seoxiaomi kullanıcısının son içeriği

1. seoxiaomi

Oyun PUBG Güncelleme - Yeni Sesler

Selamlar, Güncellemenin en güzel yanı seslerin iyileştirlimesiydi, ama bir gördüm ki hd sesleri redmi note 7 olarak alamadık... Hayal kırıklığı oldu, var mı bilgisi olan, yeni bir güncelleme falan mı gerekecek?
  2. seoxiaomi

Yardım Pubg Mikrofon Sorunu Hk.

Bu da ilginçmiş. Bende de kulaklık takılı olsa dahi, Takım mikrofonumu açınca diğer 3 kişinin sesi birbirine yankı yapıyor. Fiziki olarak imkansız, sanırım bunlar Pubg buglarından kaynaklanan şeyler. Kaldır - kur diyeceğim ama güncelleme geldi, onda da düzelmedi gibi.
  3. seoxiaomi

Rehber "ROOTSUZ" Yakınlık Sensör Sorunu Çözümü %100

Bende de calibration ve Error tuşları aktif sadece. Test başarılı oluyor, fakat OK diyip çıkamıyorum.
  4. seoxiaomi

Yardım Redmi Note 7 pubg kasıyor

En düşük grafik, orta kare hızında oynuyorum, 2-3 oyundan sonra ısınma ve kasma sorunları oluyor. İlk aldığımda olmuyordu ya da fark etmiyordum, son bir iki haftadır böyle bir problem var
  5. seoxiaomi

Soru Isınma Sorunu

Kısa bir iki video izledim, uzak olduğum bir konu, sanırım root'suz bir telefona uygulanamıyor.
  6. seoxiaomi

Soru Isınma Sorunu

Kernel nedir acaba, kısa bir araştırayım :)
  7. seoxiaomi

Soru Isınma Sorunu

Ceren, evet benim de aynı şekilde. %50'nin altına inersem şarja takıyorum artık. Bir de, aldığımdan beri sürekli şarjı yüksek tutmaya çalışıyorum, çoğu zaman %30'lara inersem tekrar dolduruyorum %90'lara dek. Bu telefonlardaki pillerin tam dolu ya da tam bitik halde tutulmamasını okudum birçok...
  8. seoxiaomi

Soru Isınma Sorunu

Teşekkürler cevaplar için. Güncelleme yok şuan, güncelleme bildirimlerini kaçırmıyorum. Wi-fi üzerinden oynamıyorum anlık bağlantı hızı düşüyor. Çok da fazla uygulama kurmadım diyebilirim. Cihazı özellikle bu oyun için aldım desem yeridir. Benim asıl sorunum, 1,5 saatlik oyun sonrası ısınması...
  9. seoxiaomi

Soru Isınma Sorunu

Beyler merhaba, Yaklaşık 3 aydır Note 7 kullanıyorum. 2 hafta önceye kadar Pubg oyununda üst üste 4 - 5 oyun (1,5 - 2 saat gibi) oynasam dahi ısınma rahatsız edici boyuta ulaşmıyordu ve kasılmalar olmuyordu. İki haftadır hiç olmadığı kadar ısınıyor ve oyunda takılmalar oluyor. Bilinen bir...
Üst Alt