Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, miui 12 sürümünden beri telefonumun şarjı berbat gidiyor 12.0.5teyim şuan, ne önerirsiniz bazı kişiler hard reset yazmış ama işe yarar mı? ve imei gider mi nasıl yapılacak bilmiyorum yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkür ederim
Gece 100 şarjla bırakıyorum sabaha 70...
12.0.3 yüklü yurtdışı cihazıma 12.0.5 sürümünü OTA'dan yükleyemiyorum beni TWRP'ye atıyor orada kalıyor. Bu güncellemeyi imei silinmeden nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
arkadaşlar öncelikle selam olsun hepinize
mi 9t telefonumun dokunmatiği çalışmıyor , pcye bağladığımda bu yüzden herhangi bir şey seçemiyorum. Ekran kilidi de aktif. İçindeki verileri nasıl pcye aktarabilirim. teşekkürler
Arkadaşlar merhaba telefonu suya düşürdüm de , telefonun ekran dahil her şeyi çalışıyor ama sadece dokunmatik çalışmıyor. Telefoncuya götürmüştüm şarj soketi ve anakart ara film değişti fakat sıkıntı anakarttaymış. Anakartın diyotları yanmış gibi bi şey söyledi. Bu durumda ne yapabilirim nasıl...
Sadece camı bi kisimdan catlakti bunun için ekran değiştirmek olmaz en iyisi boyle devam edeyim. Mi note 3 için kaplama arıyorum sadece arka kaplama değil tamamen bir kaplama yanları da kapsayacak şekilde
Merhaba cihazımda dusmelerden dolayı çerçevede boya atmaları oluştu mi note 3 için kaplama arıyorum papscover gibi sitelerde mi 6 için buldum fakat kendi cihazım için bulamadım. Bide düşmeden dolayı telefonun cami kırıldı sadece camı değiştirmek istiyorum kaça malolur?