selpak0660 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım bootloader kilidi hakkında

arkadaşlar 2 side farklı saat verdi hangisine inanayım bilemedim
  2. S

Yardım Klavye sorunu

Merhaba arkadaşlar video daki gibi klavye sapıtıyor ne yapmam lazım acaba Bütün romlarda aynı
  3. S

Yardım aradığım mesaj sesini bulamıyorum

merhaba arkadaşlar bu videodaki 2:28 dakika ile 2:33 dakika arasındaki sesi nasıl bula bilirim acaba
  4. S

Yardım Kilit Ekran patlaması

Merhaba MIUI 10- 11 sürüm lerinde parmak izi ekliyince ve okuturken ekran patlıyor açılıyor fakat ekran gelmiyor parmak izi harici desen pin ve ile açınca herhangi bir sorun yok Ayrıca ana ekranda geçişler arasında kasmalar mevcut hiç bir sürümde düzelmedi MIUI 10-11-12 AOSP romlarda Dahil...
  5. S

Yardım ekran kapanma

merhabalar parmak izi ile açınca ekran kapanıyor normal kilit ile açtıgımda sorun olmuyor neden acaba sürüm : MIUI Global 11.0.4.0 Global Kararlı
  6. S

Yardım Parmak izi okumuyor

Merhabalar Telefon cok kasiyor tum romlari denememe rağmen sonuc ayni ana ozellikle ana menude mevcut Parmak izini kayit ediyorum fakat okumuyor 10 defada 1 kez okuyorsa okuyor
  7. S

Rom Oyundan Atma

Merhaba bende miumix by MMX Team 12.0.8 romu yüklü fakat call of duty mobil oyununda giriyorum 5 10 dakika sonra oyundan atıyor bunun atma sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz
  8. S

Yardım Mi9T Kasma Sorunu

Selamın Aleyküm Hayırlı Kandiller şuan cihazımda MIUI Global 11.0.5 Kararlı Yüklü Cihaz : Mİ9T Yurt İçi Sorunum Şu : Arayüzde Olsun Ayarlarda Olsun sağ sola aşşa yukarı haraketler yapınca ( Gezinme ) Kasma ( Yavaşlama ) Sorunları Oluyor Maxsimum 1dk sonra Düzeliyor Sorunu Çözemedim Nasıl...
  9. S

Çözüldü Xiaomi Redmi K20/Mi 9T Pixel Experience Rom

Merhabalar Xiaomi Mi9T İçin Pixel Experience Rom Varmıdır Mİ9T İçin Gördüm Fakat Mİ9T için Göremedim
  10. S

Çözüldü Fastboot hatası

Merhaba Orange Fox Yüklemiştim Wipe Data Yaptım İçindeki Tüm Verileri Sildim Sonra Telefon Fastboot a geçti ve Orange Fox açılmyıor fastbot da kaldı Wipe Data dan önce Pc Görüyordu Telefonu Suan FASTBOOT da iken görmüyor yardımcı olurmusunuz
Üst Alt