senolince kullanıcısının son içeriği

1. S

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (begonia) Endonezya Kararlı Rom V12.5.6.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları

1.5.4 den 12.5.6 ya gectim şarz bunda daha hızlı bitiyor yine eski sürüme döncem
  2. S

Rom Lite_mod_begonia_V12.5.RGGIDXM

anasayfadaki linklerin tamamı kırık yenilenirse denerim
  3. S

Rom [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)

ekran görüntülerini atsaydınız iyi olurdu, birde arama ve mesaj uygulamaları googlemi miui mi ?
  4. S

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (begonia) Endonezya Kararlı Rom V12.5.6.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları

tamamdır fastboottan yükledim romu yardım için teşekkürler
  5. S

hocam bu endonezya rommu bendekide endonezya ama miui kodu O(GGIDN) Sizin romun kodu farklı ? bunu recovery den yüklesem sıkıntı olurmu ?
  6. S

Yardım Redmi Note 8 Pro PixelPlusUI v4.5 kamera sorunu

rom birlikte gelen kamera uygulaması ilk acılışta sürekli cöküyor özelliklede kameradaki portrait sekmesine gecince direk ''cant connected to camera'' diye bir hata alıyorum bunun cözümü nedir acaba pixel rom kullanan arkadaşlar yardım edebilirmi
  7. S

Rom Redmi Note 8 Pro - PixelPlusUI v4.5 - Android 12L

merhaba root kurmasam olurmu root adımlarını atlayabilirmiyim ?
  8. S

Rom [OFFICIAL] Redmi Note 8/8T - Resurrection Remix OS 8.6.5 [RROS-Q 8.6.5]

bu room redmi note 8 po için uyumlumu
  9. S

Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

herkese selamlar romu telefonuma yükledim yükleme işlemi sorunsuz bir şekilde bitti telefonun kamerasını açtığımda arka kamerada sorun yok ön kamerada kamera bağlanamadı hatası aldım bu sorunu aranızda yaşayan oldumu ? miui12 güncellemesi sonucunda kamera sorunuda düzeldi fakat yapı kredinin...
Üst Alt