sengorahmetfurkan kullanıcısının son içeriği

1. sengorahmetfurkan

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi (Video Rehber)

Android 8 e sorunsuz düşürdükten rom dosyalarını bulduğunuz sürece tüm romları yükleyebilirsiniz
  2. sengorahmetfurkan

Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

hocam bana kalırsa direk 9.1.17 yi yükle wipe yapmanada gerek yok bildiğim kadarı ile direk ota üzerinden indir ve twrp den kur geç hocam sorun çıkaracağını sanmam
  3. sengorahmetfurkan

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi (Video Rehber)

imei at hocam benimde gitti ben yeniden imei attım az uğraştırdı ama oldu sonra android 9 u yükledim herşey düzgün şekilde çalıştı daha sonra işlemleri sırası ile yapmadım bu sefer farklılık yaptım OEM kilidini açtım twp yükledim ve efs kısmını android 9 telefonda kuruluyken yaptım ve hemen...
  4. sengorahmetfurkan

Mi hesabı aç ve giriş yap bu bir sorun değil banada çıktı daha önce mi hesap şifremi girdim ve telfon açıldı
  5. sengorahmetfurkan

Son sorum hocam şimdi bunu yükleyince telefonumdaki dosyalarım silinecek mi telefom sıfırlanacak mı
  6. sengorahmetfurkan

Hocam gcam gerekli mi değil mi onu anlayamadım ne işe yarıyor tam olarak suan yüklediğim romda kamera var gcam gerekliyse neden gerekli onu öğreneyim ona göre yönergeneleri takip ederek kurulumunu yaparım.
  7. sengorahmetfurkan

Romu yükledikten sonra gcam kurmak zorundamıyız. 1549060726 Bu arada romun en son sürümü çok stabil çalışıyor bence şarj süreside mükemmel
  8. sengorahmetfurkan

Hocam 9.1.17 yi yükledim portre çekmiyordu ön kamera portre şeyini yükledim telefon yeniden başladı sürekli acılmadı bunun sebebi nedir acaba
  9. sengorahmetfurkan

Herşeyi dikkatlice yaptım ama efsane bölümü yok hiç bir türlü gelmiyor o şekilde Kasım güncellemesini attım telefon sürekli kapanıp açılmaya başladı çalışmadı nasıl yapılan yardım edin
  10. sengorahmetfurkan

bekliyorum telefon böyle kaldı sim çekmiyor anroid 9 ada dönmek istemiyorum dönmeden şu sim sorununu halledelim şimdiden teşekkür ederim. 1548938131 Ben yükleyemedim şebeke sorunu yaşıyorum bana yardımcı olur musunuz yükleme konusunda
  11. sengorahmetfurkan

yeniden android 8 e düşmeye çalışıyorum 9 dan 8 e düşme rehberini uyguladığımda ilk flashlama yaptığımda telfon çalışıyor fakat şebeke çekmiyor sonra 8.1 işlermlerini yapıyorum fakat bu seferde telfon sürekli yeniden başlıyor 8.1 e dönüp epic rom atmak istyorum fakat olmuyor suan 8.1 yükledim...
  12. sengorahmetfurkan

çözüldü sorun android 8.0 da olduğundan dolayıymıs suan 9 piedeyim yeniden epic rom ma döneceğim fakat anroid 9 dan 8.1 e düşürmek sıkıntılı bir durum yine sorun yaşarsam diye korkuyorum
  13. sengorahmetfurkan

Maalesef olmuyor kardeşim dün şebeke görmeme sorunun vardı kaç saat uğraştım olmadı en son sistem güncellemesi yaptım telefon açılıyor sim kilidi kısmında dönüyordu yeniden başlatıyoruz android 9 yüklemek istedim flashlayamdim hata verdi sonra dedim komple bozayım telefonu OEM kilidini kırdım...
  14. sengorahmetfurkan

Merhaba mi a1 kullanicisiyim daha önce farklı şekilde telefonuma miui 10 yükledim çok güzel çalıştı fakat Android öne 9 geleceğinden geri döndüm neyse bu gün yeniden miui yapayım dedim sizin yolunuzu izledim fakat IMEI silindi zor zahmet IMEI yükledim şuan telefonda IMEI var fakat bu seferde...
Üst Alt