SelimAtar kullanıcısının son içeriği

1. SelimAtar

Yardım Sürüm Düşürme Yaparken İmei Uçtu Yardım edin

Efs yedeği alınmışsa çözülür yoksa imei atılması gerekiyor arkadaşların dediği gibi. :)
  2. SelimAtar

Yardım TWRP Olmdan Nasıl 8.1 sürümüne Geçiş Yaparım ?

Twrp olmadan sürüm düşürme işlemi yaparsanız telefonunuz bootlop olur, dikkat etmenizi tavsiye ederim. Samet Gürsöz
  3. SelimAtar

Yardım Mi A1 Cihazımda Bildirim Sesi Çıkmıyor.

Bu sorun Oreo ile ilgili bir sorun. Yine de bildirim ayarlarını her gün kontrol edin ya da 2 güne bir telefonu yeniden başlatın.
  4. SelimAtar

Soru Mi A1Güncelleme alacakmış ama bana gelmedi

Zaten Pie güncellemesi 7 ay önce geldi. Nasıl bir Takvim ise artık :)
  5. SelimAtar

Yardım Oreo Telefonda Night Sight Özellikli Google Camera Çalışmıyor

Zaten Pie uyumlu o yüzden Oreo'da çalışmaması normal. :)
  6. SelimAtar

Çözüldü telefonda dosya aktarımını açamıyorum yardım

Driverlar yüklü mü?
  7. SelimAtar

Mod Status Bar XL (MIUI 10) Saat/Pil/Operatör Adı Büyütme (GÜNCEL)

İyi günler. Bizde de Redmi 5A var. Oem kilidi kapalı. Kalıcı twrp yok. Custom rom filan kurulmamış. Bu modu geçici twrp üzerinden flaşlayabilir miyiz? Oem kilidi açık olmadığında ve kalıcı twrp olmadığında yapıldığında ne gibi bir sorunla karşılaşabiliriz?
  8. SelimAtar

Haber A1 Aylık Güncellemeler (2019 Nisan ve Sonrası)

Siz hala sıkıntıların giderilmesi için mi bekliyorsunuz? haha--
  9. SelimAtar

Rehber Mi A1 Stock Rom'a Rootsuz Google Camera Yükleme Rehberi

Yapamayacaksınız. Sürüm düşürme yapıp Gcam yükleyip sonra isterseniz tekrar Android 9'a güncelleyeceksiniz telefonunuzu.
  10. SelimAtar

Çözüldü Xiaomi mi a1 rootsuz Gcam nasıl yüklerim

Burada konusu açılmış zaten ; Rehber - Mi A1 Stock Rom'a Rootsuz Google Camera Yükleme Rehberi
  11. SelimAtar

Rom [8.1][PORT] Mi A1 için MiRoom Yükleme Rehberi

Ben bu romun 9.4.25 olan sürümünü dün yükledim cihazıma. Fakat Mi hesabıma giriş yapamıyorum. Tema yüklemek istedim sadece, bunu yapabilmek için bir alternatif var mı?
  12. SelimAtar

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi (Video Rehber)

Ben bunu denediğimde telefon sim kartı görmüyordu. Niye bilmiyorum ama cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor.
  13. SelimAtar

İpucu Ahize sesi sorununun çözümü

Telefonunuzun rootlu olması gerekir bu işlemler için. 1557782039 Zaten hocamız da söylemiş; Bu işlemler root yetkisi gerektirir diye.
  14. SelimAtar

Çözüldü Mia1 konuşma sesi

Şuraya bir bakın isterseniz; İpucu - Ahize sesi sorununun çözümü
  15. SelimAtar

Rehber Mi A1 Stock Rom'a Rootsuz Google Camera Yükleme Rehberi

Güncellemeleri flaşlayarak yapmayın. Mi Flash ile rom flaşladığınızda telefon sıfırlanır. Mi Flaş'ı sadece sürüm düşürmek için kullanın. 8.0 stock rom ve ardından gcam kurulumunuzu yapın, daha sonra telefonunuzun sistem güncellemeleri kısmından güncellemeleri kontrol edip indirin. 8.0'dan sonra...
Üst Alt