selcuktunc55 kullanıcısının son içeriği

1. selcuktunc55

Yardım Instagram dan atıyor

Telefon mi note 10 pro eu rom yüklü rootlu. Daha önceden Facebook da aynı sorun vardı bir arkadaş tarif etti uyguladan atıyordu unuttum şimdide Instagram da aynı sorun var uygulamadan atıyor giremiyorum magisk den izinleri de verdim.
  2. selcuktunc55

Yardım yanlışlıkla flash all except storage seçtim yardıım

yanlıslıkla flash all except storage seçtim rom yüklerken yardımcı olabşlecek var mı
  3. selcuktunc55

Diğer Netflix film yedekleme

Telefonum da Netflix den indirdiğim icerikler var format ve rom yuklemelerde siliniyor bunu kaybetmemenin bir yolu var mı ? Data klasörünü komple kopyalasam mesela !
  4. selcuktunc55

Soru Reklam engelleme

Masik premium kullanıyorum ama maçkolik reklamı engellenmiyor başka romlar da sıkıntı yoktu . Çözümü bilen var mı ?
  5. selcuktunc55

Soru Dolby atmos varmı cc9 pro için

Araştırdım biraz ama direk konu bulamadım cc9 pro için
  6. selcuktunc55

Soru Telefonun modeli hakkinda

Merhaba cihaz cc9 pro diye geçiyor 128+8 ram bu note 10 pro mu oluyor yoksa düz note 10 mu birinden bu şekilde duydum da ?
  7. selcuktunc55

Yardım Bluetooth kulaklık sorunu

Bluetooth kulaklık kullanıyorum ve kulaklık eşleşiyor ama müzik sesi alamıyorum başka telefona bağlıyorum çalışıyor benim telefon da sorun çıkarmaya başladı bazen çalışıyor sonra yine aynı sıkıntı Bluetooth ayarlarını sıfırladım o da fayda etmedi.
  8. selcuktunc55

Soru Netflix yedekleme

Yedek aldığımız da Netflix e indirdiklerim geri yüklenmiyor komple yedek alabileceğim bir durum söz konusumu acaba ? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. selcuktunc55

Yardım Global son sürüm de twrp yukleyemedim

Mi note 10 son sürüme twrp yüklenmiyor mu acaba rootlayamiyorun twrp yemiyor
  10. selcuktunc55

Soru İşlem yaparken işaret çıkması

Bir işlem yaparken bu işaret çıkıyor önceden yoktu Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. selcuktunc55

Yardım twrp yükledim anlamsız yazılar çıkıyor dosyaları göremiyorum

anlamsız karakterler var ve magisk filan dosyaları görünmüyor
  12. selcuktunc55

Yardım Vowifi

Volte aktif vowifide aktif normal de ama volte gibi ikon çıkmadı ayarları yapılı wifi seçili Turkcell kullanıyorum ordan da aktif. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. selcuktunc55

Soru Netflix HD

Mi note 10 Netflix için HD desteği yok sanırım ama note 10 lite de ise destek görünüyor normal note de yokken lite de nasıl var yada çözümü var mı ? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. selcuktunc55

Soru Şarj adaptör değerleri

Bu şarj değeri kaç w acaba 30 w değil sanırım
  15. selcuktunc55

Soru 30 w şarj cihazı

Arkadaşlar 3.0 şarj adaptörüm var ama mi note 10 2 saat gibi bir sürede doluyor bunun 30 w olanını tavsiye edecek olan var mı ? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt