senolars kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Crb 221 veya crb 3 ile port rom

Merhabalar, crb tool ile mi 9 lite cihazıma miui 13 port rom yapmak istiyorum. Youtube videolarından tam ayrıntı bulamadım. Hangi cihazın romunu kullanabilirim İşlem aşamaları hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim
  2. S

Yardım GSI Rom Ses Problemi

Mi 9 Lite telefonuma hangi gsi romu yüklesem hepsinde de ses problemi var. Özellikle en çok aramalarda telefon çalmıyor. Yüklediğim fix dosyaları da çözüm olmadı.
  3. S

Diğer Mi 9 lite Türkiye Telegram Grubu

Telegram Grubu oluşturdum. Katılmak ve katkı sağlamak isteyen arkadaşları bekliyoruz
  4. S

Haber BTK tarafından Mi 5S telefon yasaklandı

BTK tarafından Mi 5S telefon yasaklandı. Hepsiburada alışveriş sitesinden aldığım ve halen kullanmakta olduğum mi 5s yasaklanmış. Şimdi ne olacak, telefonu çöpe mi atacağız.
  5. S

Yardım Note 5 pro anakart acil

Teşekkür ederim. Ben bulamadım link verebilir misiniz
  6. S

Soru mi 8 lite gece modu

Mi 8 lite gece modu gelecek diye söyleniyordu. Ben mi göremedim geldi mi gelecek mi?
  7. S

Yardım Note 5 pro anakart acil

bana da note 5 pro ai 4 64 anakart lazım
  8. S

Yardım Note 5 pro Ekran Led Aydınlatma Sorunu

Fastboot modda sıfırdan rom kurdum olmadı. bu videoya umut bağladım, ama videodaki ayar bölümünü telefonda bulamadım.
  9. S

Yardım Note 5 pro Ekran Led Aydınlatma Sorunu

Telefon twrp modda çok ısınıyordu. En son eu rom yükledim. Yükleme bittikten sonra rom açıldı google hesaplarını girerken takılıp kaldı. Ben de twrp moda alıp aldığım backupı yüklaedim. Backup yüklendi sorunsuz reboot ettim. Açılırken logoda bir süre bekledikten sonra tel kapandı.(Burda telefon...
  10. S

Rehber Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır

Telefon twrp modda çok ısınıyordu. En son eu rom yükledim. Yükleme bittikten sonra rom açıldı google hesaplarını girerken takılıp kaldı. Ben de twrp moda alıp aldığım backupı yüklaedim. Backup yüklendi sorunsuz reboot etttim. Açılırken logoda bir süre bekledikten sonra tel kapandı. Yeniden...
  11. S

Yani anladğım kadarıyla anti 4ü düşürme veya kurtulmak mümkün değil.
  12. S

Telefon note 5 pro ai China versiyonunu. Cihaz kilit açık global rom yüklü halde gelmişti. Anti 4. Cihaz bir ara brick oldu twrp ile rom yüklerken. Edl modda sadece Çin rom yükleyebildim tabi bu arada telefon kilitlendi. 360 saat bekledim kilit açıldı. Fastboot ile global rom yüklerken hata...
Üst Alt