Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda yararlı magisk modülleri adında bi başlık var ordan ya da yabancı forumlarda bulabilirsiniz. Ben de aşağıdaki modülü senelerdir kullanıyorum. %90 a ayarladınız diyelim şarj 90 ı geçmiyor. Ya da 20 ayarladınız şarj 20 ye inene kadar şarj olmuyor. GitHub - MatteCarra/AccA: Acc app allows...
Bu sürüme güncelledim telefonumu. version 3.7 olan twrp yi kurdum ama sadece twrp açıldığında dosyalar şifreli görünüyor telefonu açınca normal şifresiz olarak görünüyor. Twrp uygun değil sanırım bu sürümle. Buna uygun twrp var mıdır?
Yaşadığım bi durum var ama bug mı bilemedim. Örneğin youtube dikey olarak izlerken telefonu yatay konuma getirdiğim zaman tam ekran oluyor. Bu esnada tam olarak açık olan programın üstünde ekranı %50 kaplayacak şekilde başka bir uygulama açılıyor(Örneğin whatsupp). Açılan diğer program hiç bir...
Merhaba. 1910-Mod_IDGlobal_V13.0.4.0_12.0-Deodex yüklemiştim şimdi 1612'ye yükseltmek istiyorum. Fakat twrp açtığımda dosyalar şifreli görünüyor. format data yapmadan bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı acaba?
1671367618
twrp sürümü twrp-3.7.0_12-1-surya.img Telefondaki şifreyi kaldırarak da...
Deodex yükledim ve kullanıyorum 1 haftadır. lakin bi problem var. Telefon gelen aramalar ve whatsap gelen aramalar ekrana düşmüyor. Bunun için ayar mı yapmam lazım?