Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşım için çok teşekkürler. Tam da bu işi çözmeye çalışıyordum. Ama yine tam olmadı kurulumda hata verdi twrp ile.
Özellikle 4. basamakta hata yapıyorum galiba. Cihazım mi 9 lite, portlamak istediğim rom:
xiaomi.eu_multi_MINote10_MICC9Pro_22.5.18_v13-11.zip -(miui 13 için. çünkü artık mi 9...
Merhabalar, crb tool ile mi 9 lite cihazıma miui 13 port rom yapmak istiyorum.
Youtube videolarından tam ayrıntı bulamadım.
Hangi cihazın romunu kullanabilirim
İşlem aşamaları hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Şimdi deeğil deyince de bir süre sonra yine uyarı veriyor. Bir de simcard konum etkinleştirilemedi hatası var.
bir kaç kez kurdum, romu tekrar indirip kurdum aynı durum. 2.8.21 indirip kurdum onda da aynı
9.8.21 sürümünü temiz kurulum ile yükledim. kurulumdan sonra
fabrika ayarlarına sıfırladınız, sistem ögelerini geri yükleyin uyarısı veriyor.
yükle deyince bir süre sonra hata veriyor ve bir türlü yüklenip bu uyarı gitmiyor
Mi 9 Lite telefonuma hangi gsi romu yüklesem hepsinde de ses problemi var. Özellikle en çok aramalarda telefon çalmıyor. Yüklediğim fix dosyaları da çözüm olmadı.
Arkadaşlar iyi geceler. Rom paylaşımı için çok teşekkür ederim. Bir sorum var. Oneos settings açılmıyor. Mi 9 lite, sizlerde durum aynı mı, bir çözümü var mı
Arkadaşlar
Satıcı hepsiburada
Garanti Delta
İthalatçı Nazlı
Nisan 2017 alış tarihi
16 aralık pazartesi kargo teslim edildi
18 aralık çarşamba iade onaylandı
20 aralık cuma para iadesi yapıldı.
Teşekkürler HEPSİBURADA
Darısı sizlere.