semihdedikleri kullanıcısının son içeriği

1. S

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

Hocam Redmi Note 13 Pro HyperOS Yüklü Model 23117RA68G İMEİ Attırmamız lazım nasıl yol izlemeliyiz yardımcı olman mümkün mü?
  2. S

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RJZMIXM İndirme Bağlantıları (Mi Pilot Değil)

Yükledim bir farklilik göremedim. Gören varsa bildirse memnun olurum
  3. S

Android 11 | MIUI V12.0.1.0.RJZMIXM | Global Kararlı Rom | Redmi Note 9 Pro Joyeuse

Ota Üzerinden Geldi Rom Global sanırım. Gayet memnunum bir sorun göremedim
  4. S

Yardım Miu 12 Güncelleme HK.

Çok Teşekkür Ediyorum Arkadaşlar Yükledim Şuan uygulamalarımı tekrar yüklüyorum allah razı olsun tüm yardım edenlerden. miflash üzerinden kolay bir şekilde yükledim.
  5. S

joyeuse_global_images_V12.0.1.0.QJZMIXM_20201107.0000.00_10.0_global_eb964f842a İsimli Fastboot Sürümü İndirdim Rar'dan Çıkartıp miflash'a göstereceğim değil mi arkadaşlar? rarlı şekilde görmüyor hiç bir türlü çünkü
  6. S

Yok Hocam Dosya Yöneticisine Arama Kısmına Yazdım Ordan da çıkmıyor. Benim Cihaz Root'lu mu değil mi onuda bilmiyorum aslında. neden diye soracak olursanız titanium backup ile uygulama siliyorum telefonu yeniden başlatınca geri geliyor
  7. S

Hocam Ben Uygulamalara Baktım Magisk Diye bir uygulama yok. Çıkmıyor yani ayarlardan uygulamalara girdim orda da yok
  8. S

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-9-pro-global-kararli-v12-0-1-0-qjzmixm-indirme-baglantisi.98031/ Bu Sayfadan Fastboot Linkini İndirip Yaparsam Güncellemeyi Yaparım Yani Peki Temiz Kurulum Yapmayıp Üstüne Yüklesem Sorun Çıkar mı? Yoksa Batarya Çok Gider O Yüzden mi Temiz Kurulum...
  9. S

Merhaba Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var Gerçekten Aylardır Çözmeye Çalışıyorum Bir Türlü Çözüme Uluşamadım Şimdi Benim Redmi Note 9 Pro Telefonum Var 128 GB Yurt Dışı Ve İMEİ Attırdım Sorun Yok ( Sim 2 ye İMEİ Atıldı ) Miu 12'ye Güncellemek İstiyorum Ama TWP Ekranında Kalıyorum Bir Kaç...
  10. S

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Kafam Kökten Karıştı. Peki Twp Benim Çince Onu Nasıl İngilizce Veya Türkçe Yapabilirim? twp yi Flash tool ile mi kurmam gerekiyor.
  11. S

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Flash tool ile yükleme yapacağım mi 12 ama hangi sürümü indirmem doğru olur link atarmisiniz rica etsem teşekkür ederim
  12. S

Arkadaşlar bana telefon üzerinden güncelleme geldi ancak twp çince yükleyemedim. Telefonum yurt dışı IMEI atıldı. Bootloeder herşey açık. Flash tool üzerinden sıfır kurulum yapsam IMEI silinirmi? Bir de telefona hangisini indirmeliyim yanlış bişey yapmak istemiyorum teşekkür ediyorum
  13. S

Yardım MİUİ 12 güncelleme yapamıyorum?

Benim cihazım da IMEI atıldı. Flash tool ile sıfırdan mi 12 kursam IMEI gider mi arkadaşlar?
Üst Alt