semihcanylmz kullanıcısının son içeriği

1. semihcanylmz

Yardım VoLTE Aktifleştirme

Şanslısınız.. Bazı modellerde bu işe yarıyor. Bende mi 5s var maalesef bu yöntem işe yaramıyor.
  2. semihcanylmz

Bu linkteki video ile apn ekleme sayfasına kadar gelin ama eklemeniz gereken yerleri biraz önce dediğim gibi yapın. Başka birşey yapmayın.
  3. semihcanylmz

VoLTE destekleyen bir cihaza sim kartınızı takınız. 10-15 dakika bekleyip oradan 5555 mesajını atınız. Açılırsa bu yol ile açılır. Başka bir yöntem yok hocam. Bir de bu işlemi yapıp halen acilmaz ise apn eklemeniz gerekir. Yeni apn oluşturun. Ad ims apn ims apn türü ims diğerlerine dokunmayın...
  4. semihcanylmz

Hocam telefonu rootlamak, twrp yüklemek istemiyorum. Bu işin rootsuz bir çözümü yok mudur? 1565129149 Orada gözükmesi hiç bir anlam ifade etmez hocam.
  5. semihcanylmz

Hocam, zaten yapılması gereken herşeyi yaptım. Ekstra birşey bilen var mı diye sormak için konu açtım. Kaçırdığım bir yer varsa diye.
  6. semihcanylmz

Herhangi bir bilgisi olan kimse yok mu?
  7. semihcanylmz

Mİ 5S Volte

Hocam şuanda kullanabiliyor musunuz?
  8. semihcanylmz

Hocam zaten volte carrier check was disabled yazınca volte seçeneği çıkıyor. Bende de bu şekilde çıktı ayarlarda gözüktü. Yani bununla ilgili bir sıkıntı değil.
  9. semihcanylmz

Merhaba, Kullanmakta olduğum cihaz Mi 5s. Hattım Turkcell. Haftalardır araştırıyorum fakat bir türlü VoLTE servisini aktif edemedim. 1- SMS Aktive işlemi tamam Iphone 6S'e takıp HDSES 2200 Gönderdim. Onay mesajı geldi. 2-*#*#86583#*#* kodu ile volte seçeneğini ayarlara getirdim. Açık...
Üst Alt