Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi 10t pro cihazımda akıllı saat ve Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Arama yaptığımda Bluetooth kulaklık aktif olmuyor. Arama ekranında ahizeyi Bluetooth olarak değiştiriyorum ama hemen geri ahizeye geçiyor sebebi ne olabilir. Stock son versiyonu kullanıyorum
M2007J3SG cihazımdan...
Bende severek kullandığım mi 6 mın bozulması sonrası mi 10t pro alarak aranıza katıldım. 2 günlük kullanımım sonrasında gayet memnunum umarım bundan sonra da yüzümü kara çıkarmaz. Telefonu bulmakta zorlandım Ankara da Safari iletişim de buldum kalktım gittim Ankara ya yüzyüze görüşerek aldım ve...
Görüştüğüm satıcı en erken 1 hafta sonra olmak üzere telefonu tekrar getirmen gerek Bl ile ilgili işlem yapacağız dedi. Her ne kadar daha önceki telefolarimda root işlemleri yapmış olsam ve bi sıkıntı yaşamamış olsam da şu anda güvenlik açığı olur mu onu öğrenmek ve hangi modelde karar...
Yurtdışı alanlar imei değiştirme işlemi yapıyorlar mı peki. Bilmediğim için soruyorum. banka uygulamalarını kullanıyor olabilirler ama güvenlik zaafiyeti oluşturur mu. Yarın öbür gün hesabımız bosalmasin diye soruyorum. Cevabınız için teşekkür ederim
Hocam benim de sormak istediğim Bir şey var. IMEI repair li cihaz alsam (IMEI sini de kendim vereceğim) bu cihazların bootloader kilitlerini açıyolarmış.bu herhangi güvenlik açığı oluşturuyor mu. İnternet bankacılığı falan kullanırken bir sıkıntı oluşturur mu acaba