SelimAK kullanıcısının son içeriği

1. SelimAK

Araçlar Mi 13T HyperOS Kamera 5.3 Güncellemesi

Global ve Avrupa rom için Kamera uygulaması 5.3 sürümüne güncellendi. Bazı çekim hataları ve bokeh özelliğindeki sorunlar tamamen çözülmüş. İndirme Bağlantısı
  2. SelimAK

Uygulama Android TV ve Box için Reklamsız YouTube!

SmartTube Stable YouTube Premium'umum bitmesi sonucu arayışlara girip bulduğum stabil, hızlı ve gayet güzel bir program. Program Android TV ve Box'lar için YouTube içeriklerini birebir, reklamsız ve kaliteli olarak bizlere sunuyor. Kurulum oldukça basit. SmartTV/Box'unıza FX File Explorer...
  3. SelimAK

Rom HyperOS Venom Port Vili (Mi 11T Pro)

Sınırsız Google Kamera HyperOS Uygulamaları PUBG, COD dahil çoğu oyunda bütün FPS kilitleri Açık Tekli Fotoğraflarda SS Alma Çeşitli Optimizasyonlar Dahili Play Store Sertifikası Güncel GPU Güncellemesi (744.16) KangarooX Kernel ile Gelir Kullandığım, stabil ve düzgün romdur. Kurulum için...
  4. SelimAK

Mod LPosed IsleNotify Uygulaması (Bildirimleri DynamicIsland'dan Almak)

IsleNotify Gayet Stabil Çalışmaktadır. Lposed ve Magisk gerektirir. HyperOS Romlarda çalışır.
  5. SelimAK

Yardım WhatsApp Kişiler Problemi Yardım!

HyperOS yükledim whatsappa her girdiğimde kişiler menüsü sıfırlanıyor, elle yenile diyince düzeliyor. Kapattıktan sonra yine siliniyor. Bütün izinleri verdim, aynı.
  6. SelimAK

Yardım Uygulamanın GPS Hızını Görmesini Kapatma

Bir arkadaşım kurye firmasında çalışıyor. Kurye uygulaması müşterilere hızlı gitmesini ancak 60 KM hızı geçmemesini istiyor. Dolayısıyla çocuk yollarda baya bir problem çekiyor. Uygulamanın GPS izinlerini kapatırsak maalesef uygulama çalışmıyor, bunun önüne geçmişler. Fake GPS de çalışmıyor...
  7. SelimAK

Kernel Mi 11T Pro YUKİ Kernel

Yuki Kernel 18.0.0 (2024.02.14) Pil, ekran, ses ve performans optimizasyonu içeren güzel bir Kernel. Bireysel olarak günlük kullandığım cihazda da kullanmaktayım. Yüklemeden önce Boot yedeğinizi almayı, kerneli beğenmediğiniz taktirde geri dönebileceğinizi unutmayın. Magisk kurulu cihazlar için...
  8. SelimAK

Mod Mi 11T Pro GPU Tweak Modülü

Bu modül cihaz GPU frekanslarını yükselterek cihaz oyun performansınızı iyileştirir.
  9. SelimAK

Mod Dolby Cihazlar İçin Bass Boost Modülü

Bu modül Dolby Atmos kullanan cihazların bass performansını iyileştirir.
  10. SelimAK

Mod Mi 11T Pro DDR&L3 Cache Mod

Bu modül ram frekansını arttırarak cihazda performans artışı sağlar. Kurmadan önce TWRP kurup yedeklerinizi alın.
  11. SelimAK

Mod Mi 11T Pro 90 FPS Mod

Bu modül 11T Pro'ya 90 FPS seçeneği ekler. Aynı zamanda YouTube gibi üçüncü parti uygulamaların da 90 FPS çalışmasını sağlar. 1707885463 Mesela ben burda 120FPS modunda kullandığım için YouTube arayüzü 120FPS modunda çalışıyor. Normal şartlarda 60FPS'e sabitleniyordu.
  12. SelimAK

Uygulama Android 12+ İçin Samsung Music Uygulaması

Samsung Music v16.2.34 Samsung cihazlardaki müzik uygulamasını sevenler için harika bir uygulama. İndirme Bağlantısı
  13. SelimAK

Mod Mi 11T Pro 120W Şarj Optimizasyon Modülü

Bu modül cihaz performansını etkilemeden, daha düşük sıcaklıklarda 120W şarjı optimize etmeye yarar. Kurulum Cihaz yedeklerinizi alıp direkt olarak Magisk üzerinden flaşlayın. Cihazınızda TWRP olması ve olası durumda Magisk modülünü TWRP'den silmeniz gerekebileceğini hatırlatayım. Vili...
  14. SelimAK

Uygulama MIUI 14 Cihazlar İçin Leica Camera 8.0 Uygulaması (PorCam)

Bu uygulama orijinal kamera uygulamanızı silmeden cihazınıza Leica Kamera özelliğini kazandırır. Bir çok mod, Ay modu gibi ekstra özellik mevcuttur. Ekstra Özellikleri isteyenler HolyBear'ı kursun. Kurmadan önce imza doğrulamasını açın. İndirme Bağlantısı (Google Kamera Tabanlı) HolyBear Kamera...
  15. SelimAK

Mod Global Romlu Cihazlar İçin MIUI Arama ve Mesajlaşma Uygulaması Tam Sürüm Güncellendi! (KashiMod)

Bu modül global romlarda bulunan Google mesajlar ve arama uygulamasını MIUI mesajlar ve arama uygulaması ile değiştirir. Modül Kashi tarafından geliştirilmektedir. Android 12 ve üstü içindir. Bilinen Hatalar: Arama kaydedici çalışmıyor (Düzeltildi) Bazı ufak tefek buglar çözüldü AOSP Romlarda...
Üst Alt