selmand kullanıcısının son içeriği

1. S

İpucu IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)

Ben telefonu repair moddan wipe data ile sıfırladım sonra imei silinmiş. Baktım efs yedeği yokmuş bende :( sadece qcn var telefonu kurtarabilir miyim?
  2. S

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Arkadaşlar ben bu twrpyi miui 10.3.3.0 pfkmixm sürümüne kurabilir miyim? Android 9 PKQ1.181121.001
  3. S

Recovery Xiaomi Mi 5 - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam telefonu formatlamıyor değil mi?
  4. S

Yardım kamera kasılıyor

Kesinlikle kasmıycak mı onu kurarsam. Ya oda bi ton tantana, önce twrp sonra root sonra bi ton ıvır zıvır
  5. S

Yardım kamera kasılıyor

teşekkürler 1572296365 düzelmedi
  6. S

Yardım kamera kasılıyor

arkadaşlar selamlar. Mi 5 orjinal eu rom 10,2,2 kullanıyorum kamera garip garip kasılıyor özellikle videp çekerken videolarda atlamalar oluyor. bana google cam vs demeyin çünkü o işe girince önce twrp sonra root sonra ıvır zıvır bi ton nane gerekiyor sanırım, o kadar anlamıyorum birde cihazı...
  7. S

Yardım Telefondaki aşırı yavaşlık

Planlı yavaşlatma mı diyorsunuz yani hocam
  8. S

Hocam o custom romların daima birşeyi çalışsa başka birşeyi çalışmıyor o yüzden pek sıcak bakmıyorum kaldıki yapabileceğimide pek sanmıyorum. Misal miui 9a dönsem veya orjinal romu tekrar yüklesem sorunlarımdan kurtulur muyum?
  9. S

Soru Mi5 miui11 ???

Hocam global son sürüm kullandığım mi5 çok fazla takılıyor artık hiç tat vermiyor ne önerirsiniz? Başımı hiç ağrıtmayacak yeni bir rom var mı yoksa artık yeni vi telefon zamanı geldimi?
  10. S

Arkadaşlar merhabalar,3 yıldır kullandığım mi5 telefonum aşırı yavaş ve ciddi takılmalar var. Miuinin son global sürümü yüklü, telefonda. Telefonu hızlandırmak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Telefonumda oyun yok, Facebook yok sadece WhatsApp grupları ve...
  11. S

Rom Mi 5 10.0.1.0 / 9.6.2.0 Global Stable Rom / 8.11.22/8.11.15 Global Beta Rom ( Güncel )

ben indirdim telefon kasılıyor, kapattım açtım hala kasılıyor.
  12. S

Soru Miui 10 mi5 hakkında?

Arkadaşlar miui 9.5.2 sürümüne geçmelimiyim ben 1 yıldır güncellemedim telefonu her güncellemede forumlarda bir sürü hata mesajları oluyor. son güncellemede kamera, ısınma vs hatalardan bahsedenler olmuş.
Üst Alt