selimben kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom MIUI 8 Global Kararlı Rom Güncellemesi (30.08.2016)

eyvallah allah razı olsun hocam iyi geceler.
  2. S

,Son sorum çok özür dilerim. Pro versiyon versiyonu yüklesem sorun olurmu.
  3. S

hocam kusura bakma siteye baktım, dediğin bölümü inan bulamadım. Miui 8 Version: V8.0.2.0.LHNCNDG (MIUI8) türkce dil seçeneği ekleyebilirmiyim. Yada cin romunu kursam türkce dil desteği varmıdır. Yada bu romu kurcak olursam ne gibi artıları eksileri olur.
  4. S

arkadaşlar redmi note 3 mtk var pro romu yüklenebiliyormu. ayrıca cihazdaki romda bootloader kilit %50 de kalıyor. bootlader açlmadan bu rom flashtool ile yüklenebiliyormu. global chine verisoyununda türkce dil desteği varmı
  5. S

Rehber Redmi Note 3 Bootloader Açmadan TÜRKÇE Rom Yükleme Anlatım

Eyvallah dostum eline sağlık teşekkür ederim.
  6. S

Alış Redmi Note 3 Alınır.

Arkadaşım kendi kullandığım note 3 var satmak istiyorum. Anlasırsak sana satabilirim kutu içeriği orjinall jarz cihazı, sıfır çizik ekran koyucusu ve şeffaf kılıfla eşim tarafından kullanıldı 3 gb ram 32 gb romlu version ayrıca orjinal eski kendi adıma faturalı tekefonumun IMEI ile kayıtlı...
  7. S

Redmi Note 3 Güncelleme

Bootlader ile alakası yok, bi sorun var ama bir yerlerde yanlış yapıyoruz. Benim hatminim denemeye devam
  8. S

Redmi Note 3 Güncelleme

Aynı sorun bendede oldu yüklenmiyor maalesef telefon kapanıyor miui yazısı geliyor birşeyler olup geri açılıyor telefon yüklenmiyor
  9. S

Redmi Note 3 Güncelleme

Miui.EU da paylaşılan romlar ixaomin kendi resmi yayınları değil mı global romlar diye biliyorumdum ben bu romu bahsettiğim şekilde yüklemek için bootlader açmak gerekiyor mu
  10. S

Redmi Note 3 Güncelleme

Beyler yukarda paylaştığım romu indirdim. Kurmak için updater üzerinden mı kendim gösterecem 7.1.8 rom sürümü stabil diye indirdim
  11. S

Redmi Note 3 Güncelleme

Arkadaşlar miuo.EU dan redmi note için stabil rom indirdim son sürüm rom bumudur updater kendim zip dosyasını yuklesem herhangi bir sıkıntı yasarmiyim lütfen birileri yardım etsin
  12. S

Redmi Note 3 Güncelleme

Halen kafam karışık bee arkadaş bot kilidi nedir yaaa bu devirde bir sürü iş laptop da arızalı nasıl ROM kuracağız valla hi anlamış değilim
  13. S

Redmi Note 3 Güncelleme

Evet arkadaş güzel sormuş sorun varmı batarya performansı nasıl kameradan galeri geçişdeki sorun devam ediyormu %100 türkçe mi rom ne gibi yenilikler var
  14. S

Haber Xiaomi Redmi Note 3 İncelemesi[Scroll.com.tr]

Helal olsun be harika olmuş tebrikler kutluyorum sizi 999 TL de biraz bahalı bence ben aynı version telefonu 800 TL ye aldım
  15. S

Haber Xiaomi Mi Band 1S - Nabız Ölçer Stoklarımızda (Sınırlı Sayıda

Bence fiyat biraz daha aşağıda olabilir diye düşünüyorum. Fiyat biraz daha düşerse alabilirim belki
Üst Alt