Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
18w ile şarj edenler bu problemi daha az yaşadığını söylüyorlar. ama 33w ile şarj edenler genelde bir seneye yakın ömrünün olduğunu sonrasında şarj almama problemi başladığını söylüyorlar. ama 33w ile şarj etse de problem olmayanlar da var.
Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamir derken öncelikle sıkıntı o flex kablosundan mı yoksa başka birşeyden mi neyden olduğunu bilmek lazım. diyelim ki o flex kablo sıkıntı. genelde uzun kullanım sonrası ısınmaya bağlı temassızlık yapıyor. flex kablosu değişince uzun süre götürür ama bidaha olmayacağının tabiki garantisi yok...
bu dediğiniz şey 33w şarj aleti ile şarj edilen telefonlarda genel olarak yaklaşık bir sene sonrasında çıkıyor. hepsinde çıkmıyor ama genelde kullanım sonrası olan birşey. sizinkinde farklı bir durum olabilir. yeni alınmış telefonda olan şey değil
Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
eu beta daha güzel her hafta güncelleme almak güzel oluyor. vermemeye başladıkları zaman stabile geçmek daha iyi. ama f2 pro için en güzel romlar stabil global endonezya romlar bana göre.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
otomatik başlatı açmalısın. işe yaramazsa uygulama ayarlarından değolamaya girip ön belleği ve depolama alanını temizle temiz bir mail kurulumu yap tekrardan. bunlar kesin çözüme götürür seni diye düşünüyorum
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alacak vatandaş bilsin de işte benim derdime çare olmadığını belirtmek istedim. şöyle bişey var bu parayı verip bunu aldıktan sonra sırf şu problemden ötürü telefon satılmaz ama yeni alacak olsam bu problemden ötürü almazdım bende. sorunsuz model arardım
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk...
lehimle yapınca çok daha sağlam bir çözüm. flex kablonun soket kısımlarına bir madde koyup bastırmasını sağlamak günü kurtarmaya yönelik bir çözüm. her an işe yaramaz hale gelebilecek bir çözüm. açtırmışken kapağı sağlam bir çözüm yapmak lazım. bunun ne kadar gideceğini de tabi bilemem. zamanla...
1 yılı aşkın cihazı kullanıyorum. telefoncu lehimle halledebildi sadece. o dediğin şeyi yapmaya ben zorladım ama şarj sorunu benim cihazda çözülmedi. bu cihazda kesinlikle kronik sorun var 30w ile şarj ediyorsan 1 yılın sonunda ısınmaya bağlı oluyor. benim de başka bir sıkıntım yok ama illaki 1...
hocam senin herkeste olan sorun gerçekleşmiş. şarj fleksi denen bişey var. o gitmiş senşnde. zamanla ısınmaya bağlı olan poco f2 pro ya özgü bir problem.
bir yıla yaklaşan cihazlarda 33watt şarj aleti ıullanımı sonrası şarj flex inde sıkıntı oluyormuş. flex değişince düzeliyormuş. malesef bende de olmaya başladı. cihaz 10 aya geldi. takıyorum aynı dediğin gibi oluyor. çıkarıyotum kabloyu tekrar takıyorum hızlı şarj yazıyor. o şekilde bırakıyorum...
bu turkiye romu ile global olanın ne farkı var. içinde aynı google uygulamaları var ikisinde ds mesaj ve arama olarak. ne fark var acaba?