sempaticafe kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet Note 7 satıcı tavsiyesi ?

agit77 hocamın göznuru ile hazırladığı, temaları ile renk katacak yeni telefona da. Telefon ile okey bile oynamam. Gün de belki 3 - 5 dk. Instagram, 10-15 Dk Twitter. Samsung web browser ile haber siteleri ve forumlar da hepsinden çok vakit geçiririm genel günlük kullanım. Siz değerli...
  2. S

Sohbet Note 7 satıcı tavsiyesi ?

Herkese selam arkadaşlar. Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı Bu kampanya 'dan faydalanmak istedim ama sizlere de danışmadan almayayım dedim. Şimiden teşekkür eder. iyi forumlar dilerim.
  3. S

Rom MIUI 11 Port Xiaomi Mi A1 için Çıktı

Elinize sağlık hocam. Pazar günü fırsat bulup dener, yorumlarımı iletirim.
  4. S

Tema JiyanV2 Teması Yayında

agit77 Hocam. Telefonuma renk kattınız ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun. Başarılarınızın devamını diler tekrar, tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla...
  5. S

Uygulama [APP] [4.1+] [Material Design] Muzzik: Milyonlarca şarkıya anında ulaşın ve indirin!

Emek verilerek, özenle hazırlanmış. Başarılarınızın devamını dilerim.
  6. S

Çözüldü Yüklenebilecek En İYi Rom

MiRoom Yes~~
  7. S

Rom Mi A1 için [9.0] Resurrection Remix v7.0.1 Kurulumu

Ellerine sağlık üstad.
  8. S

Uygulama Telefonunuzda Olması Hoşunuza Gidecek

Emeğiniz için teşekkür eder, iyi geceler dilerim.
  9. S

Rom [8.1][PORT] Mi A1 için MiRoom Yükleme Rehberi

Epic rom ile başlayan, miui maceramızı, yarenersonmez hocam ve sizlerin sayesinde, Tissot ile devam edeceğiz gibi... Rom'u 17:00 gibi %65 şarj ile kurdum 23:55 şuan %7 programlar, güncellemeler, veri aktarımı moduller herşey bitti. Şuana kadar bir kere systemiu hatası aldım. Güncellemeler...
  10. S

Soru Mİ 8 SE ayağamı düştü

Ben 7 aydır, xiaomi mi A1 kullanıyorum. Miui 10 ile gören herkesin de hoşuna gidiyor. F/p açısından bence, alınacak telefonlar arasında... En az iki sene daha kullanabilirim kaza bela gelmediği sürece.
  11. S

Sohbet Pocophone F1 ile Foruma Merhaba

Hayırlı olsun hocam. Aramıza hoş geldiniz.
  12. S

Diğer Destek ekibine Yeni Arkadaşlar Arıyoruz

Bizlere güzellik kattan ailemize hayırlı olsun.
  13. S

Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

yarenersonmez Hocam projeniz de başarılar diliyorum. Geliştirici arkadaşların emeklerine saygı duyarak, pazar günü temiz bir kurulum ile yedek almak şart oldu. Değerli bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. qaLo hocam siz de umarım kazasız belasız romu kurup güzel haberler ile...
  14. S

Haklısın. Ben de yeni bir sürüm gelir diye çok öteledim. Artık pazar günü bir aksilik çıkmazsa yeni sürümün tadına bakar, yorumlarımı paylaşırım.
  15. S

qaLo hocam çok teşekkür ederim. Sizin hoşunuza giden değişiklikler çıktımı karşınıza? Dolby atmos kurdunuz mu?
Üst Alt