sensiz62 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi mi 9 donma uygulama kapatma

Son 2 haftadır telefonda sorun yaşıyorum. Eksi sözlükte gezinirken aniden uygulamayi kapatıyor. Pubg oynuyorum telefondan tiz bir ses geliyor oyun donuyor teli yeniden başlatınca ses gidiyor. Twitterda dolasiyorum beğeni retweet yapıyorum beğeniye tikladiktan 2 saniye sonra beğeniyor Telefonu...
  2. S

Yardım Müziği kapattigim halde arka planda çalmaya devam ediyor

Evet bildirim alanında kalıyor guncellemeden önce sağa attığımda bildirim alanindan da gidiyordu müzikte çalmıyordu.
  3. S

Yardım Müziği kapattigim halde arka planda çalmaya devam ediyor

Yeni güncellemeyle bu sorun oluştu. İsaretledigim tuşa basıp uygulamayı sağa sürükleyip kapattigimda müzik kapanıyordu. Guncellemeden sonra bunu yaptığımda uygulama bu ekrandan gidiyor ama muzik calmaya devam ediyor bu sorunu nasil duzeltebilirim
  4. S

Yardım Okey oyununda dokunmatik sorunu

Mi 11 guncellemesiyle bu sorun oluştu. Oyuna girdigimde dokundugum yerin 1 parmak sağını algılıyor. Oyundayken geri tuslari var fotoda gösterdim bu yuzden mi oluyor nasıl düzeltebilirim.
  5. S

Yardım Mi 9 YouTube yeniden başlama sorunu

Mağazadan aldım kutunun üstünde global rom yazıyordu
  6. S

Yardım Mi 9 YouTube yeniden başlama sorunu

Mi 9 telefonda YouTube da video izlerken bazen donuyor, donduktan sonra telefon yeniden başlıyor telefonu servise götürmek gerekir mi sorun ne olabilir ?
  7. S

Yardım Mi 9 Yeniden başlatma sorunu

Bende de aynı sorun var Mi 9 telefonumda youtubeda video izlerken bazen donuyor ve telefon yeniden başlıyor sorun çözüldü mü sizin
  8. S

Yardım Kıbrıstan xiaomi mi9 almak

3600 e nerden aldınız aldığınız yerden garanti yönünden bi sıkıntı çıkar mı aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu 1560105162 3600 e nerden aldınız aldığınız yerden garanti yönünden bi sıkıntı çıkar mı aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu
  9. S

Yardım Kıbrıstan xiaomi mi9 almak

Merhaba arkadaşlar kıbrısta xiaomi mi9 3000-3200 arası fiyat verdiler türkiye mağazalarda 6000 tl yarı yarıya fiyat farkı var. Burdan götüreceğim teli nasıl kayıt edebilirim kıbrısta kurumsal bir elektronik mağaza yok alacağım telefon ne kadar güvenilir olur cihaz global rom olduğu söylendi...
Üst Alt