Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
romun yeni versiyonu geldi kardeşim onu ekliyeceğim bu romda pil bayağı bi yiyordu yeni romda bu hatalar giderilmiş galiba deniyorum şuan hatalara bakıp yükliyeceğim düzeltmeler yapılacak.
ColorOS - PORT | Android 15 Miatoll
Rom gayet satabil ve hızlıdır oneplus severler için muazzam bir rom kullandıkça beni anliyacaksınız romun satabilleşmesi için en az 1 gün kullanmanız lazım sistemde eksik sistem uygulamaları mevcut özelden msj atarsanız romla ilgili gerekli herşey için...
HyperOS Weekly OS1.0.24.1.15.DEV | PORT ~ MİATOLL
•Evet arkadaşlar kendiminde kullandığım bu romu sizlerle paylaşmak istedim rom gayet hızlı ve seridir takılma donma yapamamaktadır kullanarak dediklerimi anlicaksınız yüklediğim ve kullandığım HyperOS lar içerisinde en muazzamı bu
•Roma magisk...
Bu romu kesin yükleyin cihaz resmen akıyor pil ses akıcılık ben bayıldım bir kaç hata mevcut tabiki kilit ekranı özelleştirmede galeriye erişim vermiyor birde dışardan tema yükleniyor ama uygulamıyor mazadan yükleniyor ama ben başka bı sorun gormedim.
1699649911
%99.5 Türkçe
1699650265...
valla ben memnunum tabi biraz ağır gelebilir root atiyorsanız modullerle cozebilirsiniz ama gorsellik gecisler guzel iyi his veriyor bi dahaki guncllemeye kadar ben bundayim kernel melon kernel su yuklemenizi tavsiye ederim 1 tik daha iyi geldi bana