SelimAK kullanıcısının son içeriği

1. SelimAK

Rehber Mi11T Pro TWRP ve Magisk Kurulumu (Basit Yöntem / Bütün Cihazlarda Geçerlidir.)

Hocam anladığım kadarıyla recovery.img bölümüne TWRP yazmışsınız. Cihazınız hangi sürümde? Eğer sürüm ve model belirtirseniz orijinal recovery.img'sini temin edip paylaşabilirim. Onu yazdığınızda sorununuz çözülür. Cihaza TWRP kurmak için CMD den sadece boot komudunu verip cihazınız TWRP'de...
  2. SelimAK

Ana Başlık Netgsm

Ne yazık ki tezim doğru çıktı.
  3. SelimAK

Rehber Mi11T Pro TWRP ve Magisk Kurulumu (Basit Yöntem / Bütün Cihazlarda Geçerlidir.)

İşinizi gördüyse ne mutlu hocam, sağlıklı günlerde kullanın. :)
  4. SelimAK

Uygulama MIUI 14 Cihazlar İçin Leica Camera 8.0 Uygulaması (PorCam)

Uygulama ayarlarında lens seçimi var. Buradan (logical) olanları değil, diğer lensleri seçmeniz lazım. Mesela benim 13T'de (logical) 1x uygulamayı çöktürüyor. En alttaki normal 1x de sorunsuz çalışıyor. Ayrıca dediğiniz gibi Gcam ve kendi kamerasından çok çok daha kaliteliymiş, ben bunu fark...
  5. SelimAK

Ana Başlık Netgsm

NetGSM'in CEO'su Adem bey Linkedln'da paylaşmış.
  6. SelimAK

Ana Başlık Netgsm

Turkcell bu firma için 15 kat GB zammı talep etmiş. Hayırlı olsun.
  7. SelimAK

Ana Başlık Netgsm

Son zamlardan sonra bende bir sim kart istedim. Muhtemelen taahhütlü paket çıkartana kadar paket düşürerek (olası zamlarda) kullanacağım.
  8. SelimAK

Ana Başlık Netgsm

Ben onu demek istemiyorum hocam. Hat taşımak zaten meşakkatli bir iş, e şimdi ben geçtim diyelim. Aradan bir kaç ay geçti adamlar 300₺ lik ürünü 600₺ yaptı. Turkcell, Vodafone, TT ile arasında çok bir fark kalmadı. E bir daha hat değiştir, 24 saat bekle, şebeke gelsin, o olsun derken uğraş dur...
  9. SelimAK

Ana Başlık Netgsm

İyide hocam ne anladım o işten. Yarın öbür gün diğer operatörlerden bir farkı olmayacağının garantisi yok onu diyorum. Geçerim 1 ay sonra TT ile aynı fiyat olursa sıkıntı. Öte yandan Yapı Kredi gibi bankalarla kod entegrasyonu yok.
  10. SelimAK

Ana Başlık Netgsm

Yarın öbür gün taahhüt olmadığı için 29₺'yi 129₺ yapsa hiç biriniz ses çıkaramazsınız. Bu tarz taahütsüz sistemler bence gereksiz.
  11. SelimAK

Uygulama MIUI 14 Cihazlar İçin Leica Camera 8.0 Uygulaması (PorCam)

Hocam holybear her cihazda çalışmıyor. Por'dan ben memnun kalmıştım. Onu da paylaştım.
  12. SelimAK

Yardım mi 13t pro için ekran koruyucu önerisi

Kutudan çıkan jelatin satılıyor hocam çeşitli sitelerde.
  13. SelimAK

Araçlar Mi 13T HyperOS Kamera 5.3 Güncellemesi

Konudan apk'yı indirip direk kurun.
  14. SelimAK

Araçlar Mi 13T HyperOS Kamera 5.3 Güncellemesi

Global ve Avrupa rom için Kamera uygulaması 5.3 sürümüne güncellendi. Bazı çekim hataları ve bokeh özelliğindeki sorunlar tamamen çözülmüş. İndirme Bağlantısı
Üst Alt