senol1 kullanıcısının son içeriği

1. senol1

Soru Sadece MİUİ uygulamaları kullanabileceğim son çıkan modeller hangileri?

Senin defalarca ne yaptığını bilmem sorunun olduğunu yazmışsın bende sadece yardım etmek bilgi paylaşmak istedim. Yaptığım sadece bu ,Senini sana bırakıyorum saygılar
  2. senol1

Yok formları gezmene gerek yok,aynı romu bende kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Wattsapp tan engelleme yapacaksan uygulama ayarından, Zil sesini farklı ayarlamak istiyorsan,seçimini yaptıktan sonra mutlaka uygula demelisin (sağ tarafında), farklı uygulamalar da farklı bildirim sesi almak...
  3. senol1

Dostum bunlarında çözümleri var. Ama sen arayışa girmişsin sana yapılabilecek bişey yok yolun açık olsu🖐️
  4. senol1

Xiaomi'nin hangi modelini alırsan al bunlarla karşılaşırsınız. Ancak aldığınız Xiaomi telefonlara bl kilidini açtıktan sonra Endonezya ,Tayvan veya eu rom yüklediğiniz de amacınıza ulaşmış olursunuz
  5. senol1

Yardım Redmi 8 (3g-32gb) akıcı rom tavsiyesi

Rom yüklerken mi flashtan kilit pozisyonu açık olarak mı yüklediniz. Eğer bootleoder kilidiniz açık ise global romu tekrar yükleyin. Daha sonra endonezya'ya geçersiniz
  6. senol1

Tekrar flahs yapmadın ise açılacaktır. Merak etme sürüm düşürme de bu tarz sorunlar oluyor resetleyince düzeliyor şayet yanlış bir şey yapmadın ise.
  7. senol1

Reset atmayı dene 1711310681 succesfull yazdı ise sıkıntı yok açılır. Ancak tekrar rom yükleme yaptın ise sıkıntı. Çünkü kilidi kapatmış olabilirsin 1711310902 Arkadaş sürüm düşürdüm diyor twrp mi kalır
  8. senol1

Evet kilit açıksa mifahsh İLE yükleyeceksin ve yükledikten sonra mutlaka Hart reset yani sıfırlaman gerekiyor
  9. senol1

Miui 11 Endonezya Rom'a dönmelisin. Redmi 8 ler MIUI 12.5 .. romları kaldırmıyor.
  10. senol1

Soru Galeri Google fotoğraflar sorunu

Miui fotoğraflar uygulamasıda ayarlar burdan yedeklemeyi açmalısın
  11. senol1

Yardım Durum Çubuğunda Wifi Açikken Volte İşareti Kayboluyor

Stok temayı kullan hepsini görürsün
  12. senol1

Yardım system has been destroyed hatası

Bir yöntem de ben söyleyeyim PC den hesabınızla kilit açmayı deneyin, butür hatalar genelde IMEI atılmış cihazlarda olur ve efs resetlemek gerekir 1685639892 MMC hatası olduğunu düşünüyorum çünkü rom yüklenmiş fakat açılmasında sıkıntı var arkadaşın tarifine göre. Birde şunu anlamıyorum neden bl...
  13. senol1

Yardım Tr romde Endonezya romuna geçişten sonra sms problemi

Anlattıklarım bl kilidi kapalı ve recovery özerinden. Bl kilidi kapalı iken fastboot üzerinden işlem yapılmaz. İsim değiştirme yönteminden bahsediyoruz. Fastboot tan değil. 1684221577 Yani rom isimlerini değiştirerek telefonun güncelleme kısmından. Başka nasıl anlatabilirim
  14. senol1

Yardım Tr romde Endonezya romuna geçişten sonra sms problemi

Evet ben isim değiştirme yöntemiyle, MIUI 14 ve Android 12 den, MIUI 12 ve Android 10'a geçiş yaptım telefon redmi not 9s. Bilginiz olsun 1684186391 Bunu yazmamın sebebi Android 12 lerde geçiş yapılamıyor denmesidir 1684186808 Birde bu tür geçişlerde telefonun resetlenmesinde fayda var...
  15. senol1

Yardım POCO M3 İçin 10-12 geçişi

Dostum bence hiç karıştırma tavsiye etmiyorum. Poco M3 ler, redmi 9t ler için IMEI işlemi yapıldısa 12.5... sürümleri sıkıntılı miui 13 ve android 12 sürümünü denemedim. IMEI işlemi yapılmadı ise sorun çıkarmıyor. En stabil çalışan MIUI 12.0.8 ve android 10 dur. IMEI işlemi orijinal qcn üzerine...
Üst Alt