seramik1111 kullanıcısının son içeriği

1. seramik1111

Rom HyperOS Weekly OS1.0.24.1.15.DEV | PORT ~ MİATOLL

HyperOS Weekly OS1.0.24.1.15.DEV | PORT ~ MİATOLL •Evet arkadaşlar kendiminde kullandığım bu romu sizlerle paylaşmak istedim rom gayet hızlı ve seridir takılma donma yapamamaktadır kullanarak dediklerimi anlicaksınız yüklediğim ve kullandığım HyperOS lar içerisinde en muazzamı bu •Roma magisk...
  2. seramik1111

Rom Miui 13.0.3 EU Android 12 Miatoll

Değişiklik günlüğü:EU ROM ile Aynı Miui 13 Kontrol Merkezi Eklendi Uygulamalar Son Sürüme Yükseltilip Hataları Giderildi Mi 13 Sesleri Eklendi Masa üstüne witget...
  3. seramik1111

Rom MIUI EU V12.5.7.0 Kararlı ~ Miatoll Android 11

Değişiklik günlüğü: EU Rom İle Aynı 3 Panel Power Menü 4 Panel Volume Bar Rom Pürüssüz ve Akıcıdır Kararlı ve performans İyi...
  4. seramik1111

Haber Miui Mint 13 ( 22.1.5)Android: 11

Redmi Note 9 Pro Kullanıcılarına hayırlı olsun ilk miui 13 android 11 sürüm miatoll port romunu kurdum darısı android 12 miui 13
  5. seramik1111

Rom Miui°Mint 12.6 - 21.11.17 (MİATOLL)

Deneme Yapılan Cihaz : Xiaomi Redmi Note 9 Pro ( Joyeuse ) (MİATOLL) Tüm Cihazlar İçin Kurulabilir. Android sürümü : 11 R Herkese Merhaba Size Tanıtmak İstetiğim Kendiminde Aktif Olarak Kullandığım Miui Mint Romudur . Rom Xiaomi.eu Portlanmıştır. Çoklu Dile Sahiptir. Status Bar Miui Mint Saati...
  6. seramik1111

Rom Pixel 5 Stable | PORT (Miatoll) Android 12

Tüm Ugulamalar Android 12 Uygulamasıdır. A12 Vendor Kasım güvenlik yaması Eklendi Isınma Sabitlendi Daha Satbil Olan Lighting+ kernel Eklenmiştir. Parmak izi Yüz Tanıma Çalışmaktadır. Şarj Konusunda Gayet İyi Hızlı Şarj Desteyi Var. Geçişler Hızlı Ve Satabildir. Kurum Bittiğinde Playstoreden...
  7. seramik1111

Haber Android 12 Beta5 Miatoll

Denemek nasip oldu inşallah satabilide kısmet olur. 1633951119
  8. seramik1111

Araçlar Miui Apps Toll 2021

Evet Arkadaşalar Sizler İçin Xiaomi Telefonlar için Yapılmış Bulabildildiğim Kullanışlı İşe Yaricak Tüm Programları Bir Araya getirdim Umarım Beğenirsiniz. Mi Flash Tool, Mi Unlock Toll Xiaomi Utility Tool 2020 Mi Pc Suite Mi Flash Pro Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı Bu Programların Yazılı Ve...
  9. seramik1111

Soru Android 11 miui romlarda çalışan kernel

Android 11 Miui romlarlarda çalışan kernel varmı acaba Agniyi denedim olmadı fastboota düşüyor bi kaç kernel daha denedim onlarda olmadı deniyen kullanan varmı acaba.
  10. seramik1111

Çözüldü Android 11're nasıl geçerim

Bende android 10 eu rom kurulu portlanmış bi rom güncelleme almıyor orange fox twrp yüklü ve ben Android 11 re geçmek istiyorum nasıl yaparım bi yardım ederseniz şimdiden teşekürler
  11. seramik1111

Recovery SkyHawk Recovery Project v3.1 | OFFICIAL (Güncellendi)

SHRP, en yeni tasarımı yerel TWRP'ye getirmek için Materyal tasarım 2'den esinlenmiştir. SHRP, zengin UI deneyiminin yanında çok daha fazlasını sağlar. Yeni gösterge paneli, TWRP ile etkileşimi çok kolaylaştırır. SHRP, tamamen yeni tema bölümü, Flash Magisk (kök veya kökten çıkarma), Camera2api...
  12. seramik1111

Seçilmiş Temalar Burda Olacak

BİONİC MİNİMAL THEMES Temayı Karanlık modda kullanın Link:BİONİC MİNİMAL
  13. seramik1111

Soru Miui 12 joyeuse güncellemesi

Arkadaşlar bilin varmı bu romu joyeuse için yükliyebiliyormuyuz miui 12 güncellemesi gelmiş
  14. seramik1111

Soru Joyeuse Rom sitesi

Joyeuse ve Miatoll Şu telegram sitesindeki rom lar joyeuse cihaza uyarmı anlayan arkadaşlar bakabilirmi.
  15. seramik1111

Yardım Resurrection Remix Q

Arkaşlar bilgisi olan varsa bu linkteki romun bizim Redmi note 9 proya uyup uymicanı söyliyebilirmi.Resurrection Remix Q
Üst Alt