Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa değerli forum sakinleri telefonum hem ekranı kırılmıştı ve imeisi gitmişti
bugun telefoncuya verdim 2sini tamir etmesi icin sıfır ekran takmış imeiyide çift kayıt yapmış
ama ekran üst kısımlarında dokunmatik calısmıyo flash acılmıyo soyledim telefoncuya yazılımsal oldugunu söyledi
sizce...
öncelikle s.a
babamın note 8 pro cihazı dün gece şarjı bitti şarja taktı acılmadı sabaha kadar şarjda kaldı acılmıyor tüm tuşlarına basılı tutuyom acılmıyor pc görmüyor
cihazın şarj ışığı şarja takınca yanıyor ama başka bi tepki vermiyor yardımlarınızı bekliyorum
Sa öncelikle bayramınız mübarek olsun
Annemin note 11 pro(viva) cihazina twrp yuklucektim bootloba düştü format attim acildi şifre istiyo giriyorum sifreyi kabul etmiyo global fastboot romu indirdim mi flasla yukledim açıyorum teli yine ayni sifre yeri gelio sifreyi giriyom acilmiyo...
Sa değerli Forum sakinleri cihazı alalı 1 ay fln oluyo root explorerden battarya içeriğine bakıyorum 5000mah olması gerekirken 4576 mah olarak gözüküyor ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler
sa değerli forum sakinleri cihazıma twrp üzerinden aosp tabanlı romları sırasıyla denedim crdroid , ricedroid,evolution x, xtended xt ,lineage os bu romların hepsini yükledim ama tüm romlarda telefonu açıp kapatırken recovery moda alırken telefon açılış ekranında 5dk fln bekliyo oyle açılıyo ne...
S.a değerli forum sakinleri bi telegram grubundan crdroid v9.1 sürümünü yükledim magisk yüklemek istiyorum ama hiçbir şekilde yükleyemiyorum ne yaparsam telefon bootloopa düşüyor ve baştan romu kurmak zorunda kalıyorum twrp üzerinden yükleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem
sa yaklaşık 10 gün fln oldu cihazı alalı hızlı şarj olmasından memnunum ama cihazım aşırı hızlı şarj yiyor yarım saat oynyom neredeyse %15-20 arası şarj gidiyo napsam düzelir sorun rom kaynaklıysa hangi romu önerirsiniz
şuanki rom miui global 12.5.10 kararlı rom bootloader kilidinin açılmasına 1...
sa dostlar cihazımı android 10du ota üzerinden güncelledim bozuldu twrpden yeni rom yükledm düzeldi ama rootu gitti BU KONUDAKİNİ DENEDİM MAGİSK YÜKLENMEDİ
yardımcı olabilirmisiniz
şuanki sürüm miui 12.5.1 android 11
S.a değerli forum sakinleri değerli bı abimin telefonunu ota üzerinden sistem güncellemesi yaptık güncellemeden Sonra dokunmatik gitti çalışmıyor kapatiyorum telefonu açıyorum yine aynı recovery ekranında çalışmıyor ne yapmamı önerirsiniz
1627244326
Telefonu formatladik yine aynı bu sefer mi...
s.a degerli forum sakinleri telefonuma imei atacagımda android 10 ile atmamı söylediler şuan android 11 kullanıyorum.
sorunsuz bir şekilde sürüm nasıl düsürürüm biraz araştırdımda birşey bulamadım.
şimdiden tşkr ederim
not:bootloader kilidim acık ve cihazım rootlu
s.a degerli forum sakinleri benim kuzenim 3 4 ay once redmi note 8 pro aldı imei işlemleri icin aldıgı yere götürdü halleti ama o günden beridir kamera bağlanılamıyor hatası alıyor ne yapsak düzelir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
S.a değerli forum sakinleri
Yaklaşık 1.5 aydır poco f2 pro kullanıyorum normalde tel 4.5g çekerken telefonla konuşurken şebeke birden h+ düşüyor karşı taraf sesimi almakta zorluk çekiyor nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler
(Cihaz yurtdışı)
S.a dostlar dün cihazıma masik 16 20.8.8 sürümünü yükledim cihaz durduk yere internet kullanıyo int acik unuttum 5.52gb kullanmış kontrol ettim güncellemeler kapalı bi sorun göremiyorum bı el atın net bırakmadı zalım telefon
S.a değerli forum sakinleri masik rom kurdum ama çok kasıyor format data yaptım ayni ne yapsam düzelir yardımlarınızı bekliyom
Videoda belli oluyo kasmasi