sekaaa kullanıcısının son içeriği

1. S

Diğer Son Mi Max 3'cüler kimler?

Peki bunun sırrı ne üstad maşallah 2 gün degil 1 güne de raziyim şuan, günlük 2-3 dolum istiyor benim batarya😊, gerçi kullanılan rom ve kernel uyumu da önemli, siz hangi romdasınız şu an?
  2. S

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

1 haftadir türlü uğraşlar sonucunda nihayet whatsapp banı bu yolla yenebildim, teşekkür ederim hocam eline sağlık.👌 lposed ve diğerleri telefonda yüklü idi ancak aklına gelmemişti burdan engel koymak varolasin😊
  3. S

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, bende kaldığım yerden devam😊 sadece şu sıralar artık bataryamı değiştirmeyi düşünüyorum. Ama bir yandan da cihazın içini açtırmak istemiyorum aradayim😔 kozmetik olarak hala ilk günkü gibi, çinden getirttigim kapaklı kılıfla kullanıyorum hayırlısı bakalım.
  4. S

Cümleten merhabalar, Cümleten merhabalar, 2018-19 gibi MM3 ile çıktığım bu yolda kamera harici hiç yolda bırakmadı çok şükür diyelim ☺️ Bir nevi aramızdaki bağ ile elim ayağım oldu diyebilirim, bilmiyorum artık ayrılık vakti geldiğinde nasıl ayrılacağız? Uzun bir süre miui11-12 kullandıktan...
  5. S

Rom CrDroid v9.3 Unofficial - Mi Max 3 (nitrogen)

Mm3'e desteğin için gerçekten teşekkürler emeğine çok 👍👏 lütfen itirazımızı anla. Takdir edilmek güzel. Birçok ülkedeki insanlarla gönülden bağ kuruyorsun.☺️ Bu güzel birşey emek var ortada. Mm3 için final Miui20 çok uzak değil 👏☺️
  6. S

Sanek_creed öncelikle merhaba. Çalışmalarını telegramdan da takip ediyorum hatta bu konuyu orada da gündeme aldım arkadaşlarınla da konuştuk. Öncelikle 0.13usd ile başladı 9.5, şimdi ise 0.65usd yükseldi? Kerneller ve diğer yazılımlar da aynı şekilde ücretlendirildi? Çoğu insan paypal...
  7. S

9.5 için ücretli ve ücretsiz diye bir ayrım yapmış sanek-creed. Acaba aralarında bir fark var mı? Varsa dediğiniz gibi 9.3ü yüklemeyi düşünüyorum ayrıca link için teşekkür ediyorum hocam🙏
  8. S

s.a üstad Sanek-creedin yeni sürümü 9.5 çıktı kullanma fırsatı buldun mu nasıl? 9.5 indirme linki alabilir miyim?
  9. S

Rom Mi Max3 için CrDroid 8.8 Android 12L

Üstad birde mevcut galeriyi değiştirmek gerek pek kullanışlı değil, yerine bişey kullanılıyor musunuz, miuigaleri gibi?
  10. S

Üstad romda ses için takviye ne kullanıyorsun mevcut rom sesi yeterli gelmedi bana. Ben takviye olarak dolby-digital-plus-v7.3.zip yükledim magiskten belki isteyene yardımcı olur, sizin de tavsiyeniz varsa alabilirim.
  11. S

Kurulum temiz, hocam itiraf ediyorum kanıma girdiniz 🙂 siz eu.dan geçince bende geçeyim dedim 4 yıl sonra ilk defa rom yükledim. Gerçi biraz eski günlerimi de yad ettim rom yüklerken, sene 2010-12 androidhouse sitesinde turkiyede ilk galaxy s/s2 lere rom editleyip portluyordum özlemişim o...
  12. S

Ben miui eu dan alışık olduğumdan parmak izine dokununca önce bir titreme sonra ekran açılıyordu o yüzden merak ettim. 🙂 Birde telefon fazla mı ısınıyor crdroidde sanki? Yada ben miui eu bağımlısı mı olmuşum😂
  13. S

Merhalar hocam, ben romu yükledim ama cihaz uykudayken parmak izi telefonu uyandırmıyor. Parmak izi kullanmıyorum ama dokunduğumda titreme yada ekranı açma durumu yok, birde klavyede çizerek yazma bulamadım hocam yardımcı olur musunuz
Üst Alt