`Sentinus kullanıcısının son içeriği

1. `Sentinus

Yardım Samsung A70 Bluetooth daki ayarlar X3 NFC de niye yok?

Ben işitme engelliyim İşitme cihazı Bluetooth li Star Key Evolv 2400 AI Samsung da medya seslerini alabiliyorum Poco x3 nfc de alamıyorum bağlı şu an
  2. `Sentinus

Yardım Samsung A70 Bluetooth daki ayarlar X3 NFC de niye yok?

Samsung da var Poco x3 nfc de yok Bunun özelliğin ismi ne Epey de bulamadım A70 ve X3 NFC
  3. `Sentinus

Rom Evolution X 7 [POCO X3/NFC] Android 13 OFFICIAL

Oyun performansını pek bilmiyorum çünkü ben telefonda oyun oynamıyorum. Hayalet dokunuş sorunu yok Ben rastlamadım hiç hayalet dokunuş sorununa 1662416813 Bu kötü olmuş.
  4. `Sentinus

Görseller - istediğiniz bir görsel var ise atabilirim ROM Stabil - Akıcı
  5. `Sentinus

Mi Kilidi kapalı olanlar Mi Kilidini açmalıdır. Bootloader(BL) kilidi kapalı olanlar Bootloader(BL) kilidini açmalıdır. USB Hata ayıklama kapalı olanlar USB hata ayıklamayı açmalıdır. Önce rom'u ve Firmware'i indirin ROM: Evox-7 Firmware : POCO X3 NFC Global - V13.0.1.0.SJGMIXM İndirdiğiniz...
  6. `Sentinus

Rom AOSPA|Paranoid Android - TOPAZ - En hızlı ve en akıcı rom {A13}{Poco X3/NFC}

Hocam tavsiye ederim şu an onu kullanıyorum Şu an hiçbir sıkıntı yok akıcı ve performanslı Bir arkadaş Kernel bazı ile hatalar gider demiş Lakin ben bir hata göremedim veya keşfedemedim Sadece şu Twitter'a giriş kısmına basınca bir sıkıntı oluyor kullanıcı adı dahi yazmadan oda Custom Romlarla...
  7. `Sentinus

Rom AOSPA|Paranoid Android - TOPAZ - En hızlı ve en akıcı rom {A13}{Poco X3/NFC}

Teşekkürler kurdum oradan çoktan OrangeFox ile kurdum temiz kurulum şu an stabil çalışıyor akıcı ancak Twitter'a custom romlarla giriş yapamıyoruz herhalde giriş kısmına basınca "Bir sorun oluştu. Daha sonra tekrar istekte bulunmayı dene" hatası veriyor. Daha hesabımızı yazmadan. Bende Evox...
  8. `Sentinus

Rom Evolution X 5.6 POCO X3/NFC [11] [UnOfficial]

Firmware'i Orange Fox ile flashlarken hata veriyor Evo sorunsuz ama firmware failed Updater Process Ended with Error: 7 Possible causes of this error: 1. Wrong Device 2.Wrong Firmware 3.Corrupt Zip 4. System not Mounted Search online for "error 7" Check "tmp/recovery.log", and look above, for...
  9. `Sentinus

Mod ANXCamera POCO X3 NFC [Magisk]

GCAM dışında HDR çalışmıyor mu hiçbir kamerada 1661927057 Bende oldu ama HDR çalışmıyor GCAM daha iyi maalesef Kamera yazılımı çok kötü
  10. `Sentinus

Daha önce kullandım hocam temiz bu uygulama bana göre ses yükseltici uygulama var mı çalışan bildiğiniz bu romda evet bir tanesi cihazınız ile uyumlu değil yazıyordu çalışmıyordu
  11. `Sentinus

Ben bu romdan önce stok romda Süper Hacim Arttırıcı diye uygulama var Google PlayStore da o çalışıyordu çok yüksek geliyordu youtube video sesleri vesaire bu romda işlemiyor çalışmıyor sebebi nedir?
  12. `Sentinus

Magisk için rootlamam gerekiyor mu? Magiskle flashlayacam Google Camera daha iyi gibi ama bakacam ona da İndirdiğim google camera da doygunluk parlaklık vesaire ayarlamaları yapabiliyorum
Üst Alt