc Suite
Mi Flash Pro
Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı
Bu Programların Yazılı Ve...
Android 11 Miui romlarlarda çalışan kernel varmı acaba Agniyi denedim olmadı fastboota düşüyor bi kaç kernel daha denedim onlarda olmadı deniyen kullanan varmı acaba.
Bende android 10 eu rom kurulu portlanmış bi rom güncelleme almıyor orange fox twrp yüklü ve ben Android 11 re geçmek istiyorum nasıl yaparım bi yardım ederseniz şimdiden teşekürler
SHRP, en yeni tasarımı yerel TWRP'ye getirmek için Materyal tasarım 2'den esinlenmiştir. SHRP, zengin UI deneyiminin yanında çok daha fazlasını sağlar. Yeni gösterge paneli, TWRP ile etkileşimi çok kolaylaştırır. SHRP, tamamen yeni tema bölümü, Flash Magisk (kök veya kökten çıkarma), Camera2api...