Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuma bu hafta 3 kere hard format attimda acaba bir zararı olur mu? performans düşüşü yaşar mıyım.Birdaha atmamayi düşünüyorum bu arada.
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar.rn7 cihazima MIUI 12yi MIUI 12 - Redmi Note 7 Global Kararlı MİUİ v12.0.1.0 QFGMIXM Rom İndirme Bağlantıları. Bu konudan indirdim.Fakat şimdi arayüzde bazı hatalar olduğunu tespit ettim.Acaba daha yeni bir MIUI 12 linki verebilir misiniz?
Videoyu ileriye sarmaya çalışıyorum ama olmuyor.videoyu ileri sarmak için Elimle resimdeki kırmızı ibreti hareket etirmem gerekiyor.ama daha önce dokundugum yere sarıyordu.
Yardımcı olursanız sevinirim
iyi akşamlar arkadaşlar.telefonu 2019 Ağustos ayında garantisiz olarak sıfır aldım.İlk aldığım zaman ghost screen yok denilecek kadar azdı.Fakat son bir buçuk ay aşırı derecede arttı.artik telefonda rahat bir şekilde video izleyemiyorum.O derece kötü yani.Acaba ne yapmalıyım?
İyi akşamlar.Telefonuma hard reset atacağım.Haliyle içindeki kişilerde silinecek.sim karta kopyalamayi denedim fakat sim karta en fazla 200 kişi kopyalanabiliyormuş.bende ise 450-500 civarı var.Acaba kisileri gmailime nasıl kopyalayabilirim?
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.Cok acil yardımınıza ihtiyacım var.Teledonumdaki 2 saniyelik bir video bile 14 MB olarak gözüküyor.64 gblik telefonumda 800 mblik yer kalmıştı.Sonra ise bir tane uygulamayla telefonu temizledim ve 6.gb boş ver gözüküyordu sonra 1 dakikalık video çektim .videoyu...
Telefonumdan müzik açıp telefonu kilitleyince müzik değiştirme ekranı kayboluyor.system launcheri son sürümüne güncellersem sorun çözülür mü?
Ve linkini atabilir misiniz
Merhabalar.Teleronumdan siyah bir ekran açınca ekranin sağında ve solunda aşağıdan yukarı paralel olacak şekilde turuncu bir yanik oluyor.Acaba bu neden olabilir?
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi birşey yazınca hemen önceden yazdığım öneriler çıkıyor.acaba ben bu önerileri nereden sifirmayabilirim? Öneriler hiç çıkmasın istemiyorum.Sadece sıfırlamak istiyorum.
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar.Bugun vodafondan 30tlye cam koruma taktırdım.ve takan yetkili en iyisi bu falan dedi.Bende ona güvenerek taktırdım fakat takarkej çok ince olduğunu söyledim.Ama aadam nano cam olduğu için böyle fan dedi. .gecen cepaxta 15 liraya taktirmistim.Bunun 2-3 katı kadar kalındı.bu ise...