Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bana kalırsa direk 9.1.17 yi yükle wipe yapmanada gerek yok bildiğim kadarı ile direk ota üzerinden indir ve twrp den kur geç hocam sorun çıkaracağını sanmam
imei at hocam benimde gitti ben yeniden imei attım az uğraştırdı ama oldu sonra android 9 u yükledim herşey düzgün şekilde çalıştı daha sonra işlemleri sırası ile yapmadım bu sefer farklılık yaptım OEM kilidini açtım twp yükledim ve efs kısmını android 9 telefonda kuruluyken yaptım ve hemen...
Hocam gcam gerekli mi değil mi onu anlayamadım ne işe yarıyor tam olarak suan yüklediğim romda kamera var gcam gerekliyse neden gerekli onu öğreneyim ona göre yönergeneleri takip ederek kurulumunu yaparım.
Herşeyi dikkatlice yaptım ama efsane bölümü yok hiç bir türlü gelmiyor o şekilde Kasım güncellemesini attım telefon sürekli kapanıp açılmaya başladı çalışmadı nasıl yapılan yardım edin
bekliyorum telefon böyle kaldı sim çekmiyor anroid 9 ada dönmek istemiyorum dönmeden şu sim sorununu halledelim şimdiden teşekkür ederim.
1548938131
Ben yükleyemedim şebeke sorunu yaşıyorum bana yardımcı olur musunuz yükleme konusunda
yeniden android 8 e düşmeye çalışıyorum 9 dan 8 e düşme rehberini uyguladığımda ilk flashlama yaptığımda telfon çalışıyor fakat şebeke çekmiyor sonra 8.1 işlermlerini yapıyorum fakat bu seferde telfon sürekli yeniden başlıyor 8.1 e dönüp epic rom atmak istyorum fakat olmuyor suan 8.1 yükledim...
çözüldü sorun android 8.0 da olduğundan dolayıymıs suan 9 piedeyim yeniden epic rom ma döneceğim fakat anroid 9 dan 8.1 e düşürmek sıkıntılı bir durum yine sorun yaşarsam diye korkuyorum
Maalesef olmuyor kardeşim dün şebeke görmeme sorunun vardı kaç saat uğraştım olmadı en son sistem güncellemesi yaptım telefon açılıyor sim kilidi kısmında dönüyordu yeniden başlatıyoruz android 9 yüklemek istedim flashlayamdim hata verdi sonra dedim komple bozayım telefonu OEM kilidini kırdım...
Merhaba mi a1 kullanicisiyim daha önce farklı şekilde telefonuma miui 10 yükledim çok güzel çalıştı fakat Android öne 9 geleceğinden geri döndüm neyse bu gün yeniden miui yapayım dedim sizin yolunuzu izledim fakat IMEI silindi zor zahmet IMEI yükledim şuan telefonda IMEI var fakat bu seferde...