Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, crb tool ile mi 9 lite cihazıma miui 13 port rom yapmak istiyorum.
Youtube videolarından tam ayrıntı bulamadım.
Hangi cihazın romunu kullanabilirim
İşlem aşamaları hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Mi 9 Lite telefonuma hangi gsi romu yüklesem hepsinde de ses problemi var. Özellikle en çok aramalarda telefon çalmıyor. Yüklediğim fix dosyaları da çözüm olmadı.
BTK tarafından Mi 5S telefon yasaklandı. Hepsiburada alışveriş sitesinden aldığım ve halen kullanmakta olduğum mi 5s yasaklanmış. Şimdi ne olacak, telefonu çöpe mi atacağız.
Telefon twrp modda çok ısınıyordu. En son eu rom yükledim. Yükleme bittikten sonra rom açıldı google hesaplarını girerken takılıp kaldı. Ben de twrp moda alıp aldığım backupı yüklaedim. Backup yüklendi sorunsuz reboot ettim. Açılırken logoda bir süre bekledikten sonra tel kapandı.(Burda telefon...
Telefon twrp modda çok ısınıyordu. En son eu rom yükledim. Yükleme bittikten sonra rom açıldı google hesaplarını girerken takılıp kaldı. Ben de twrp moda alıp aldığım backupı yüklaedim. Backup yüklendi sorunsuz reboot etttim. Açılırken logoda bir süre bekledikten sonra tel kapandı. Yeniden...
Telefon note 5 pro ai China versiyonunu. Cihaz kilit açık global rom yüklü halde gelmişti. Anti 4. Cihaz bir ara brick oldu twrp ile rom yüklerken. Edl modda sadece Çin rom yükleyebildim tabi bu arada telefon kilitlendi. 360 saat bekledim kilit açıldı. Fastboot ile global rom yüklerken hata...