Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam dediğiniz uygulamayı yükledim 3152 mAh görünüyor, biz bitmişiz haberimiz yok :) ben de pilde sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştım zaten çünkü cihazı uçak moduna da alsam şarj aynı gidiyordu yani imeilik bir sıkıntı yok. deji bataryaya geçme vakti geldi. sağolun hocam
hocam son durumu paylaşayım dedim, 11 eu rom kurdum şarjı yüzde 15-20 daha iyi gitmeye başladı. ama yeterli değil çünkü bu haliyle bile maks 4.5 saat ekran süresi alıyorum. imei repair ve pil değiştirmeye kadar yolum var gibi duruyor...
aslında cihazım uçak modunda da şarj konusunda pek farklı değil, yani imei konusunda sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum fakat yaptırmaktan zarar gelmez, referans olarak önereceğiniz birisi var mıdır hocam
evet hocam bu konu benimdi son durum olarak imei repair yaptıracağım eğer yine düzelmezse deji batarya beni bekler...
1614707812
cihazim mi 9t 128gb, çok severek kullanıyorum fakat pil durumu canımı sıkıyor işte hocam denemelere devam.
hocam açıkcası benim aldığım süreler içler acısı, maksimum 4.5 saat ekran süresi alıyorum hem de miui 11 eu roma geçmiş halim böyle. beklemede 100den 70e düşüyordu sabaha kadar. şimdi ise 82ye düşüyor. yani anlayacağınız sorunun artık yazılımdan ziyade batarya sağlığı olduğunu düşünmeye başladım...
hocam merhaba beklemede olan sorun bende de var ve dediğiniz programı indirdim. Stats bölümünde pil sağlığına baktığımda %68 görünüyor. Sizde sağlık kaç acaba ve kaç saat ekran alıyorsunuz
hocam ben de fouad kullanıyorum, yaşadığınız sıkıntı fouad'ın video dosyasını hiç sıkıştırmadan olduğu boyutuyla yollamaya çalışmasından kaynaklı. önceden böyle değildi ama artık tam boyutlu yolluyor. çözümü ise androvid adlı program vasıtasıyla yollayacağım videoyu sıkıştırıp, karşı tarafa öyle...
hocam yok bunu sormadım, yanlış dosyalarla imei repair yapılmışsa demişler. ben de dosyaların yanlış mı doğru mu olduğunu nasıl öğrenirim anlamında sormuştum ama sanırım öğrenme yolu yok. buradaki tavsiyelere göre sırayla deneyeceğim bakalım hangi yöntem işe yarayacak, sizin önereceğiniz bir...
hocam exif verilerinde mi 9t yazıyor kontrol ettim şimdi, ben bu telefonun nasıl imei repair yapıldığını nerden öğrenebilirim bir yolu var mı? aldığım kişideyken yapıldığı için bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar, miui 12 sürümünden beri telefonumun şarjı berbat gidiyor 12.0.5teyim şuan, ne önerirsiniz bazı kişiler hard reset yazmış ama işe yarar mı? ve imei gider mi nasıl yapılacak bilmiyorum yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkür ederim
Gece 100 şarjla bırakıyorum sabaha 70...
bunu deneyeceğim yalnız o 2 şeyi wipe yapmam gerekiyor dimi, bir de telefonumda magisk var bu romu yükledikten sonra twrpden tekrar mı atmam lazım orada yazıldığı gibi
12.0.3 yüklü yurtdışı cihazıma 12.0.5 sürümünü OTA'dan yükleyemiyorum beni TWRP'ye atıyor orada kalıyor. Bu güncellemeyi imei silinmeden nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler