senol1 kullanıcısının son içeriği

1. senol1

Soru Eu rom kurulumu

Dostlar muhtemelen site içinde yazılıp cizilmiştir. Aramak istemedim.Redmi not 9s ,curtana ve miui 11, Android 10 hindistan romu kullanıyorum.(Bana göre en stabil) fakat bu romda pil satırı çok küçük, yaşda 54 olunca görmekte sıkıntı yaşıyorum. Eu rom'a geçmek istiyorum, tek sorum olacak ve...
  2. senol1

Yardım Mi müzik uygulaması

Arkadaşlar mi müzik uygulamasıdan müzik indirebiliyorsunuz?
  3. senol1

Yardım Redmi not 9s Hint romu

Arkadaşlar redmi not 9s kullanıyorum,12.0.2.0 Hint global versiyonu yüklü sorun şu ki bu romu 12.5.5.0' a yükselttiğim zaman açılış sesi dahil olmak üzere bütün videolar da telefon görüşmelerinde, bildirimlerde yani herşey de ses kesik kesik geliyor. Bunun bir çözümü varmıdır.
  4. senol1

Yardım Resmi not 9s

Arkadaşlar Redmi not 9s için Xiaomi' nin , orjinal arama ve mesajlar uygulamaları hangi orjinal stabil rom'unda var. Bilgi veren olursa sevinirim.
  5. senol1

Çözüldü Redmi 8 rom arıyorum

Arkadaşlar resmi 8 için Endonezya romu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. senol1

Soru Resmi not 4 MTK

Redmi not 4 telefonum arızalandı.Yardım edebilecek varmı kendi kapadı acılmıyor şarz olmuyor. Arza videosu çekmiştim. Şimdiden teşekkürler. 1574109566 Videosu yükleyemedim fotoğraf olarak ekledim resimdeki gibi oluyor daha sonra kapanıyor
  7. senol1

Soru Miui 11 Redmi Note4'e gelecek mi?

Alacak arkadaşlar
  8. senol1

Yardım SIM Kart Etkinleştirilemiyor!

+900532...... 1562698563 +90 ülke kodu diyeti sıfır ile başlayan numaranız bitişik olması yanıltmasın sizi
  9. senol1

Yardım SIM Kart Etkinleştirilemiyor!

Resimde gördüğünüz gibi yapın +90 ve telefon numarası
  10. senol1

Haber 10.3.5 Resmi olarak geldi....

Arkadaşlar bu güncelleme hangi cihazlara geldi.
  11. senol1

Sohbet Araç kamerası

teşekürler bi inceleme yapayım
  12. senol1

Sohbet Araç kamerası

Arkadaşlar kaliteli xiaomi marka araç içi kamerası almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz ürünler varmıdır.
  13. senol1

Yardım Vo-Wifi mi 8 Global

Redmi not 4 rootsuz volte aktif vowifi aktif ancak vowifi simgesi cıkmıyor mi10 global sürüm hat Türkcell bilginize 1548597739 1548598174 Bunlarda volte ve wovifi ekran
  14. senol1

İnceleme MIUI 10 - 8.8.23 Global Beta Güncellemesi Değişiklikler (Yayınlandı-Linkler Eklendi)

Arkadaşlar bu güncelleme ile hız ve batarya cok iyi inşallah bozmazlar resmi not 4
  15. senol1

Güncelleme Redmi Note 4/4X için V9.5.11.0.NCFMIFA Miui 9 Global Kararlı Rom

cantara kardeş cok tşk duvarkağıdı döngüsü geldi adamsın bizim ufaklık cok sevinecek bölge hindistan olarak kalsınmı yoksa Türkiye olarak geri dömeyimmi tekrar sorun yaşamak istemiyorum
Üst Alt