SemihOzyavas kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi10t tepki vermiyor

Hocam bataryayı nasıl test ederim başka xiaomi telefonun bataryası olur mu
  2. S

Yardım Mi10t tepki vermiyor

Mi10t telefonum hiç bir şekilde tepki vermiyor akşam şarja taktım sabah yok şarja takınca ışık yakmıyor ses açma + power tuşlarıyla recovery girmeye çalıştım tepki yok telefonu açıp batarya kablosunu çıkartıp taktım yine bir şey yok telefonda custom rom vardı fakat aylardır sıkıntısız şekilde...
  3. S

Soru Tavsiye rom arıyorum

Genelde Endonezya rom veya Eu rom kullanılıyor bunları deneyebilirsin telefon garantili değilse bootloader kilidi açıp aops romlara bakabilirsin 1740078844 Pixel experience rom öneririm gayet stabil iyi bir rom
  4. S

Yardım Mi10t rom kurarken hata

Mi 10t telefonuma lineage OS a15 offical rom yüklenirken en sonda failed to mount /vendor (no such device) failed to mount /odm (no such device) Hatasını veriyor format data yapıp reboot edince rom açılıyor fakat sonrasında gapss vs kurmak için wipe sekmesine girdiğimde hiçbir şey gözükmüyor...
  5. S

Rom ArrowOs vs pixel experience vs evolution x

Redmi note 8 pro telefonum için hangi rom sizce daha iyi olur yada başka bir rom öneriniz var mı
  6. S

Soru Redmi Note 8 pro için hangi ROMu kullanmalıyım

Sağol knk benim de kafama yattı kuracağım
  7. S

Pixel experience kursam arayüzde kasmalar yaşamam dimi
  8. S

Çok saol peki hangisi telefonum için en iyisi sence
  9. S

Miui global 12.5.8 android sürümü 11 kullanıyorum miui 13 android 12 ye geçmek istiyorum hangi romu kullanmalıyım 1675180258 Yada uygun android 12 custom rom varsa o da olabilir 1675180312 Hangisi benim için daha sağlıklı olur
Üst Alt