senolars kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber [CRB] Android Kitchen Tool ile ROM Parçalama / Birleştirme

Paylaşım için çok teşekkürler. Tam da bu işi çözmeye çalışıyordum. Ama yine tam olmadı kurulumda hata verdi twrp ile. Özellikle 4. basamakta hata yapıyorum galiba. Cihazım mi 9 lite, portlamak istediğim rom: xiaomi.eu_multi_MINote10_MICC9Pro_22.5.18_v13-11.zip -(miui 13 için. çünkü artık mi 9...
  2. S

Yardım Crb 221 veya crb 3 ile port rom

Merhabalar, crb tool ile mi 9 lite cihazıma miui 13 port rom yapmak istiyorum. Youtube videolarından tam ayrıntı bulamadım. Hangi cihazın romunu kullanabilirim İşlem aşamaları hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim
  3. S

Rom MI9Lite - MICC9 OneOs Android 11 Miui 12.6 (21.9.13)

Şimdi deeğil deyince de bir süre sonra yine uyarı veriyor. Bir de simcard konum etkinleştirilemedi hatası var. bir kaç kez kurdum, romu tekrar indirip kurdum aynı durum. 2.8.21 indirip kurdum onda da aynı
  4. S

Rom MI9Lite - MICC9 OneOs Android 11 Miui 12.6 (21.9.13)

9.8.21 sürümünü temiz kurulum ile yükledim. kurulumdan sonra fabrika ayarlarına sıfırladınız, sistem ögelerini geri yükleyin uyarısı veriyor. yükle deyince bir süre sonra hata veriyor ve bir türlü yüklenip bu uyarı gitmiyor
  5. S

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Önceki sürümde mi 9 lite vardı, yeni sürüm görünmüyor. Gelecek mi acaba?
  6. S

Miui12.5 Android11 twrp kurulumu ve kalıcı yapımı

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9-lite-orangefox-recovery-project.82834/ Bu konudan bahsediyorsanız, dosya linkleri hata veriyor
  7. S

Miui12.5 Android11 twrp kurulumu ve kalıcı yapımı

merhaba, mi9 lite için orange fox bulamadım stesinde. Mümkünse link verebilir misiniz
  8. S

Yardım GSI Rom Ses Problemi

Mi 9 Lite telefonuma hangi gsi romu yüklesem hepsinde de ses problemi var. Özellikle en çok aramalarda telefon çalmıyor. Yüklediğim fix dosyaları da çözüm olmadı.
  9. S

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Arkadaşlar iyi geceler. Rom paylaşımı için çok teşekkür ederim. Bir sorum var. Oneos settings açılmıyor. Mi 9 lite, sizlerde durum aynı mı, bir çözümü var mı
  10. S

Diğer Ekran ve şarj soketi lazim

Özel mesaj gönderdim
  11. S

Diğer Mi 9 lite Türkiye Telegram Grubu

Telegram Grubu oluşturdum. Katılmak ve katkı sağlamak isteyen arkadaşları bekliyoruz
  12. S

Rom Mi 9 Lite / Mi CC9 Global Kararlı v11.0.1.0 QFCMIXM İndirme Bağlantısı

Ben bu romu root twrp olmadan yükleyebilir miyim bootloade Kilit açık iken. Bendeki romdan farklı mı. Özellikle telefon ses kaydı yapıyor mu
  13. S

Gcam Mi 9 Lite - MIUI 11 için Gcam uygulaması (Ayarlar)

Yüklemek için telefonun rootlu olması gerekiyor mu
  14. S

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

Arkadaşlar Satıcı hepsiburada Garanti Delta İthalatçı Nazlı Nisan 2017 alış tarihi 16 aralık pazartesi kargo teslim edildi 18 aralık çarşamba iade onaylandı 20 aralık cuma para iadesi yapıldı. Teşekkürler HEPSİBURADA Darısı sizlere.
Üst Alt