`Sentinus kullanıcısının son içeriği

1. `Sentinus

Yardım Samsung A70 Bluetooth daki ayarlar X3 NFC de niye yok?

Samsung da var Poco x3 nfc de yok Bunun özelliğin ismi ne Epey de bulamadım A70 ve X3 NFC
  2. `Sentinus

Rom Evolution X 7 [POCO X3/NFC] Android 13 OFFICIAL

Mi Kilidi kapalı olanlar Mi Kilidini açmalıdır. Bootloader(BL) kilidi kapalı olanlar Bootloader(BL) kilidini açmalıdır. USB Hata ayıklama kapalı olanlar USB hata ayıklamayı açmalıdır. Önce rom'u ve Firmware'i indirin ROM: Evox-7 Firmware : POCO X3 NFC Global - V13.0.1.0.SJGMIXM İndirdiğiniz...
  3. `Sentinus

Yardım Rom

Ben oyun oynamıyorum Benim için kamera - instagram - performans'a önem veriyorum. En iyi rom hangisi? Instagram'da 15 saniyeden fazla story atılmıyor. Var mı önerebileceğiniz rom?
  4. `Sentinus

Soru Poco X3 NFC Kamera

Merhaba Poco X3 NFC Stock kamerası iyi olduğu söylenmiyor ayrıca HDR özelliği vesaire bazı fonksiyonlar düzgün çalışmıyor. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı? GCAM Son sürümü indirdim GCAM kalitesi ayrı,Stock ayrı. Ayrıca GCAM de ayna özelliği açıkken fotoğraf çekince ayna olarak...
  5. `Sentinus

Yardım C2 galeriden video yükleme sorunu

Merhaba, Benim Poco X3 NFC telefonum var. Android 10 ve MIUI 12.0.7 sürümünde C2'ye galeriden video yükleyebiliyordum ancak Android 11 ve MIUI 12.5.1 sürüm güncellemesini yaptıktan sonra galeriden video atamıyorum. C2'den video kaydedip atabiliyorum ama galeriden atamıyorum önceki Android 10 ve...
  6. `Sentinus

Gcam Kamera önerisi

Merhaba, Benim Poco X3 NFC telefonum için güzel bir kamera uygulaması önerir misiniz? Kendi kamerasıda güzel ancak bazı şeylerde ekstra kamera uygulamasına ihtiyacım var. Mesela bir yemeği veya bir içeceği blurlayarak çeken ve canlı renkli bir kamera. Gcam vesaire olabilir başka bir şeyde...
Üst Alt