Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam kusura bakma siteye baktım, dediğin bölümü inan bulamadım. Miui 8 Version: V8.0.2.0.LHNCNDG (MIUI8) türkce dil seçeneği ekleyebilirmiyim. Yada cin romunu kursam türkce dil desteği varmıdır. Yada bu romu kurcak olursam ne gibi artıları eksileri olur.
arkadaşlar redmi note 3 mtk var pro romu yüklenebiliyormu. ayrıca cihazdaki romda bootloader kilit %50 de kalıyor. bootlader açlmadan bu rom flashtool ile yüklenebiliyormu. global chine verisoyununda türkce dil desteği varmı
Arkadaşım kendi kullandığım note 3 var satmak istiyorum. Anlasırsak sana satabilirim kutu içeriği orjinall jarz cihazı, sıfır çizik ekran koyucusu ve şeffaf kılıfla eşim tarafından kullanıldı 3 gb ram 32 gb romlu version ayrıca orjinal eski kendi adıma faturalı tekefonumun IMEI ile kayıtlı...
Miui.EU da paylaşılan romlar ixaomin kendi resmi yayınları değil mı global romlar diye biliyorumdum ben bu romu bahsettiğim şekilde yüklemek için bootlader açmak gerekiyor mu
Arkadaşlar miuo.EU dan redmi note için stabil rom indirdim son sürüm rom bumudur updater kendim zip dosyasını yuklesem herhangi bir sıkıntı yasarmiyim lütfen birileri yardım etsin
Evet arkadaş güzel sormuş sorun varmı batarya performansı nasıl kameradan galeri geçişdeki sorun devam ediyormu %100 türkçe mi rom ne gibi yenilikler var