Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son 2 haftadır telefonda sorun yaşıyorum.
Eksi sözlükte gezinirken aniden uygulamayi kapatıyor.
Pubg oynuyorum telefondan tiz bir ses geliyor oyun donuyor teli yeniden başlatınca ses gidiyor.
Twitterda dolasiyorum beğeni retweet yapıyorum beğeniye tikladiktan 2 saniye sonra beğeniyor
Telefonu...
Yeni güncellemeyle bu sorun oluştu. İsaretledigim tuşa basıp uygulamayı sağa sürükleyip kapattigimda müzik kapanıyordu. Guncellemeden sonra bunu yaptığımda uygulama bu ekrandan gidiyor ama muzik calmaya devam ediyor bu sorunu nasil duzeltebilirim
Mi 11 guncellemesiyle bu sorun oluştu. Oyuna girdigimde dokundugum yerin 1 parmak sağını algılıyor. Oyundayken geri tuslari var fotoda gösterdim bu yuzden mi oluyor nasıl düzeltebilirim.
Mi 9 telefonda YouTube da video izlerken bazen donuyor, donduktan sonra telefon yeniden başlıyor telefonu servise götürmek gerekir mi sorun ne olabilir ?
3600 e nerden aldınız aldığınız yerden garanti yönünden bi sıkıntı çıkar mı aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu
1560105162
3600 e nerden aldınız aldığınız yerden garanti yönünden bi sıkıntı çıkar mı aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu
Merhaba arkadaşlar kıbrısta xiaomi mi9 3000-3200 arası fiyat verdiler türkiye mağazalarda 6000 tl yarı yarıya fiyat farkı var. Burdan götüreceğim teli nasıl kayıt edebilirim kıbrısta kurumsal bir elektronik mağaza yok alacağım telefon ne kadar güvenilir olur cihaz global rom olduğu söylendi...