Selcukiyet kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Bootloader

Yanlış hatırlamıyorsam level 5 olman lazim. Her gün görevleri tamamlayıp level atlaman lazım. Benim az kaldı. Level 4 şu an. 5 olunca deneyeceğim. 27 gün oldu.
  2. S

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Xiaomi unlock bootloader china phone This method is only used for bootloader unlocking of old devices released before 2024. Requires phone/tablet to be on MIUI/HyperOS 1.0 operating system (Hyperos 2.0 Not Support) To get price information and to ask if your device model is compatible. PM...
  3. S

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

https://ncunlock.com/product/xiaomi-account-china/ Buradaki listeden cihazınızı seçip 15-20 USD arası fiyat çıkıyor. 1744288893 Süper. Ben daha önce yaptırdım maalesef. O zamanlar başka yolu yoktu.
  4. S

Arkadaşlar. Çözümünu yazıyorum. ncunlock sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 15-50 USD arası ücreti çıkıyor. Onun ödemesini yapıp tekegramdan ncunlock kişisine mesaj atacaksınız. Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız. Uzak...
  5. S

Evet arkadaşlar geçmiş yorumlarında yazdığım gibi bu hata bölge hatası ve çin hesabı olmadan kilit açılmıyor. Bu gün itibari ile kilidi açtırdım. 2 hafta önce çin hesabı ekledim mi 13 e ve 2 hafta sonra kilit açıldı. Tabiki bu işlem için yurt dışı bir site ile iletişime geçip ücret ödemeniz...
  6. S

Bootloader bypass yöntemini dene şimdi. Hesaba eklemeyi boşver. PHP ile bypass ı dene. Sonra mi unlock ile kilit açılır diye düşünüyorum.
  7. S

Aynen hocam. Eğer region yani bölge hatası alıyorsanız kesinlikle çin hesabı lazım.
  8. S

Arkadaşlar. Önceki mesajımda belirttim. Çin hesabı acamazsiniz. (86 ile başlayan çin cep telefonu lazım. O olmadan olmaz.
  9. S

Yardım Mtz tema sorunu

Xiaomi arama ve mesajlaşma var.
  10. S

Yardım Xiaomi 13 TWRP ya da EU HyperOS2.0 vb. Kurulmuyor

Eu rom yüklü ise. Gelen güncellemeyi telefon üzerinden indirin ama gelen uzerinden güncellemeyin. Güncellemeyi PC ye alın. Zip ten cikarin. Telefonu fastboot moda alın. PC üzerinden ziptem çıkardığımız klasördeki Windows update dosyasını çalıştırın. Güncelleme sorunsuz yüklenecek. Ancak ziptem...
  11. S

Yardım Mtz tema sorunu

Telefonunun bootloader kilidi açık ise eu tom kur. Sonra temalar kısmından indirdim tüm mtz uzantili temaları telefona kurabilirsin. Diğer romlarda indirdigin temayı telefona aktarma özelliği yok. Senin yaptığın gibi klon tema uygulaması ile yaparsan uyumsuz olur. Eu rom kurmak şart
  12. S

Soru Mı 11 ultra Hangi Rom Yüklemeliyim ?

Bootloader kilidin açık ise kurabilirsin. Kilit açık ise cihazı fastboot a alıp PC ye bağla. Sonra PC ye indirdigin eu rom içerisindeki Windows için olan yükleme dosyasını calistir. Eu rom yüklenir.
  13. S

Soru Mı 11 ultra Hangi Rom Yüklemeliyim ?

1741148019 Mi 11 ultrada magisk var ise bunu modlayin. Mi 11 ultra işlemcisi 888 olduğu için çok ısınıyor ve bataryayı bitiriyor. Onun için magisk ile bunu modlardaniz işlemci 778 gibi çalışacak ve ısınma olmayacak. Batarya da daha uzun gidecek. 1741148116 Ayrıca eu rom en iyisidir. Eu rom kullanın.
  14. S

Yardım Çin romu hakkında yardım

Telefon üzerinden rom u indirin. Sonra telefonu PC ye bağlayın ve inen romu PC ye alın. Zip ten çıkarın. Sonrasında dosyayı açtığınızda Windows Mac vs yazar. Bunlardan Windows olan dosyalardan update olanı açın ve çalıştırın. Bu arada telefon bootloader modunda olacak. Güncelleme bu şekilde...
  15. S

Arkadaşlar. Cumartesi günü 168 saat doluyor. Sonucu sizin ile paylaşacağım. İnşaallah kilit açılır ise size iletişim bilgilerini veririm. Şimdiden paylaşmayayim. Yurt dışı bir site bu işi ve diğer işleri yapıyor. Paypal işine gelince bir arkadasimin hesabı var ücreti gönderdi. Devamında sipariş...
Üst Alt