Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar dün anneme noe 8 ydışı cihazı aldım 64gb 4ram botloader başvurusu yaptım 162 saat sonra imei atacak arkadaş 50tl ye uzaktan erişim ile çift imei atılıyor mu bunu sormak istedim birde hattın nerede takılı olduğunun önemi varmı ben başvuruyu 2.sim yuvasında takılı yaptım şimdiden...
arkadaşlar akşam teli şarja taktım yatarken elime aldım twrp düşmüş cihaz güncel twrp üzerinden yükleyebileceğim rom varmı ? Stoya hocam sizden destek bekliyorum.
arkadaşlar günaydın 1 hafta önce tele imei attık eski telimin sağlam olsun diye dün gece güvenlik taraması yaptım 2 tane zararlı yazılım gibi birşey gördü güncelleme indirdi telefon gece yeniden başlattığında cihazı teamvin ekranında kaldı açılmıyor cihaz ne yapabilirim.
Arkadaşlar selamlar Kayncom iphone 7plus kullanıcısı Kendisi Xiaomi geçmeyi düşünüyor Not10pro almayı düşünüyor birileri şebeke sorunu olduğunu söylemiş bu tarz kronik sorunları varmı veya cihazı tavsiye edermisiniz yada bu klasmanda hangi cihazları tavsiye edersiniz görüş ve önerileriniz benim...