Selcukk61 kullanıcısının son içeriği

1. Selcukk61

Yardım Hard reset sonrası şifre onaylanıyor sorunu

Arkadaşlar telefonu hard reset attım sonra kurarken karşıma şifrenizi onaylayın ekranı çıkıyor çözümü nedir bilen lütfen yardımcı olsun acil önemli benim için
  2. Selcukk61

Yardım Ekran kilidmi unuttum

öyle yaptım zaten ondan sonra kurarken şifre istiyor
  3. Selcukk61

buranın şifresini biliyorum giriyorum bundan sonra ekran şifresi gibi rakamlardan oluşan şifre istiyor 1558616466 delta servis nedir telefoncu demiştiki 36 dolar ama servise yollarsanız daha ucuza açabilirler demişti
  4. Selcukk61

yok o deil saolasın başka fikiri olan varsa söylesin lütfen Zenex hocam
  5. Selcukk61

o fotodaki şifreyi nasıl isticem 1558556623 bide nasıl yeni şifre oluşturcam o şifre yerini geçmeden kullanım dışı tel
  6. Selcukk61

ben şifremi unutunca tedirgin oldum endişeye kapıldım denedim baya kitlendi telefon hırsıza karşı kendi kendine önlem aldı galiba onuda servis apar herhalde garantiye yollicam saolun yardımlarınız için eğer başka fikirleiniz varsa söyleyin onlarıda uygularım göndermeden 1558556200 yok kardeşim...
  7. Selcukk61

orası banada geldi orayı giriorum oranın şifresini biliorum ama ondan sonra kurarken burası çıkıyor ve bben ne yazcamı bilmiorum
  8. Selcukk61

zaten hard format attım ondan sorna telefonu yeniden kuramya çalışırken istiyo şifre ve ben onu bilmiorum telefoncu bişey şifresi demişti
  9. Selcukk61

türkiye garantili ve garanti belgesi var 1558554998 şifremi unuttum kısmı nerde mi hesabıma girdim bulamadım o şifre (bide sanada fotodaki mi olmuştu)
  10. Selcukk61

garanti belgesi var onun içinde var teknik servisler 6 7 tane 1558554485 nasıl çözdün foto attım aynı durumsa yardım edermisin
  11. Selcukk61

inşallah bu yüzdn telefon çöpe gitmez dimi daha yeni aldım biraz tedirginim
  12. Selcukk61

hepsiburadadan aldım garanti belgesi var içinde içinde xiaomi teknik servislerinin adresleri var
  13. Selcukk61

en kötü garantiye faturayla yollasam yapabilirler dimi bu saçma şey yüzünden telefon çöpe gitmez dimi bide yaparlarsa ne kadr alırlar
  14. Selcukk61

yani çözümü yokmu servisemi gitmesi lazım 1558553950 Zenex hocaya nasıl ulaşırız belki o yardım edebilir
  15. Selcukk61

telefoncu demişti ki sıfırlayınca bir şifre ister demişti ben yaparım demişti daha sonra ben çok denedim için şifreyi mi açmayı engelliomuş hırsızları önlemek için 1558553762 en kötü garanti servisine yollicam ne kadar tutar
Üst Alt