Sensei Eyp kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Mi 9T için Google Camera 7.0

Arkadaşlar Mi 9T için versiyon Google Camera versiyon 7 çıktı mı?
  2. S

Çözüldü Sizce Mi 9T en son hangi Android güncellemesini ve Miui güncellemesini alır?

Soru başlıkta arkadaşlar. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
  3. S

Yardım Mi 9T Bildirim Işığı sorunu

Kendi kendine çözüldü diyebilirim. Artık mesaj geldiğinde yanıp sönüyor bildirim ışığı. Tek eksiği telefonun pop-up kamerasının ışığı kullanıldığı için çok görünmüyor.
  4. S

Yardım Xiaomi M9T 4.5G Uyumsuz mu?

Anladığım kadarıyla ülkemizde 4.5G destekli olarak kullanamıyoruz. Saçmalık değil mi bu?
  5. S

Olabilir. LTE Only moduna alınca hiç çekmiyor gözüküyor telefon. Anca WCDMA modunda çekiyor görünüyor. Bunlar kafamı karıştırdı açıkçası.
  6. S

Arkadaşlar telefonda veri bağlantısı açtığımda 4G yazıyor sadece. Turkcell uygulamasından 4.5G aboneliğime baktığımda cihazınız uyumsuz diyor. Telefonu HB üzerinden Xiomi Türkiye Garantili aldım. Yardımcı olur musunuz?
  7. S

Mesela WhatsApp'ı açtım fakat yine de yanmıyor ekranı açıyor bildirim geldiğinde. 1565386165 Nasıl açıldığını adım adım yazarsanız sevinirim. Belki ben bir yerde hata yapıyorumdur.
  8. S

Arkadaşlar iPhone 7'den Mi 9T'ye geçtim. 2 gündür Mi 9T kullanıyorum. Şarj olmak dışında bildirim ışığı hiçbir bildirimde yanmıyor. Yardım eder misiniz?
Üst Alt