sempaticafe kullanıcısının son içeriği

1. S

Diğer Huawei akıllı Saat

Huawei Watch GT2 46mm klasik 5. Senesi, hâlâ min. On gün şarjı gitmekte.
  2. S

Yardım Whatsapp uygulamasında instagram linkleri açma sorunu

Sorun devam ediyor mu? Etmiyorsa nasıl çözdünüz ? Şimdiden teşekkürler.
  3. S

Yardım revanced video not available sorunu

Aynı problemle karşılaştım ve yardımınız sayesinde problemi çözdüm teşekkür ederim.
  4. S

Mod Flag Secure Özelliğini Kapatma Modülü (Tekli Fotograflarda SS Almak)

Başta SelimAK ve yardım ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eder, hayırlı ramazanlar dilerim. Bu modülü kurduğumuz zaman Instagram ve Whatsapp ban olasılığı var mı acaba?
  5. S

Tema Yeni ios tema

Temanız hayırlı olsun Barca hocam. İmzanızda olduğuna göre, Note 12 pro+ 5g kullanıyorsunuzdur. Oyun oynayan biri değilim agit77 hocamın jiyan teması ile 5 yıldır Mi a1 kullanıyorum.Stabil çalışan bir rom ile nfc aktif kullanmak istiyorum. imei ve çekim sıkıntısı olmadan, rootlayıp 64gb...
  6. S

Soru Redmi Note 12 Pro 5G HyperOs Güncellemesi Şebeke Fixi ve Direnç IMEI siler mi?

Herkese hayırlı geceler. H.kadioglu ustamdan 12 pro 5g almaya niyetlendim ama böyle sorunlar okuyunca :) korkmaya başladım. 5 yıldır sorunsuz bir şekilde, agit77 hocamın jiyan temalı Mi a1 64gb 4gb ramli cihazı miui 11 xiaomi.eu rom ile rootlu kullanıyorum. H.kadioglu sağolsun yardımcı oldu...
  7. S

Sohbet Note 7 satıcı tavsiyesi ?

Herkese selamlar üstadlarım. Neredeyse 5 yıl geçmiş, note 7 telefonu eşim kullanıyor (: ben hâlâ 2018'de aldığım, mi a1 kullanmaya devam ediyorum tabii ki iki telefonda jiyan tema yüklü (: Eski dostlara sormadan, yeni telefon almak istemedim. Aklımda poco f5 10-12 bin arası yurtdışı...
  8. S

agit77 hocamın göznuru ile hazırladığı, temaları ile renk katacak yeni telefona da. Telefon ile okey bile oynamam. Gün de belki 3 - 5 dk. Instagram, 10-15 Dk Twitter. Samsung web browser ile haber siteleri ve forumlar da hepsinden çok vakit geçiririm genel günlük kullanım. Siz değerli...
  9. S

Herkese selam arkadaşlar. Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı Bu kampanya 'dan faydalanmak istedim ama sizlere de danışmadan almayayım dedim. Şimiden teşekkür eder. iyi forumlar dilerim.
  10. S

Rom MIUI 11 Port Xiaomi Mi A1 için Çıktı

Elinize sağlık hocam. Pazar günü fırsat bulup dener, yorumlarımı iletirim.
  11. S

Tema JiyanV2 Teması Yayında

agit77 Hocam. Telefonuma renk kattınız ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun. Başarılarınızın devamını diler tekrar, tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla...
  12. S

Uygulama [APP] [4.1+] [Material Design] Muzzik: Milyonlarca şarkıya anında ulaşın ve indirin!

Emek verilerek, özenle hazırlanmış. Başarılarınızın devamını dilerim.
  13. S

Çözüldü Yüklenebilecek En İYi Rom

MiRoom Yes~~
  14. S

Rom Mi A1 için [9.0] Resurrection Remix v7.0.1 Kurulumu

Ellerine sağlık üstad.
  15. S

Uygulama Telefonunuzda Olması Hoşunuza Gidecek

Emeğiniz için teşekkür eder, iyi geceler dilerim.
Üst Alt