Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senin defalarca ne yaptığını bilmem sorunun olduğunu yazmışsın bende sadece yardım etmek bilgi paylaşmak istedim. Yaptığım sadece bu ,Senini sana bırakıyorum saygılar
Yok formları gezmene gerek yok,aynı romu bende kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Wattsapp tan engelleme yapacaksan uygulama ayarından, Zil sesini farklı ayarlamak istiyorsan,seçimini yaptıktan sonra mutlaka uygula demelisin (sağ tarafında), farklı uygulamalar da farklı bildirim sesi almak...
Xiaomi'nin hangi modelini alırsan al bunlarla karşılaşırsınız. Ancak aldığınız Xiaomi telefonlara bl kilidini açtıktan sonra Endonezya ,Tayvan veya eu rom yüklediğiniz de amacınıza ulaşmış olursunuz
Rom yüklerken mi flashtan kilit pozisyonu açık olarak mı yüklediniz. Eğer bootleoder kilidiniz açık ise global romu tekrar yükleyin. Daha sonra endonezya'ya geçersiniz
Reset atmayı dene
1711310681
succesfull yazdı ise sıkıntı yok açılır. Ancak tekrar rom yükleme yaptın ise sıkıntı. Çünkü kilidi kapatmış olabilirsin
1711310902
Arkadaş sürüm düşürdüm diyor twrp mi kalır
Bir yöntem de ben söyleyeyim PC den hesabınızla kilit açmayı deneyin, butür hatalar genelde IMEI atılmış cihazlarda olur ve efs resetlemek gerekir
1685639892
MMC hatası olduğunu düşünüyorum çünkü rom yüklenmiş fakat açılmasında sıkıntı var arkadaşın tarifine göre. Birde şunu anlamıyorum neden bl...
Anlattıklarım bl kilidi kapalı ve recovery özerinden. Bl kilidi kapalı iken fastboot üzerinden işlem yapılmaz. İsim değiştirme yönteminden bahsediyoruz. Fastboot tan değil.
1684221577
Yani rom isimlerini değiştirerek telefonun güncelleme kısmından. Başka nasıl anlatabilirim
Evet ben isim değiştirme yöntemiyle, MIUI 14 ve Android 12 den, MIUI 12 ve Android 10'a geçiş yaptım telefon redmi not 9s. Bilginiz olsun
1684186391
Bunu yazmamın sebebi Android 12 lerde geçiş yapılamıyor denmesidir
1684186808
Birde bu tür geçişlerde telefonun resetlenmesinde fayda var...
Dostum bence hiç karıştırma tavsiye etmiyorum. Poco M3 ler, redmi 9t ler için IMEI işlemi yapıldısa 12.5... sürümleri sıkıntılı miui 13 ve android 12 sürümünü denemedim. IMEI işlemi yapılmadı ise sorun çıkarmıyor. En stabil çalışan MIUI 12.0.8 ve android 10 dur. IMEI işlemi orijinal qcn üzerine...