sekoman06 kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet Bugün tanıtılan xiaomi redmi note 10 hakkında görüş ve fikirleriniz nedir ?

Bugün tanıtılan redmi note 10 baya dikkatimi çekti.Özellikle pro modeli..Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum.Bu ay sonunda geleceği söyleniyor.
  2. S

Xiaomi Mi 10T Lite 5G vs Xiaomi Mi Note 10 Lite vs Oppo Reno 4 hangi cihazı almalıyım ?

Arkadaşlar iPhone 7'den bu 3 cihazdan birine geçiş yapmayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan varsa sebebiyle birlikte belirtirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... Xiaomi Mi 10t Lite 5G, Xiaomi Mi Note 10 Lite, Oppo reno4.
  3. S

Tavsiye xiaomi mi note 10 lite mı yada oppo reno 4 mü ?

bu 2 telefon arasında kaldım tam ortadayım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
  4. S

Tavsiye Xiaomi Mi 10T Lite 5g vs Xiaomi Mi Note 10 Lite hangisi alınabilir bir cihaz ?

merhabala uzun ömürlü bir telefon almak istiyorum.İlk defa bir xiaomi kullanacağım uzun süre iphone kullandım.Geçmişte samsung s8 kullandım ghost screen yaşadım.Bu telefonlarda o sorunu yaşarmıyım.Hangisi benim için ideal bir telefon ara sıra oyun oynarım daha cok sosyal medya için...
  5. S

Yardım mi note 10 lite ghost scren problemi

merhabalar ilk defa bir xiaomi kullanmak istiyorum.Tercihimi mi note 10 lite cihazından yana kullanmak istiyorum.Fakat ghost screen sorunuyla karşılarışırım diye korkum var.Daha önce s8 kullandım 2 ay sonra bu sorunu yaşadım.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var başına gelen varmı.
Üst Alt