Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon mi note 10 pro eu rom yüklü rootlu. Daha önceden Facebook da aynı sorun vardı bir arkadaş tarif etti uyguladan atıyordu unuttum şimdide Instagram da aynı sorun var uygulamadan atıyor giremiyorum magisk den izinleri de verdim.
Telefonum da Netflix den indirdiğim icerikler var format ve rom yuklemelerde siliniyor bunu kaybetmemenin bir yolu var mı ? Data klasörünü komple kopyalasam mesela !
Bluetooth kulaklık kullanıyorum ve kulaklık eşleşiyor ama müzik sesi alamıyorum başka telefona bağlıyorum çalışıyor benim telefon da sorun çıkarmaya başladı bazen çalışıyor sonra yine aynı sıkıntı Bluetooth ayarlarını sıfırladım o da fayda etmedi.
Yedek aldığımız da Netflix e indirdiklerim geri yüklenmiyor komple yedek alabileceğim bir durum söz konusumu acaba ?
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Volte aktif vowifide aktif normal de ama volte gibi ikon çıkmadı ayarları yapılı wifi seçili Turkcell kullanıyorum ordan da aktif.
Mi note 10 Netflix için HD desteği yok sanırım ama note 10 lite de ise destek görünüyor normal note de yokken lite de nasıl var yada çözümü var mı ?
Arkadaşlar 3.0 şarj adaptörüm var ama mi note 10 2 saat gibi bir sürede doluyor bunun 30 w olanını tavsiye edecek olan var mı ?