selcukseker58 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Official Stable Blissrom v12.12 Android 10 For Xiaomi Mi 6 Sagit 20.12.2020

Official Stable Blissrom v12.12 Android 10 For Xiaomi Mi 6 Sagit 20.12.2020 Çalışmayan bir özellik tespit edilemedi. Bu romun Android 11' e göre avantajı stabil kararlı olmasıdır. Android 11 sürümleri hala beta test aşamasındadır. Aralarında pek bir farkın olmadığını sizde...
  2. S

Rom CrDroid v 7.1 Android 11 For Xiaomi Mi 6 Sagit 16.12.2020

CrDroid v 7.1 Android 11 For Xiaomi Mi 6 Sagit 16.12.2020 Çalışmayan bir özellik tespit edilemedi. Bu romun pil performansı diğer Android 11 e göre daha iyi olduğu kanısındayım. Kernel Profili Batarya seçilirse ve pil tasarrufu modunda kullanılırsa daha yüksek pil ömrü sağlanabilir. Bu romda...
  3. S

Rom Android 11 Open Source Project Mi 6 Sagit - 23.12.2020

KAYNAK: Android Open Source Project Sagit - Cooluc's Blog Android Açık Kaynak Projesi Sagit Android , mobil cihazlar için açık kaynaklı bir işletim sistemidir ve Google tarafından yönetilen ilgili bir açık kaynak projesidir. Android Açık Kaynak Projesi (AOSP) kod tabanı, Android işletim...
  4. S

Android 11 Open Source Project Sagit - 01.12.2020

Herkese Merhaba. Mi 6 Cihaz için bulabildiğim en stabil Android 11 sürümüdür. Bu rom ile birlikte GAPPS full sürümünün yüklenmesini tavsiye ediyorum. Yenilikler Secreen Mirror - Ekran Paylaşımı hatası giderildi. MIUI Kamera, Yüz tanıma gibi birçok özellikleri vardı. Çalışmayan bir özellik...
  5. S

Rom Android 11 Open Source Project Sagit - 01.12.2020

Herkese Merhaba. Mi 6 Cihaz için bulabildiğim en stabil Android 11 sürümüdür. Bu rom ile birlikte GAPPS full sürümünün yüklenmesini tavsiye ediyorum. Yenilikler Secreen Mirror - Ekran Paylaşımı hatası giderildi. MIUI Kamera, Yüz tanıma gibi birçok özellikleri vardı. Çalışmayan bir özellik...
Üst Alt