selimkircicek kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Mi_Note_3_Aurora_9.5.10_TR_Rom

Burası Mi Note 3 Konusu olduğundan başlıkta mi note 3 için olduğunu belirtmeme gerek var mı bilemedim.. Romun güncelleme almayacağını biliyorum. Xda'da orijinal konuyu da o yüzden paylaştım, ilk miui10 custom rom diye attığın mi6 için ben mi note3 kullanıyorum.. Bu rom stabil Çin 9.5.10...
  2. S

Rom Mi_Note_3_Aurora_9.5.10_TR_Rom

Xda'da paylaşılan Aurora rom'un tarafımca Türkçe Dil Eklenmiş halidir. Başlıca Özellikleri * Merkezi Saat(İos Stili) * İos Animasyon seçebilme * Ram miktarı arttırılmış, gereksiz çin uygulamarı silinmiş * İşlemciler üzerinde tam frekans kontrolü * Aurora üzerinden reklam engelleyebilme *...
  3. S

Yardım Miui 9.5 Sürümlerindeki Default Temaya Dönme Problemi

Mi Note 3 Miui 9.5.3 Global kararlı kullanıyorum. Miui 9.5 son sürümlerinde bilindiği üzere 3. parti hatası vardı. Bir şekilde 3. parti hatasını aştık temamızı yükledik, ancak tema belli bir süre sonra(yaklaşık yarım saat içerisinde) tekrar stok temaya dönüyor. Bunun sorun maalesef system...
  4. S

Rom cpMiui_8.3.15_Türkçe

Teşekkürler, otadan TR dil güncelleme almaz, TWRP ile üstüne kurmanız gerekir. Elimden geldiğince güncelleme verebilirim..
  5. S

Rom cpMiui_8.3.15_Türkçe

cpMiui Çin geliştirici tabanlı özel bir miui romudur Rom tarafımdan Türkçe'ye çevrilmiştir. Romun bazı özellikleri: Qualcomm MPDECISON entegredir. (Yüke bağlı CPU Çekirdeği kapatma) Magisk 16.0 Avrupa için daha hızlı GPS düzeltmesi Dolby Atmos GovTuner ekli (Batarya-dengeli-performans...
  6. S

Rom MiuiMS_TR_7.9.14 Mİ_5

Hocam bir hafta on gün kadar bir süre pc den uzak kalacağım, şimdilik düzeltme yapamadım..
  7. S

Rom Redmi Note_4X Miuipro 7.9.21 Türkçe Rom

Temiz kurulum yapın düzelecektir..
  8. S

Rom Mi_Note_2 Miuipro_TR_7.11.2

link yenilendi hata düzeltildi..
  9. S

Akşam düzeltir linki yenileyip bilgi veririm [emoji106] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Rom Redmi Note_4X Miuipro 7.9.21 Türkçe Rom

Sevgili Redmi Note 4X kullanıcıları; sizler için yaptığım çeviri ile sorunsuz bir şekilde çalışan MIUI PRO (TR)'yu sunuyorum. Miuipro rom nedir? İçinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global Developer...
  11. S

Sevgili Mi Note2 kullanıcıları; sizler için yaptığım çeviri ile sorunsuz bir şekilde çalışan MIUI PRO (TR)'yu sunuyorum. Miuipro rom nedir? İçinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global Developer...
  12. S

Hemen deneyip düzeltip paylaşıyorum kusura bakmayın hocamfacepalm~~
  13. S

link yenilendi bildirilen hatalar düzeltildi, başka hata olursa bildiriniz güle güle kullanın..hi~~
  14. S

Hocam bir de klavye uygulaması hangisi, miuiprodaki gibi xperia klavye mi, başka klavye mi geliyor onu belirtir misiniz? Yüz tanımayı kullanabilmeniz için, ayarlar-ekran kilidi ayarlarından pin kilidini aktif etmeniz gerekiyor.
  15. S

Miuipro kullanan arkadaşların yabancılık çekmeyeceği bir romdur. Miuipro romun sadeleştirilmiş sürümüdür. Bu romu sizlere Türkçe'ye çevirerek sunuyorum., Romun bazı özellikleri : Yüz tanıma ile ekran kilidi açma Akıllı yardımcı Birbirinden bağımsız zil sesi ve bildirim sesi seviyesi Not ...
Üst Alt