semthan250 kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Telefonla konuşurken şebekenin 4.5G'den H+'ya düşmesi

Hocam teşekkür ediyorum ama konunun üzerinden 4 yil gecti 😂 4 telefon değiştim ben 4 yılda
  2. S

Çözüldü Xiaomi 11T Pro sarj %15 takılı kalıyor

Hocam benmde aynı oyle oldu batarya anakarta bağlı olan film yerinden çıkmıştı takınca düzeldi
  3. S

Çözüldü Whatsapp giriş sorunu

Evet hocam sertifikalı
  4. S

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

Arkadaşlar çözemeyenler en son açtığım yardım konusuna göz atsın ordan çözdüm ben deneyebilirsiniz 1723726389 Hocam açtığım son konuya bak çözersiniz cozemezseniz yazın bana
  5. S

Hocam lposed yükledim lposedden android faker modülünü yükledim android idsinin son 2 hanesini değiştirdim düzeldi 😀 1723725347 Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar deneyin bende işe yaradı
  6. S

Merhabalar iyi forumlar Dün akşam mi 11t pro cihazımı formatladım formattan sonra whatsappa giremiyorum RESMİ WHATSAPP UYGULAMASINA SAHİP OLMANİZ GEREKİR Hatasi veriyor ne yaptıysam olmadı play storden indiriom olmuyo direk Whatsapp sitesinden indiriom olmuyo modlu whatsapplari denedim aynı...
  7. S

Çözüldü Xiaomi 11T Pro sarj %15 takılı kalıyor

hocam benimde başıma geldi bataryanın 2 söketi var anakarta baglanan biri yerinden cıkmıstır darbe sonucu benmde oyle oldu telefoncuda düzeltirdim
  8. S

HyperOS Xiaomi 11T Pro (vili) – EEA Kararlı V1.0.2.0.UKDEUXM

Arkadaslar pc yokda bu romu direk ota üzerinden guncelleyebilirmiyim bide cihazim direnc imeili sknti çıkarmı
  9. S

Yardım 11t pro imei repair sonrası dokunmatik sorunu

sa değerli forum sakinleri telefonum hem ekranı kırılmıştı ve imeisi gitmişti bugun telefoncuya verdim 2sini tamir etmesi icin sıfır ekran takmış imeiyide çift kayıt yapmış ama ekran üst kısımlarında dokunmatik calısmıyo flash acılmıyo soyledim telefoncuya yazılımsal oldugunu söyledi sizce...
  10. S

Rom Rom tavsiyesi

Bende widget yukluyebiliyom tik yeride çalıştı ekledim suan
  11. S

Rom Rom tavsiyesi

Telegram grublarinda paylaşılmış crdroid 9.5 sürümü 11T Pro (Vili) Crdroid Rom
  12. S

Rom Rom tavsiyesi

Knk yorumlarda arkadaş paylaşmış romda şarj bı tık hızlı gidiyo bilginize onun dışında güzel bı rom
  13. S

Mod İOS Tarzı Kontrol Merkezi MIUI 13/14

Yükledim sadece kontrol merkezi değişti baska değişen bişi varmı ben göremedim de
  14. S

Rom Rom tavsiyesi

Miuisr wiston kullanıyorum şuanlik bı sorun göremedim stabil calisiyo çok beğendim onlarca rom denedim en hoşuma giden bu oldu
  15. S

Yardım note 8 pro şarj bittikten sonra açılmıyor

öncelikle s.a babamın note 8 pro cihazı dün gece şarjı bitti şarja taktı acılmadı sabaha kadar şarjda kaldı acılmıyor tüm tuşlarına basılı tutuyom acılmıyor pc görmüyor cihazın şarj ışığı şarja takınca yanıyor ama başka bi tepki vermiyor yardımlarınızı bekliyorum
Üst Alt